Krumpirka -> RE: Trudna...ili možda ne (23.10.2013 12:32:54)
|
Prvo Vas pozdravljam posto sam nova ovdje [sm=smiley1.gif] Drugo: nadam se da sam na dobru temu dosla na postavim pitanje, ako nisam - moje isprike unaprijed! Dakle ovako: 12.9 mi je bila zadnja menstruacija koja je trala 5 dana. Redovito s muzem imam nezasticene spolne odnose. U zadnjih mjesec dana sam se udebljala 5kg (ima tu nesto kila i od hrane [sm=jezicek.gif] ), trbuh mi je jedini narasao sve je ostalo isto. Problem je u tome sto sam proslu srijedu isla obavljat neke testove radi astme pa sam usput obavila i dvije bete, jedna je pokazala premali broj 2, a druga je pokazala 40 (ta je bila 2 dana kasnije). Osim te bete u zadnjih 10 dana sam obavila valjda 6-7 testova doma i svi su pokazali blijedu crtu ali za trudnocu. Jucer sam otisla ginekologu kojemu je to sve cudno da mi testovi pokazuju da sam trudna i da je beta (unatoc tome sto je mala) pokazuje trudnocu, a da nemam nista u maternici. Poslao me je danas i u petak da odem vadit betu u bolnicu. Danas sam vec bila no nalaze jos nemam. Uglavnom, on mi je rekao da mu je cudno da se nista ne vidi, da moze biti da je prerana trudnoca pa da se jos nista ne vidi, da moze biti da je izvanmaternicna trudnoca (to me jako zabrinulo) ili da u najboljem slucaju bi mi bilo najbolje da iskrvarim pa da sve "to" ode van... [sm=smiley19.gif] i iskreno ja sad vise ne znam sto da mislim. moram cekati petak da obavim jos jednu betu i onda u pon s svim tim nalazima opet kod ginekologa. i povrh svega toga, upravo me jako presjeklo u trbuhu, otisla sam piskit na wc i na papiru sam vidila dosta svijetle krvi kao pred menstruaciju i sad imam grceve [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|