tikica_69 -> RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noćna mora (13.5.2010 12:38:43)
|
Joj, uopce ne znam sto bi rekla na ovu temu. Nama zenama nije samo tesko vratiti se sa porodiljnog, opcenito nam je teze na nekim radnim mjestima. Ja primjerice radim u timu sa 13 muskaraca, a ja sam jedina zena. Sektor je tehnicki i svi muski ce reci, musko zanimanje. No eto, ja sam im pokazala kao prva zena ikada u tom sektoru da to bas nije tako. Prva zena u firmi koja ima titulu viseg specijalista za otklon smetnji na telekomunikacijskim prijenosnim uredjajima. I za sada na zalost jedina. Da....i meni je zvucalo svemirski, no uz malo truda bas svaka zena koju to zanima moze raditi taj posao i uopce ne vidim zasto su gospoda muskarci zauzeli stav kao da je to nedodirljiv posao za zene. U pocetku sam se naslusala svaki put kad nesto fulam - eto, sam rekao da je mjesto zenama u kuhinji - i tome slicno, no s vremenom sam dosla u status da mi skuhaju kavu svako jutro i odnose se sa duznim postovanjem. Zalosno, ali istinito. inna, nadam se da ce ti uskoro biti bolje i nemoj si dozvoliti degradaciju zato sto si mlada majka!
|
|
|
|