njanja -> RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noćna mora (12.5.2010 10:29:48)
|
ovako....ja kao prvo imam dojam da nas žene kažnjavaju kada se vraćamo s porodiljnog-ono u stilu godinu dana si odmarala i luftala se..Ja injače imam strava (to je nama u Ri znači super :) Odličnog šefa s kojim se super slažem, ne dira se u moj posao, ali kada mi treba pomoć, pomogne, savjetuje i mogu sve sve s njim dogovoriti.....Uglavnom, 2 mj prije dolaska na posao sve smo se dogovorili da me čeka posao i da će sve biti isto kao prije, da bi onaj dan kada sma došla cure koje su me mijenjale govorile drugačije, da će biti mala reorganizacija...Ja zvala šefa i pitala ga za to, on rekao da paničarim bezveze, da bi na kraju bilo da -da-da je on to zamislio drugačije....sjela ja za 2 dana u auto, išla na razgovor s njim, prepirali smo se 2 sata, nakon čega je pristao da sve bude kao prije i ja sam mu rekla da je sad napravio dobru stvar jer da je razvio takav inat u meni da ću još bolje raditi da se dokažem....Za već 1 mj je sve bilo po starom, a kansije je i rekoa da je ipak tako bolje.....Eto, ni meni nije bio laki povrat, ali odlučila sma se boriti za sebe
|
|
|
|