Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:26:31
|
|
|
|
ninolina
|
a ako nista opet na testu...ti ljubo obavezno kod ginicke...pa neka ona vidi sta je...sretno ma obavezno ću opet giniću...iako je prošli mjesec rekao da je sve ok i da ću dobiti...valjda živci poremetili ciklus
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:28:02
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a ako nista opet na testu...ti ljubo obavezno kod ginicke...pa neka ona vidi sta je...sretno ma obavezno ću opet giniću...iako je prošli mjesec rekao da je sve ok i da ću dobiti...valjda živci poremetili ciklus psiha...cuda radi...to je istina
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:32:58
|
|
|
|
ninolina
|
a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:35:04
|
|
|
|
Točkica28
|
zakaj strah? strah da nisi trudna ili?
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:37:45
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi koka drži se. nosiš ti bebu No.5
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:38:35
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi Ja računam da mi kasni 2 dana jer je prošli mj. došla 8.4.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:38:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi koka drži se. nosiš ti bebu No.5
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:40:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi Ja računam da mi kasni 2 dana jer je prošli mj. došla 8.4. duve jesu li to neke novosti i kod tebe
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:41:01
|
|
|
|
ninolina
|
zakaj strah? strah da nisi trudna ili? ma ne pa radi mo na bebici...ali još od 1 mj ništa Duve ja više neznam kak da računam totalno sam zbunjena
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:42:42
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Draga drži se
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:44:06
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi Ja računam da mi kasni 2 dana jer je prošli mj. došla 8.4. duve jesu li to neke novosti i kod tebe NISU!!!! hehe, ja sam već gore napisala da mi kasni al da nisam trudna jer nemam od čega biti Od poroda mi još nije valjda sve došlo na svoje mjesto..i prošli mj. je kasnila par dana tak da ne brinem -i da ja sam stala na dvoje djece, više nemam u planu
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:44:56
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: ninolina a znam ali inače sam onak ne pod stresom ali nervozna....i nikad mi nije kasnila osim kod trudnoća a sad odjednom 6 dana...tak da me sad i test strah raditi Ja računam da mi kasni 2 dana jer je prošli mj. došla 8.4. je li to još nešto čekamo
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:48:41
|
|
|
|
Duve
|
definitivno ne čekamo , ja stvarno više ne planiram djecu, zato se i pazim maksimalno jer sam tek rodila prije 7mj. i općenito mi je dosta njih dvoje, nemam više u planu
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 11:09:55
|
|
|
|
Duve
|
evo moja je stigla , Ninolina tvoja nadam se da neće
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 11:10:31
|
|
|
|
ninolina
|
evo moja user posted image je stigla user posted image , Ninolina tvoja nadam se da neće za tebe a moje nema nikako
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 11:57:33
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a moje nema nikako neka niti ne dolazi
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 12:01:16
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ninolina a moje nema nikako neka niti ne dolazi Nece kod tebe niti doci..
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 12:02:34
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: ninolina za tebe a moje nema nikako nek dođe tek za nekih godinu dana
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 12:11:30
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ninolina a moje nema nikako neka niti ne dolazi
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:01:00
|
|
|
|
ninolina
|
ajme kako me zabolilo ispod pupka...da to tako opišem mislila sam da ću se srušiti...a rodila ih četvero bez nesvjestice ....e sad kaj se događa neznam...ujutro radim test ako ne dođe ali išla bi doktoru popodne bez obzira na sve jer mi je već sve bedasto...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:03:24
|
|
|
|
ZVRK
|
da li poznaš riječ ODMOR u većini slučajeva nije moruć ali je potreban-tako ja pokušavam mom malcu odgovoriti kada pokušam gledati tv. pokušaj i ti kada ''podijeliš''kikače tokom dana
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:05:02
|
|
|
|
ninolina
|
ma nisam umorna...mislim ovo dvoje je sada doma...nisu zahtjevni.....
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:08:11
|
|
|
|
Ninaa
|
DRaga znači još se ništa nezna. Kaj čekamo sutra ili?
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:11:01
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma nisam umorna...mislim ovo dvoje je sada doma...nisu zahtjevni..... super za to da nisu zahtjevni bude ti lakše bilo jedva čekam sutra
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 13:19:09
|
|
|
|
ninolina
|
a čekamo sutra ako ne dođe upravo sam stavila uložak tako da se ne nadam previše...ko da mi curi a nema ništa
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!