|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
4.5.2012 20:37:00   
MKata
Pozdrav svima!
Evo ja opet...u prvoj trudnoći sam puno i često pisala, a onda više odjednom nisam imala vremena...
Uglavnom, sad radimo na drugoj bebici (tek prvi mjesec), ciklusi su mi neredoviti i produženi tako da mi je ovulacija mogla biti prije možda pet dana, a ja toliko razmišljam o tome i toliko želim da sam umislila sve simptome već...iako i da jesam trudna, još ih ne bi moglo biti!!!
Ma...u biti ne tražim neki savjet, samo sam htjela svoju "ludost" podijeliti s vama... user posted image user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 776
4.5.2012 22:40:26   
mala pcelica
draga zelim ti da ugledas svoj drugi plusic vrlo brzo user posted image a i znas da se morate češće truditi ako su ti ciklusi ne redovni user posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 777
7.5.2012 9:03:49   
PinkyFunkyBirdy

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

draga zelim ti da ugledas svoj drugi plusic vrlo brzo user posted image a i znas da se morate češće truditi ako su ti ciklusi ne redovni user posted image

Podpisujem. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 778
8.5.2012 22:10:43   
MKata
TNX cure :)
Kad je ono najranije što mogu test napraviti? Prvi dan očekivane menge? Može li šta ranije? Nestrpljiva saaaaaaam!!!

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 779
8.5.2012 22:19:03   
mala pcelica
mozes ti svaki dan raditi test,samo koliko ce ti tačno pokazati user posted image salim se mozes vec ako ti jedan da kasni ,sve zavisi kada te muž oplodio user posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 780
9.5.2012 7:59:02   
MKata

Ništa ovaj mjesec...upravo dobila user posted image !

Neposredna veza do poruke: 781
31.5.2012 9:33:02   
bebica77
Ocito da je psiha uvrnuta stvar, moram priznat sa mekim detaljima stvarnih dogadjanja... Neke zene ne poznaju svoje tjelo a opet druge toliko zele plusic da svi simptomi dodju ili bar neki od njih... Eto ja iz mjeseca u mjesec pokusavajuc dobit plusic dobijem i simtome kad na kraju šipak.... Spadam u jednu idrugu skupinu zena tj rodjena za ludnicu otvorena tipa.. Ah sta rec osim da covjek cjeli zivot uci i opet ostane na kraju neznalica.... Drage moje evo i ovaj mjesec kao i ostale bit ce da je minus sa simtomima samo kaj je ovaj mjesec ocito bila kod mene to ovulacija (po prvi put osjetila) pa si vasta ja umislih... Svim trudilicama zelim plusic .. Moja (ne) ocekivana je izmedju 3 i 8 . 6 jer mi ciklusi traju izmedju 23 i 28 dana pa cemo vidjet dal sam za ludnicu il se meni i mojoj jubafi ovaj pit posrecilo

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 782
31.5.2012 10:21:13   
mala pcelica
želim ti plusić,sretno beba77user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 783
31.5.2012 21:16:58   
bebica77
Pitanje???
Kak zgleda taj famozni suncani iscjedak?
Naime kao sto znate iscjedak je danas 7 dan i pocelo je sa bjelom bojom i opce nije na gacicama ostavljao trag, a danas zuti trag na gacicama ? Nema mirisa uopce od prvog dana osim kaj mjenja svoju kiselost.. Ispricavam se na ovak otvorenom objasnjenju unaprijed....

Neposredna veza do poruke: 784
31.5.2012 21:20:35   
bebica77
Pitanje???
Naime kao sto znate iscjedak je danas 7 dan i pocelo je sa bjelom bojom i opce nije na gacicama ostavljao trag, a danas zuti trag na gacicama ? Nema mirisa uopce od prvog dana osim kaj mjenja svoju kiselost.. Ispricavam se na ovak otvorenom objasnjenju unaprijed....

Neposredna veza do poruke: 785
31.5.2012 22:07:28   
bebica77
Pitanje???

Neposredna veza do poruke: 786
1.6.2012 0:32:47   
bebica77
Pitanje???

Neposredna veza do poruke: 787
1.6.2012 5:49:09   
bebica77
Pitanje???

Neposredna veza do poruke: 788
5.6.2012 13:59:13   
any82
Drage moje...nova sam ovde na forumu. Ovako, poslednjauser posted image mi je bila 07.05. ciklus mi je tacno na 31 dana..grudi su mi ogromne sa venama i tamnim bradavicama, vec deset dana me boli stomak kao da ce stici ..nikada nisam imala pms simptome, znaci, kod mene je ono dobijem i taj dan malo boli kicma, drugi rastura stomak, treci nista, traji pet dana i to je to, pre user posted image nista, cak i ne osetim nekada da sam dobila. A da imam i beli sekret neki providan vise a i to nikada nisam imala. Inace, rizican odnos sam imala na 19 dan ciklusa, inace jesam u braku ali nismo nesto pravili bebu do sada, tog dana je prvi put bila opustancija. Kazite mi molim vas kada uraditi test i dal je rano za betu...Inace, naravno, mnogo zelim user posted image I molim vas sta vi mislite dal su ovo znaci trudnoce. Ljubim vas

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 789
5.6.2012 14:25:01   
anamarijapupek
any, ja sam napravila test na dan kad sam trebala dobiti, ako u ljekarni imaju neki osjetljiviji mislim da bi ga i danas mogla napraviti user posted image Današnji testići ti pokažu sa skoro 100% sigurnošću user posted image ako se bebica primila. Ako je negativan ponoviš ga za nekoliko dana (ako user posted image do tada ne dođe). Držim fige!! Što se tiče simptoma, ja ih u početku nisam uopće imala, ali su mi naknadno cicke počele rasti, bradavice ogromne i tamnije, a naknadno nažalost i mučnine (sva sreća bez user posted image ). Što se tiče ovulacije, da li si možda primjenjivala neke tehnike pa da znaš koji dan je? Ja sam koristila LH trakice, meni su pomogle user posted image

< Poruku je uredio anamarijapupek -- 5.6.2012 14:26:58 >

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 790
5.6.2012 14:28:25   
mala pcelica
dobrodošla user posted image
znaci po ovome sto si napisala treba ti negdje stici za 2-3 dana,pa ako ti izostane onda za nekih 7 dana napravi test...a sto se simptoma tiče mogu biti simptomi trudnoće,a isto tako moze biti da su ti hormoni malo podivljali pred mengu,nema veze sto ti nije bilo tako prije...u svako slučaju ja ti zelim veeeliki plusić user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 791
6.6.2012 11:37:04   
bebica77
Potpisujem pcelicu
Sretno draga

Neposredna veza do poruke: 792
6.6.2012 12:27:31   
any82
Hvala drage moje na lepim recima, ali sinoc mi se pojavio neki roze iscedak par minuta i do malopre nista. Iiiiii evo sada stigla user posted image ali nije obilna kao sto ima obicaja da bude, izgleda da sam bila prehladjena ili su mi podivljali hormoni user posted image
Ali sada sta je tu je, valjda cu i ja u ovoj godini videti moje dve user posted image Kiss

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 793
6.6.2012 12:40:48   
mala pcelica
draga ne očajavaj doći se i tvoja mrvica...a sto se menge tiče(nebi da ti dajem laznu nadu) samo cu ti dati primjer -moja mama kad je samnom bila trudna prva 3 mjeseca je imala mengu normalno,to je rijetkost,ali je moguce user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 794
6.6.2012 12:52:27   
any82
Mala pcelice hvala na utehi, ali necu vise polagati nadu, pa kad bude bice... I jos nesto, kazi mi dal je normalna BT 37,1 na dan user posted image Merila jutros.

Neposredna veza do poruke: 795
6.6.2012 12:55:19   
mala pcelica
pa ne znam iskreno da ti kazem,ja kad sam ostala trudna tem. mi se stalno kretala 37,1-37,3 al nisam nikad mjerila kad sam imala mengu.tako da ne znamuser posted image
a da,čak me je ginekologinja slala na neke pretrage zbog te temp kad sam joj rekla,al sve je bilo ok,znaci zbog trudnoce je bila povisena

< Poruku je uredio mala pcelica -- 6.6.2012 12:56:29 >

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 796
6.6.2012 12:55:44   
any82
Bebice zelim ti user posted image i da budes lepa user posted image Ja za sada nistauser posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 797
6.6.2012 12:59:29   
any82
Pocela sam da ludim, nikada se nisam nesto zanimala oko toga jer smo se do sada pazili zbog posla. E sada kad smo resili da smuckamo jednu user posted image ja pocela da iskopavam sve sa interneta sta i kako. Mogu sve umisliti ok, ali ne i temperaturu, jedino ako sam navukla neku upalu user posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 798
6.6.2012 13:04:17   
any82
Mala pcelice, posle koliko vremena pokusavanja si ostala user posted image ...Mene cudi to sto sam isla kod ginikologa oko 18 dana ciklusa i dr mi je rekla da idem da pravim user posted image jer mi je folikul ogroman. To sam i uradila. A sada nistauser posted image Znam da nece iz prve sigurno, ljudi se muce godinama...jao ja cu se ubaciti sad u ove vode i poludetiuser posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 799
6.6.2012 13:16:24   
mala pcelica
pa ja sam tri dana za redom radila na bebi stim da su to bili dani (bar sam ja mislila) kad je ovulacija prošla,tako sam ja mislila ,al izgleda da nije bilo tako jer meni su ciklusi 25-28 dana ...onda kad sam trebala dobiti mengu sise su me kao i uvijek bolile i imala sam uzasne grčeve kao da cu dobiti,tako da nisam ni razmisljala da sam trudna,nego tek kad mi je okasnila 1 dan (a nikad za nikad ne kasni) onda sam znala da je trudnoca u pitanju i poslje toga me još par dana bolio stomak i prestalo...a za sise se ne sjecam dal su me i dalje bolile il su i one prestale...

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!