|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
20.9.2012 12:56:00   
misuljica

IZVORNA PORUKA: seraphyme

znaci ovulacije i je li se onda dogodila i kad se dogodila nisu nužno vezani. bez folikulometrije(UZV) to nikako ne moš 100% znati.

aha, to baš ne kužim
znači ta sluz nije pouzdan pokazatelj plodnih dana?

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 826
20.9.2012 13:01:15   
seraphyme
ne nužno. to ti sve važi za školske primjere ciklusa, ali je svaka žena drukčija

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu misuljica)
Neposredna veza do poruke: 827
20.9.2012 13:04:28   
misuljica
Ajoj, što ću onda kad više ne budem htjela djece, stalno kupovati trakice za ovulaciju user posted image ? Ali to je za drugu temu.

Neposredna veza do poruke: 828
20.9.2012 13:09:07   
seraphyme
onda ćeš koristiti kontracepcijuuser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 829
20.9.2012 13:12:03   
misuljica

IZVORNA PORUKA: seraphyme

onda ćeš koristiti kontracepcijuuser posted image

loša iskustva, radije bih apstinirala ili koristila neku prirodnu metodu, ali otom potom, samo da bude još zdrave male dječice prvo

Neposredna veza do poruke: 830
20.9.2012 13:22:32   
seraphyme
korak po korak. prvo ti želim dobru trudnoću- dvije, onda kupi veškorpu kurtona i eto

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 831
27.10.2012 14:57:42   
tihicka
Evo mene po prvi puta. Učlanjena sam već gotovo tri godine ali nikad ništa nisam pisala. Doma imam zdravog dječaka koji sada ima 2.3 god i ta trudnoća je prošla bez ikakvih problema. Ove godine smo krenuli po drugu bebicu ali baš i ne ide kako treba user posted image Imala sam već dva spontana skroz na početku, oko 8 tjedna. Prvi puta sam kiretirana a drugi put je otišlo samo. Napravila sam briseve i sve je ok. Zadnja menga bila je 06.09 a ciklusi su mi 30d. Cijeli ovaj tjedan imam lagane mučnine, ništa neizdrživo (tako mi je bilo i prvi puta), stalno mi se piški i stalno sam žedna, temperatura mi je u laganom porastu, danas je 37.2.... da li bi to sad moglo biti to ili je još prerano za prve znakove? Da li netko zna šta uopće znači blago povišena temperatura? Joj tko će izdržat još tjedan dana do mogućeg dolaska vještice!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 832
27.10.2012 17:09:15   
mala pcelica
ček jesi imala mengu 06.9 ili 6.10? napisala si 6.9 sto znaci da ti je to skoro dva mjeseca user posted image
sto se temp. tice i ja sam ju imala povišenu od 37,1 -37,4 otprilike čak me je ginićka slala da povadim neke nalaze zbog toga,ali naravno bilo je sve u redu,temp. je bila zbog trudnoce...
nadam se da se ulovila mrvica i dobro nam se javila user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 833
27.10.2012 20:18:14   
tihicka
joj da....malo sam pobrkala 06.10 je bila zadnja user posted image
i ja se nadam jer mi je ova cijela godina f..up i to bi mi zaista značilo najviše na svijetu!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 834
27.10.2012 21:10:00   
mala pcelica
pa gle podosta ti kasni,jesi radila test mozda?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 835
28.10.2012 7:58:01   
tihicka
ma ne kasni još....trebala bih dobiti tek 4.11. ciklusi su mi 30 dana

Neposredna veza do poruke: 836
28.10.2012 8:51:44   
mala pcelica
a da user posted image sad sam ja pobrkala stvari user posted image

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 837
30.10.2012 17:28:13   
tihicka
nisam izdržala i jučer sam izvadila betu...na žalost manja je od 1....ah, biti će drugi mjesec user posted image

Neposredna veza do poruke: 838
31.10.2012 9:02:30   
PinkyFunkyBirdy
Žao mi je. user posted image user posted image user posted image
Sljedeći mjesec će sigurno biti dobitni. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 839
4.11.2012 8:25:28   
tihicka
dobro jutro! kao prvo opet sam napisala krivu informaciju....dakle beta je prije 6 dana (pon) iznosila više od 1....što znači da nema trudnoće jer bi trebala biti min 5. Danas je dan user posted image ali sam ja svejedno sada napravila kućni test i pojavila se skroz blijeda druga crtica!!! Joj nekako se užasno bojim da to opet sve ne završi kao zadnja dva puta. Sve je to nešto kasnilo, postojalo ali nije bilo dobro user posted image
Ništa, sad čekam da vidim dal će user posted image doći ili ne. Dal bi test bio pozitivan da user posted image ima namjeru doći???

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 840
5.11.2012 9:14:02   
PinkyFunkyBirdy
Kud si išla vaditi betu 6 dana prije nego ti user posted image treba doći? Pa moguće da ti onda još nije došlo niti do ugnježđenja bebice. Tj. sigurna sam jer ako danas imaš drugu crticu to znači da SI TRUDNA!!! user posted image user posted image user posted image Čestitam draga! user posted image Sada samo smireno i opušteno i nemoj odmah razmišljati o crnim prognozama ... vjeruj da će sve biti super i sigurna sam da će tako i biti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 841
5.11.2012 15:02:12   
tihicka
ma luda sam, znam i sama...ali bez obzira što je i tada nalaz bio "negativan" nekako me to umirilo i lakše sam dočekala jučerašnji dan user posted image
Ma ja sam uvijek pozitivka i baš sam sada opuštena i vesela. Najdraže mi je što imam lagane mučnine jer mi je moj doktor utuvio u glavu da ako imaš mučnine, onda je sve ok.

Uglavnom vesela sam i puna vjere da će ovaj put biti sve ok. Kako se kaže, treći put i Bog pomaže user posted image

Hvala na dobrim vibracijama!!!

Neposredna veza do poruke: 842
6.11.2012 12:51:43   
tihicka
beta danas 175! jooooj....nadam se da će u četvrtak biti oko 400!user posted image user posted image

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 843
6.11.2012 13:01:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, dodala sam te na listu: http://www.ringeraja.hr/forum/odbrojavanje-studeni-2012/m_823390/mpage_6/tm.htm#824229

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 844
6.11.2012 13:18:58   
tihicka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 845
17.11.2012 17:23:58   
ivekpivek
cao zene nova sam ovdje al vas citam redovno imam jedno pitanje koje me mucii zadnji put sam imala 14.10. ovaj mjesec smo bas dosta muckali i radili na bebi danas je 17.11.jos nisam dobila radila sam test 13.11 bio je negativan,bila sam ovih dana naduta kao da cu dobiti sad sam manje ,pomalo me ko bolucka ponekad u donjem djelu stomaka ,grudi su mi malo nabrekle i malo bolne cini mi se svaki dan osjetljivije nekako,cesce idem da piskim,sva sam sebi nesto cudna mada nemora nista da znaci ,neznam sta vise da mislim ,ubi se od razmisljanja dali dobitiuser posted image ili user posted image ,imam 2sina al obe trudnoce su mi bile razlicite ,user posted image dobijam svakih 30-35dana ,sta da radim da sacekam jos malo pa da uradim opet test ,dali se ikom isto ovako sta desavalo,e da imam malo iscjedka bijelo al vrlo malo

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 846
17.11.2012 20:20:58   
PinkyFunkyBirdy
Draga najbolje da ponoviš test. Po ovome što si opisala meni zvuči kao da si trudna. Sretno i javi rezultat! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivekpivek)
Neposredna veza do poruke: 847
17.11.2012 22:20:48   
ivekpivek
sacekat cu jos dva tri dana pa cu ga uraditi ako nedobijem do tad ,tako sam nestrpljiva ,neznam sta da mislim,osluskujem svoje tijelo,cak mi i donji dio stomaka ispod pupka jos nize, izgleda kao malo napuvano neznam kako da se izjasnim ,al opet nemora nista da znaci al meni neda mira ,DALI DOBITI user posted image ILI user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
20.11.2012 14:15:48   
ninolina
Vidim da je tema jos aktualna. Cestitam novim trudnicama, one koje rade na bebici nek se brzo ulovi. Sretno svima

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ivekpivek)
Neposredna veza do poruke: 849
20.11.2012 20:12:18   
ivekpivek
jutros radila test negativan user posted image ,a user posted image nema ,cekam sta ce bitiuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!