|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
6.6.2012 13:17:46   
mala pcelica
a gle sto se ti vise sa tim opterecujes to ce ti biti teze,jer psiha je čudna "stvar" razumijes sta ti hocu reci user posted image
mani se interneta i ostalih stvari ,opusti se,pogotovo ako je to tek 1 mjesec da pravite bebu user posted image

e da,zaboravila sam ti reci svaki put poslje odnosa u ta 3 dana ja sam drzala noge na zidu pola sata da mi ne izlete spermići van user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 6.6.2012 13:20:30 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 801
6.6.2012 13:24:27   
any82
Hmmmmmmmm.....ma necu da razmisljam o tome vise, bice, hvala na odgovoru. Zelim ti mirnu user posted image Kuckamo se...ljubim vas sve.

Neposredna veza do poruke: 802
6.6.2012 13:26:14   
any82
Dobar recept i moja kuma je to uradilauser posted image Pocecu da ga primenjujemuser posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 803
6.6.2012 13:27:29   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: any82

Hmmmmmmmm.....ma necu da razmisljam o tome vise, bice, hvala na odgovoru. Zelim ti mirnu user posted image Kuckamo se...ljubim vas sve.

ali ja nisam trudna user posted image moja mrva ima već 3 godine user posted image
ma samo opusteno user posted image
ja sam iz ne znam kog razloga imala stalno osjecaj da cu jako tesko ostati trudna (stvarno ne znam odakle mi taj osjecaj-valjda sto se moja mama puno mucila pa sam mislila da cu i ja) al hvala bogu prevario me osjecaj

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 804
6.6.2012 13:31:35   
any82
Joj nisam znala, nisam mnogo citala detaljno forum i ne znam ko je user posted image ko nije, a ko vec ima dete.

Neposredna veza do poruke: 805
6.6.2012 13:33:54   
any82
kuckamo seuser posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 806
6.6.2012 13:35:05   
mala pcelica
ma nema veze,ima vremena proučićeš nas sve ...pozzz user posted image

(Odgovor članu any82)
Neposredna veza do poruke: 807
23.6.2012 14:49:29   
betica
Pozdrav svim curama,
ja sam nowa ovdje ,i mislim da sam možda trudna :user posted image ,ako jesam ovo bi mi bila prva trudnoća ,a ne znam mnogo o trudnoćama ,pa ako bi netko htio da podjeli samnom svoje iskustvo ili da me malo informira kako to sve ide i šta sve moram napravit i sl... neka mi se javi u privatne poruke ili email ...please ,,,i hvala unaprijed i izvinite na smetnji user posted image

ღツBeTty ツღ

Neposredna veza do poruke: 808
26.6.2012 12:19:50   
kornjaca123
drage forumašice ovdje sam nova i neznam jel ima nešto pisano o ovom što mene zanima pa bih vas pitala...
Ovako! Naime, ja i decko smo bili na putovanju i u "planu" nam nije bio spolni odnos no kako je krenulo dogodilo se ne planski :D ali prije toga (znaci dok je trajala predigra on je ispustio tekucinu,no mislim da nije sperma) i nakon toga smo imali spolni odnos bez zastite , a tocno taj dan su mi plodni dani.. možete li mi reci kolika je vjerovatnost da cemo dobiti bebicu? hvala vam unaprijed :)

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 809
26.6.2012 12:57:12   
PinkyFunkyBirdy
Kornjača123, dobrodošla! user posted image
Nisi napisala dal je tvoj dragi svršio u tebe ili ne? Da li želite bebicu ili ne?
Uglavnom, do 30. godine (vjerujem da si u tom rangu) postoji 25% šanse da ostaneš trudna u svakom pokušaju ako je s vama (u reproduktivnom smislu) sve ok.
Ako znaš točno kad ti je ovulacija onda si možeš malo računati: jajna stanica živi do 24h (vrlo često i kraće) od ispuštanja u jajovod, a spermići do 72h u tijelu žene.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu kornjaca123)
Neposredna veza do poruke: 810
15.7.2012 11:00:47   
uliksa
Cao cure,bila sam na uz mislim oko 12 dana ciklusa i bilo sve ok .mislim endic kako trba ,lijevo folikul20mm ,bila sam aktivna s muzicem ,medjutim on mi na 14,15,16dc ode na put ,zanima me da li imam sanse da sam mozda ostala trudna ,hehhe,jako zelim,imam jos nekoliko dana do user posted image ,sve se nadam ,sta vi kazete

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 811
15.7.2012 14:00:27   
mamacita
Sve je moguce! NO, najbolje je da pricekas i sama se uvjeris da li jesi ili mozda nisi trudna, ovako je to nemoguce znati.

(Odgovor članu uliksa)
Neposredna veza do poruke: 812
15.7.2012 14:03:20   
mamacita

IZVORNA PORUKA: kornjaca123

drage forumašice ovdje sam nova i neznam jel ima nešto pisano o ovom što mene zanima pa bih vas pitala...
Ovako! Naime, ja i decko smo bili na putovanju i u "planu" nam nije bio spolni odnos no kako je krenulo dogodilo se ne planski :D ali prije toga (znaci dok je trajala predigra on je ispustio tekucinu,no mislim da nije sperma) i nakon toga smo imali spolni odnos bez zastite , a tocno taj dan su mi plodni dani.. možete li mi reci kolika je vjerovatnost da cemo dobiti bebicu? hvala vam unaprijed :)

Velika... iako mozd ai ne mora biti. Ona tekucina je sperma. Iako se ispusta u malim kolicinama, to je ipak to, i samo to te moze oploditi ako se uvuce kroz tvoju vaginu do jajasca. Trudna ili ne, neplanirane trudnoce su takve naravi... tesko se je iskontrolirati upravo na te dane, jer nam je tada zelja najjaca.

(Odgovor članu kornjaca123)
Neposredna veza do poruke: 813
17.7.2012 0:01:53   
Millkica
Pozdrav! Nadam se da cete mi moci pomoci jer sam u velikoj dilemi...radila sam tri testa i sva tri su bila pozitivna iako je crta bila jako jakooooo blijeda, jedva da se vidi, ali je prisutna. Prvo sam pomislila da od silne zelje umisljam, i jutros sam otisla i izvadila betu. Nalaz je 0.6 mlU/ml a pise u indeksima normalne vrijednosti 0-5 mlU/ml, granicne vrijednosti 5-10 mlU/ml i patoloske vrijednosti >10 mlU/ml. Sada sam jako zbunjena...testovi mi pokazuju crticu (ili ipak umisljam) a ovo 0.6 fakat ne znam sta znaci...niko od doktora mi nije nista rekao, a jos nisam isla kod svog ginekologa. Molim vas pomagajteeee...ja necu moci da zaspem :D Hvala unaprijed :D

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 814
20.7.2012 16:24:15   
uliksa
Ja mislim da si onda trudna sigurno ako je pozitivan test,osim ako nisi dobila stop inekciju ,tad radije izvadis krv ,kiss i sretno.Ja radila test na 25 dc tj juce pokazao se negativan ,nikakve specijalne simptome nemam cak me cice ne bole kao inace kad trebam dobiti ,imala sam neke grceve lagane u predjelu donjeg stomaka vec 3 veceri,i da ne mogu lezati iz nepoznatog razloga na stomaku ,a imam i iscjedak gusti bijeli ,samo sto ranije nisam na to obracala paznju kako i sta pred user posted image ,al cini mi se da je bio neki suhunjavi praskast,ovo me sad malo kopka,a nisam prehladjena ,brisovi i papa ok.Mislite da sam poranila sa testicem user posted image ili da jos cekam 2 dana pa opet

(Odgovor članu Millkica)
Neposredna veza do poruke: 815
20.7.2012 16:42:24   
mala pcelica
mozda ti je još rano za test,a ovo sa lezanjem na stomaku nema nikakve veze,ja sam na stomaku spavala do 4 mjeseca trudnoce i nije mi nista smetalo

(Odgovor članu uliksa)
Neposredna veza do poruke: 816
20.7.2012 20:36:26   
uliksa
da,ma ako je pokazao minus onda nemam sta da se nadam ,al eto ,nemam mira ,borim se za 1 bebu ,ne ide ,nisam nista od terapije uzimala ovaj mjesec,ipak se nadam .....iako mislim da smo fulali o.

Neposredna veza do poruke: 817
8.8.2012 14:16:19   
Jelkica
Bok cure!

Molim Vas za Vase misljenje i pomoc! situacija je sljedeca. Ja i moj zarucnik radimo na bebici... e sad uvijek sam radila test za trudnocu nakon 1 dana izostanka i onda kupim test i evo je odmah... a sad ovaj mjesec menstruacija mi kasni 3 tjedna. napravila sam test nakon tjedan i pol izostanka i bio je negativan... nisam u nikakvom stresnom razdoblju da bi mi menga kasnila zbog toga.... jucer radila test opet negativan... a imam simptome trudnoce, nisu umisljeni... user posted image , molim Vas Vase misljenje...koliko je  moguce da sam trudna.

(Odgovor članu uliksa)
Neposredna veza do poruke: 818
8.8.2012 14:26:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga Jelkica, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Mi ti ne možemo ovako od oka reći što se točno događa, ali moja pretpostavka je da ti je jedan ciklus preskočen. Zna se desiti nekim ženama da imaju ciklus bez ovulacije, a kod tebe je to vjerojatno utjecalo da nisi imala niti mengu. Moguće je da si trudna jer ako je to taj slučaj onda ti je odprilke sad 1 tjedan nakon ovulacije. Možemo ti mi sad nabrajati i nagađati sve i svašta, ali najbolje i najtočnije ti je da odeš do ginića da on provjeri gdje je došlo do zastoja.
Najiskrenije ti želim da saznaš da stvarno i jesi trudna! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Jelkica)
Neposredna veza do poruke: 819
8.8.2012 14:39:10   
mala pcelica
potpisujem Pinky user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 820
8.8.2012 19:48:01   
Jelkica
Hvala na dobrodošlici! user posted image
Sigurno cu otici do ginekologice, tek mi se 20.8. vraca sa godisnjeg... nadam se da ce me konacno razveseliti, mozda i nece, postoji veliko MOŽDA ali imala sam prekjucer kao neki smečkasti iscjedakuser posted image , ne znam kako to, , a za ovaj preskocen ciklus nisam znala da se moze dogoditi, iskreno... uvijek se nadam da sam trudna a onda se uvijek razocaram jer uvijek dode kad pomislim da jesam, tak da cim manje razmisljam o tome bolje za mene ali psiha mi je sto se trudnoce tice ufff....

Neposredna veza do poruke: 821
20.9.2012 12:27:43   
misuljica
Bok svima. Što mislite, da li postoji mogućnost da sam trudna?
Ciklusi mi traju oko 32 dana i obično bi ovluaciju uočila (onaj rastezljivi prozirni iscjedak) u sredini ciklusa. Ovaj mjesec smo ja i muž htjeli praviti bebu ali da prije odem kod doktora da vidim da li je sve u redu.
Zadnji put sam imala mengu 30.8. što znači da su plodni dani trebali početi oko 12.9., a tad sam se i naručila kod doktora. Dođem ja kod doktora i on mi kaže isto to, znači sad bi vam trebala početi ovulacija. Kad legnem ja na stol, a kaže on meni, pa vi ste već imali ovulaciju, iscjedak je već dosta gust, kao za cikluse koji traju 25 dana, a meni traju nikad manje od 30 dana.
I sad, ja i muž smo imali odnos mislim 6.9. i poslije toga više ne. Par dana iza toga počelo me dole žigat u jajnicima, pa sad manje bolucka u maternici, svako malo osjetim kao da mi je muka, umor strašan, stalno bi spavala, povremeno i glavobolja, napetost u trbuhu. Već sam radila test jer sam strašno nestrpljiva ali mi nije pokazao trudnoću. Što vi mislite, da li postoji mogućnost da sam trudna? Da li je 6.9. bilo prerano za takvo nešto? Čak i ako mi je uranila ovulacija je li moguće da je baš toliko uranila da sam čak i 6.9.-og mogla ostati trudna?

(Odgovor članu Jelkica)
Neposredna veza do poruke: 822
20.9.2012 12:35:35   
seraphyme
1. žena može ostati trudna u bilo kojoj fazi ciklusa

2. prije početka 10. mj nema ti fajde radit testove

3. prati bazalnu temperaturu ili kupi ovulacijske tračice ili maybe baby mikroskopić

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu misuljica)
Neposredna veza do poruke: 823
20.9.2012 12:45:54   
misuljica
Seraphyme hvala ti puno na odgovoru. Najviše želim čuti da je moguće. A s druge strane teško mi je čekati. Zadnji put sam imala vanmateričnu i sad me jako strah da ne bude opet. Htjela bih čim prije znati da imam što manje problema. Ići ću za 5 dana vaditi krv da mi izmjere betu (valjda će se bar nešto vidjeti). Imala sam maybe baby ali sam ga negdje izgubila. Njega sam koristila za prvu trudnoću i tad mi je ovulacija bila u sredini ciklusa. Nakon poroda ovulacije su mi postale prilično vidljive odokativno i uvijek sam ih uočavala u sredini ciklusa. Ovo je stvarno prvi put da mi se to dogodilo da mi tako urani ovulacija.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 824
20.9.2012 12:54:27   
seraphyme
znaci ovulacije i je li se onda dogodila i kad se dogodila nisu nužno vezani. bez folikulometrije(UZV) to nikako ne moš 100% znati.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu misuljica)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!