RE: Trudna...ili možda ne (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

snowwhite -> RE: Trudna...ili možda ne (12.3.2013 11:43:18)

IZVORNA PORUKA: kisica

Puno puta sam se zapitala to isti i onda razočarala..kod mene su simptomi pms-a identični trudničkima, i svaki mjesec se nadam i nada umre.

bude draga ,nadam se jako skoro [sm=smiley27.gif]

Afrodita83 -> RE: Trudna...ili možda ne (13.3.2013 8:18:49)

Kad sam ja ostala trudna, simptomi su mi bili isto kao kod PMS-a, jedina razlika je bila u tome što su mi bradavice i ono okolo njih odmah potamnile i bile su jasno vidljive žile na cicama...obzirom da nisam imala mučnine, jedino to je bio znak da je nešto drugačije [sm=smiley1.gif]

snowwhite -> RE: Trudna...ili možda ne (13.3.2013 8:39:54)

ja sam oba puta kad sam ostala trudna imala osjećaj da ću dobit M,nadutost,bol u trbuhu,živčanost...ma sve isto osim što nije došla :-D

daj5 -> RE: Trudna...ili možda ne (17.3.2013 11:57:35)

Pozdrav cure.
Evo moram nekom kazat pa onda najbolje vama. Napravila sam test i ostala u neznanju.
Naime, pojavila se jako blijeda crvena crta. Pokušavala sam uslikat, ali je toliko blijeda da se na slici ne vidi.
Sigurna sam da je ne umišljam, jer se na dobroj svijetlosti vidi. No, mene zanima da li je moguće da se to samo vidi "obris mjesta" gdje se zapravo mora pojaviti ta crta kad trudnoća postoji ili se prikazuje samo u slučaju trudnoće?
Test sam napravila danas, na 37 dan od zadnje M.
Nemam redoviti ciklus pa ne mogu točno znati koliko mi kasni, najviše je bilo do 35 dana (do prije godinu dana), a zadnja dva mjeseca dobila sam na 31 dan.
Zanima me vaše mišljenje, pomozite? [sm=zmeden2.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Trudna...ili možda ne (18.3.2013 8:44:05)

Daj5, bilo kako slaba druga crtica označava trudnoću, tako da ... TRUDNA SI! Čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ako si još želiš potvrditi dodatno možeš ponoviti test za dan, dva i vidjet ćeš da će ta crtica potamniti ili možeš ići vaditi betu, ali mislim da je već sve jasno. [sm=smiley1.gif]

daj5 -> RE: Trudna...ili možda ne (18.3.2013 19:57:44)

PinkyFunkyBirdy hvala ti, ali ne želim se veseliti prije nego budem sigurna.
Od M još uvijek ništa i rekla sam sama sebi, ukoliko ne dođe do kraja tjedna ponovo ću raditi test, jer sve se više bojim da sam i umislila tu crticu. [sm=smiley13.gif]
Kopka me to što je bila tako slabo vidljiva, a M mi otprilike kasni tjedan dana. A vjerujem da se nakon tjedan dana može bez problema pročitati test.. hmmm

PinkyFunkyBirdy -> RE: Trudna...ili možda ne (19.3.2013 8:40:37)

Moguće da ti je bila kasnije ovulacija ili se bebica kasnije ugnjezdila pa ti je automatski i manja beta. Za sada to ne mora značiti ništa loše tako da se nemoj žalostiti bezveze - sve to mrvica osjeti. [sm=smiley1.gif]

ada25 -> RE: trudna...ili možda ne (5.4.2013 14:43:00)

curke, ovako radimo na bebici..proslo je 11 dana od odnosa sa m na plodni dan...zadnjih 4,5 dana mi je malo muka i vrti mi se ( neznam, možda je to sve psiha jer stvarno želimo bebu)..danas sam ujutro na 25 dan od zadnje menstruacije radila test-gravingtest mini i bio je negativan ( inače imam cikluse svakih 27 dana). Zanima me da li je to ipak prerano? Jer vidim da su mnoge radile test na 2,3 dana prije očekivane menge i bio je pozitivan. hvala vam ženske

PinkyFunkyBirdy -> RE: trudna...ili možda ne (5.4.2013 20:10:41)

Moguće da je prerano. Pričekaj dan menge i ako ne stigne ponovi test.
Sretno! [sm=smiley1.gif]

crazyblue -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 10:14:10)

drage mame, imam jedno pitanje...nova sam na forumu (tj duuugo nisam bila) pa ako sam krivo smjestila pitanje (u krivi topic) nemojte se ljutiti
m mi kasni 2 dana (ja sam u panici već 5 dana), prošli misec smo se malo zaigrali i jednom nismo pazili kad su bili plodni dani. jutros sam radila test, odmah se pojavila testna linija a ona za trudnoću prazna.... odma mi je pao kamen sa srca.... ali onda nakon minut ipo počela se pojavljivati i ona crtica za trudnoću (jaaako blijedo ali ipak je bila tu)... e sad... trudna ili ne?? imam već 4 djece i sa svima mi se odmah pojavila i jedna i druga crtica dan nakon izostanka...... ima li ko iskustva s tim? kupit ću još jedan testić ali do sutra bum ispalila....
jeli kome od Vas bili tako? simptome nemam nikakve, osim grčeva kao prvi dan menstruacije...
trudnoća mi sad baš i nije u planu al dobro, šta bude bit će....

perlica55 -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 11:21:51)

crazyblu, test za trudnoću se očitava nakon 10 min.
Ukoliko se u tom razdoblju pojavi bilo kakva crta,
test je pozitivan. Javi nam kakv je reuultat.
ada25, javi nam se draga u "odbrojavanju za travanj"
pa ćemo zajedno čekati dolazak/ne dolazak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

crazyblue -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 14:06:08)

perlice, na ovom testu pišeda se očitava nakon 3 min,poslije da se ne uzima u obzir....

*andjela* -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 14:14:16)

pa ako se druga linija pojavila vjerovatno si trudna....samo mozda je jos rano pa je zato ta linija svjetlija...u svakom slucaju ponovi test..pa ces znati

andydea -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 14:34:37)

meni je bila jedva vidljiva crtica...ma glavno da se vidi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...draga trudna si...čestitam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

perlica55 -> RE: trudna...ili možda ne (17.4.2013 14:35:11)

crazyblue, napisala si da ti se nakon minut i pol
pojavila duga linija, po meni je opet pozitivan test [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Za dan/dva ponovi test, pa ćeš znat na čemu si!!!

crazyblue -> RE: trudna...ili možda ne (13.5.2013 15:18:13)

eto da vas izvjestim [sm=smiley1.gif] [sm=duda.gif] je

PinkyFunkyBirdy -> RE: trudna...ili možda ne (13.5.2013 15:34:12)

Čestitam ti od srca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ringerajka -> RE: trudna...ili možda ne (15.5.2013 15:43:54)

Evo i mene u klub, ako me primate naravno [sm=smiley1.gif] Nama je sad drugi ciklus rada na bebici, mislim da sam pogodila O ovaj mjesec i baš se nekako nadam da će se primit i da [sm=hudicek1.gif] neće doć od 25-28.05! Inače su mi ciklusi uredni, menga dođe od 28-30 dana i sad sam piškila Lh trakice i kad mi je pokazalo O, bacila sam se na poslić. Prošli mjesec sam se malo razočarala, jer sam mislila da će se odmah uhvatit [sm=zmeden.gif] Baš sam faca! A sada ćemo viditi, držite fige..

PinkyFunkyBirdy -> RE: trudna...ili možda ne (15.5.2013 15:51:46)

Dobrodošla ringerajka i postala ponosna trudnica čim prije!
Pridruži nam se na Odbrojavanju gdje najviše komentiramo. [sm=smiley1.gif] Dodam te tamo na listi za ne-dobiti sa 28.05. [sm=smiley1.gif]

ringerajka -> RE: trudna...ili možda ne (15.5.2013 17:06:53)

Hvalaaaaa na dobrodošliciiii [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: trudna...ili možda ne (15.5.2013 21:05:32)

crazyblue, čestitam
nisi sama, i ja čekam petu bebu [sm=smiley36.gif]
pa sad već sve znaš, ne boj se ničega, bit će sve super!

rozesk -> RE: trudna...ili možda ne (27.6.2013 14:56:59)

Bok svima. Nadam se da me necete ismejavati zbog mog loseg govora, ali nisam iz Hr :). Ovako sad. Nova sam na forumu. Imam 29 godina i majka sam jednog predivnog sincica od 1 godine (jos nije napunio 13 mjeseca, ali uskoro). Zivim u Makedoniji i mnogo volim Hrvatsku. :). Zelim vase misljenje.
Ovoj mjeseca imala sam mengu na 10.06. Moj ciklus traje 30 dana i spored kalendara plodne dani su mi 21.06-28.06. Sa muzicem bile sme intimni na 19.06. Ni smo koristili nikakvu kontracepciju. Na 22.06 i 23.06 imala sam jas iscjedak i jaki bolovi sa leve strane pri sto pretpostavljam tad sam ovulirala. Od jucer imam neke cudne bolove u trbuhu kao pred menge, a ima dosta vremena do nje... jas 13 dana.
Cice mi nisu nesto narocite osetljive a i nemam neke druge promene. Sta mislite jeli mugice da sam ostala trudna jer ovakve (slabe) bolove nikad nisma imala tako rano pred mengu? Nije da pokusavamo, ali ako dogje beba- - dobrodosla.

Pozdrav svima i sretno svih koi iscekuju [sm=bravo.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: trudna...ili možda ne (28.6.2013 8:49:00)

Rozesk dobrodošla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Čestitam ti na sinčiću i iskreno ti želim da čim prije dobiš još jednu bebicu. [sm=smiley1.gif]
Što se tiče tvojih simptoma oni bi mogli, ali i ne moraju nužno značiti da si trudna. Najbolje da pričekaš do dana kad trebaš dobiti mengu pa ako ne dođe napravi test.
Želim da ti se otvari kako si sama želiš. [sm=smiley31.gif]

bjonda -> RE: Trudna...ili možda ne (28.6.2013 9:21:37)

Nakon koliko dana se mogu osjetiti prvi siptomi oplodnje? Dali je netko od vas nesto osjetio ista prije ocekivane menstruacije? [sm=zmeden.gif]

rozesk -> RE: Trudna...ili možda ne (28.6.2013 9:27:29)

Bjonda, kao sto se ja sjecam sa mog prvog djeteta pocele su isti PMS simptomi nedelju dana ranije nego kad sam trebala dobit M, a ja tako rano nikad nemam PMS. I da.. povratila sam dva dana prije M. Tebi koliko dana je posle ovulacije?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>