Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 20.11.2012 22:42:32
|
|
|
|
ninolina
|
Žao mi je draga ali to jos uvijek ne mora značiti da nisi trudna. Držim fige
|
|
RE: trudna...ili možda ne 24.11.2012 18:39:33
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobila sam 37dc, ,kako cu sad znati izracunati kad mi je ovulacija
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 30.11.2012 13:55:01
|
|
|
|
RIBICA241
|
Imam pitance! Imala sam mengu, nakon toga mi jako bolio jajnik i ustanovljeno da imam cistu koja je nastupila uslijed ovulacije. Sljedeća je bila 7.10., nakon toga opet kontrola pa cista opet tu. terapija, 5.11. opet menga i opet cista, terapija duphastone 3x1 sljedećih 10 dana. Kad sam primjetila plodnu sluz imali smo odnos, to je bio 13 dc. (taj dan sam počela piti terapiju). Ovulacija je bila sljedeći dan ili dan iza. Nakon toga imam grčeve u trbuhu, bolne grudi i osjetljive bradavice, napuhnuta ko balon. 24dc što je 10 dana od ovulacije mi se pojavila blijedo krvava sluz - iscjedak, kratkotrajno, nakon toga drugi dan opet grčevi u trbuhu kao pred mengu. Danas mi je 26 dc. trebala bi dobiti za 2 dana. Osjećam vrtoglavice, umor, stalno spavam poslije posla. Da li je to uslijed te terapije koju sam uzimala ili postoji mogućnost imam test ali ja još nisam napravila
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 30.11.2012 14:37:35
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Po meni to nije od Duphastona. Moguće da je riječ o . Držim fige da je tako! Javi obavezno kad napraviš testić.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.12.2012 8:22:48
|
|
|
|
RIBICA241
|
U subotu sam se probudila sa glavoboljom i mučninom, konstantnim povraćanjem do 3 popodne, na kraju završila na injekcijama i dobila vješticu :(
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.12.2012 8:32:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Žao mi je.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 5.1.2013 14:14:04
|
|
|
|
elisabetta
|
ciao cure, nisam bas nova ovdije al imam pitanje. 17.12 zadnja od onda pocele su boliti grudi i do sada ne prestaju, temperatura vec 20 dana 37 sa 1,2, do 5. za 10 dana vjestica mora da dodje i jos uvijek imam bolne grudi, temperatura , samo bi spavala, umorna. sad neznma da ja to izmisljam, ili stavrno cekam , jako bi to htjela posto prije 5 mjeseci imala sam spontani. dal ste i vi imale takve simptome? dal je moguce da sam ostala trudna prije zadnje menge'?
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.1.2013 10:54:56
|
|
|
|
Anoniman
|
decko je svrsio u mene na novu godinu. i jos par dana poslije..neznam jesu li mi bili plodni dani :/ dali bih mogla osjecati sto ako sam trudna? :)
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.1.2013 10:56:28
|
|
|
|
Tamaraa
|
moguce je da si ostala...i ja imam slican problem, al ja nisam imala nikada spontani :( pozzz
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.1.2013 10:59:43
|
|
|
|
Renata RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman decko je svrsio u mene na novu godinu. i jos par dana poslije..neznam jesu li mi bili plodni dani :/ dali bih mogla osjecati sto ako sam trudna? :) Još ne.
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.1.2013 11:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
kadda cu otprilike osjecati?
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.1.2013 11:06:44
|
|
|
|
Renata RR
|
IZVORNA PORUKA: elisabetta ciao cure, nisam bas nova ovdije al imam pitanje. 17.12 zadnja od onda pocele su boliti grudi i do sada ne prestaju, temperatura vec 20 dana 37 sa 1,2, do 5. za 10 dana vjestica mora da dodje i jos uvijek imam bolne grudi, temperatura , samo bi spavala, umorna. sad neznma da ja to izmisljam, ili stavrno cekam , jako bi to htjela posto prije 5 mjeseci imala sam spontani. dal ste i vi imale takve simptome? dal je moguce da sam ostala trudna prije zadnje menge'? Možda jesi, iako su simptomi prije i prije skoro identični. Manja je vjerojatnost da si ostala trudna prije zadnje menge. Pričekaj još tjedan dana i napravi test.
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.1.2013 11:09:11
|
|
|
|
Renata RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman kadda cu otprilike osjecati? Obično tek poslije termina kada bi trebala dobiti sljedeću menstruaciju...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.1.2013 11:11:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ahaa, ja bi sad 10.1 trebala dobit pa cemo vidjet hoce li kasnit :)
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 16.1.2013 16:41:04
|
|
|
|
bebac24
|
pozdrav cure.. citam postove vec par dana i danas sam se odlucila i ja ubacit medju vas :-) zapravo neznam dali to mogu tu napisati,molila bi da se ne ljutite nego ako nije mjesto samo da mi kazete gdje da to pisem jer stvarno me muci i volila bi dobiti necije misljenje.. ugl. bila sam u vezi 5god.veza nije stimala dugo ali zbog navike se odrzavala.htjela sam prekinuti ovo ljeto al opet sam odugovlacila tj.cekala sam svatove na kojima sam bila kuma zajdenickim prijateljima.i desilo se to da sam se zaljubila u njihovog kuma.desila se obostrana ljubav.ja prekinula sa deckom ionako prijateljske odnose i pocela se druzit sa kumom. sad smo dva mjeseca u vezi i osjecam se onako kako nikad nisam,oboje smo iz veze od 5god i znamo sta to znaci. prije nove godine smo imali nezasticen odnos i zapravo shvatili da bi bili jako sretni kad bi dosla bebica i odonda radimo na tome. posto mislim da sam trudna imam samo jednu veliku nedoumicu..kako ako bude pozitivno reci roditeljima.. samo me to brine a za nas..niko sretniji nebi bio da dode bebica. oprostite jos jednom.i hvala vam
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 16.1.2013 16:56:46
|
|
|
|
angel@
|
Draga bebac24 evo ti jedan kratak savjet BUDITE SRETNI JER TO ZASLUŽUJETE OBOJE!!! Ako ti je s njim lijepo i volite se ne znam zašto se tome opirati,a ako želite i bebicu to je vaša zajednička odluka i drugi je moraju prihvatiti ... najbitnije je ono što vas dvoje mislite... a roditelji ili će to prihvatiti ili ne njihova stvar,ali vi ne dopustite da neko uništi ono dobro između vas dvoje,a to je ljubav za koju se vrijedi boriti.... a zlih jezika će uvijek biti!! Samo se s tim ne zamaraj... i naravno želim ti jednu malu mrvicu čim prije!!!! Sretno draga u svakom slučaju...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 16.1.2013 17:15:08
|
|
|
|
bebac24
|
hvala ti puno. dobila sam savjet da otvorim novu temu u roditeljstvo i partnerstvo pa sam to i napravila. . a ovdje cu vas pratiti jer ste stvarno super. a i cekamo dali ce bit potvrdene nase zelje
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 25.1.2013 11:32:35
|
|
|
|
alzina
|
Imam pitanje. Očekivana M trebala je biti 14.1. Napravila sam test nakon 7 dana kašnjenja i nema trudnoće.Osam dana nakon očekivane - vidjela sam maleni izlijev krvi. Samo to. Drugi dan samo par točkica pa opet ništa. Inace dr. kaže da ponekad preskačem ovulacije, međutim nalazi spolnih hormona su mi sasvim okej. Nista što bi me trebalo brinuti. Što da mislim?
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 25.1.2013 12:40:17
|
|
|
|
maminangel
|
alzina draga otiđi izvaditi betu ili pričekaj koji dan pa ponovi test,možda ti je ovulacija bila kasnije a ovo krvarenje zapravo mrvica koja se ugnjezdila..Sretno..
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 7.2.2013 15:01:52
|
|
|
|
buba25
|
Pozdrav svima! Nova sam ovdje i nemam pojma kako ovo funkcionira...nadam se da ću dobiti koju utjehu,hehe! Moja situacija je sljedeća-inače su mi ciklusi 30 dana,pratim ovulaciju po sluzi,tako da po mojoj računici 25.1. je bio zadnji plodni dan ,a tada sam imala nezaštićen spolni odnos,a sutradan sam se isčuđavala koliko sam imala rastezljivog iscjetka...Sad mi kasni 2 dana,jutros test negativan :( Jel rano za test,šta mislite? Inače nemam nikakvih simptoma posebnih,čak ni da ću dobiti,par dana čudna bol u stomaku,cice ništa (inače uvijek booolee) i papam puno u zadnjih par dana,što sam povezivala s mengom...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 8.2.2013 10:49:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga buba25, dobrodošla! Najbolje ti je da ponoviš test za par dana ako menga ne dođe. Držim fige da ti se ostvari ono što želiš.
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 27.2.2013 19:13:21
|
|
|
|
VilaBezKrila
|
Pozdrav svim drage moje treba mi neka ljepa riječ utjehe jer ću inaće izludit Planiramo i ovaj mjesec nakon O slabina u trbuhu vrtoglavica boli desna sisa ljevi jajnik i tako sve to ljepo raspoređeno međutim sada ništa... do menge još dugo cca 8 dana.... Pa nez. kaj se dešava... Svima želim puno
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 28.2.2013 9:44:30
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
VilaBezKrila dobrodošla! Držim ti fige i navijam da testić bude pozitivan! Pridruži nam se na odbrojavanju.
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 12.3.2013 11:36:07
|
|
|
|
kisica
|
Puno puta sam se zapitala to isti i onda razočarala..kod mene su simptomi pms-a identični trudničkima, i svaki mjesec se nadam i nada umre.
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 12.3.2013 11:42:08
|
|
|
|
snowwhite
|
držim fige da bude plus ko kuća
|
|
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!