|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najmama
4.5.2010 16:23:22   
Izzie
Majke moje, evo mališa napokon spava, pa sam ulovila malo vremena i nakon dugo vremena, malo prosurfala po internetu. Živjelo spavanje!  To su mi u zadnje vrijeme postali trenuci odmora hehe.

Ja imam mališana od 4 mjeseca, i moram priznati da nisam zamišljala da će biti tako teško biti mama. Ne spavam, ne jedem što želim, stvarno ima puno žrtve, ali…sve to on nadoknadi jednim malim osmjehom, ili zagrljajem koji mi daje energiju za cijeli dan.

Čini mi se da mi se cijeli dan svodi na presvlačenje, uspavljivanje, kupanje, te vrijeme za masažu mališanca. Da, mi majke smo stvarno u radnom odnosu 24 sata dnevno.

Uglavnom, ne mogu vam dočarati svoje oduševljenje kad sam danas naletjela na jednu stranicu, za koju sam imala osjećaj kao da je rađena baš za mene..hehe.

Uglavnom, naišla sam na natječaj kojim se odaje priznanje najvažnijem i najtežem zadatku žene – biti majkom!
Uglavnom stranica mi je preslatka, i baš me raznježila (to su valjda ti majčinski hormoni koji divljaju u meni hehe).
Ugl, kliknite na www.24satamama.com pa se uvjerite i same. Natječaj traje do 30. svibnja 2010. godine. Sve zainteresirane majke s djecom u dobi do 5 godina imaju priliku opisati omiljene trenutke dana sa svojim mališanima i imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.
Prijavite see! Ja jesam!

Možda budem naj mama hehehe

< Poruku je uredio Ninaa -- 8.12.2010 22:04:05 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: najmama
4.5.2010 17:59:54   
osobno
baš si me raznježila...dobra akcija, ali moram priznat da je meni sasvim dovoljno, i najljepše priznanje kad moj mališa meni dođe, stavi ručiice oko vrata i kaže MAMA, ZNAŠ, VOLIM TE...i zatim ode nastavit radit kaos...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Izzie)
Neposredna veza do poruke: 2
4.5.2010 19:11:22   
natalijax
ma anđeli maliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 3
5.5.2010 10:17:01   
Bebys
izzie dobro dosla...dodji nam opet...user posted image

fala za stranicu ali najveca nagrada je zagrljaj i osimijeh djeteta...user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
5.5.2010 10:26:42   
pako
slatko user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
5.5.2010 12:05:14   
anonno17
evo i mi smo se prijavili baš mi je lijepa stranica i konačno nešto za nagradu mamama .
curke sad glasati i to je to!user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
8.12.2010 17:10:11   
Izzie
Natječaj 24 sata mama je ponovno krenuo, ali za razliku od prošlog natječaja, ovoga puta imaju samo jednu kategoriju: najljepši blagdanski trenutci majke i bebe. Natječaj je počeo 06.12. i traje do 02.01.

Pošaljite svoje mališane u božićnom ugođaju :-)

Saznajte više na: http://www.24satamama.com

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!