|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć...
12.5.2010 21:53:18   
leilany
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 26
12.5.2010 21:54:53   
leilany
http://www.youtube.com/watch?v=svTuSRiFPoc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 27
12.5.2010 21:59:07   
Gogule
joj ina žao mi je . a znam da i mene čeka takav stav. Načula sam da će cura koja je zaposlena dok sam ja na porodiljnom ostati na tom "mom" radnom mjestu a za mene još neznaju. A u ovo vrijeme krize svašta je moguće, mislim da  mi otkaz baš nemogu dati jer sam za stalno zaposlena no vjerujem po situaciji (sad svježih par primjera iz firme) da će me negdje staviti da ne kažem šikanirati tako da sama odem tj. dam otkaz. Koliko toliko se još ne želim opterećivati s tim jer se vraćam sredinom 8 mjeseca, no već sad kad se čujem s nekim poslije dva dana razmišljam i imam grč u želucu. ah, kad je kod nas sve naopako... jedni viču rođajte male Hrvate i Hrvatice , a onda te prepuste na milost i nemilost svima.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 28
13.5.2010 12:38:43   
tikica_69
Joj, uopce ne znam sto bi rekla na ovu temu.
Nama zenama nije samo tesko vratiti se sa porodiljnog, opcenito nam je teze na nekim radnim mjestima.
Ja primjerice radim u timu sa 13 muskaraca, a ja sam jedina zena. Sektor je tehnicki i svi muski ce reci, musko zanimanje.
No eto, ja sam im pokazala kao prva zena ikada u tom sektoru da to bas nije tako. Prva zena u firmi koja ima titulu viseg specijalista za otklon smetnji na telekomunikacijskim prijenosnim uredjajima. I za sada na zalost jedina.
Da....i meni je zvucalo svemirski, no uz malo truda bas svaka zena koju to zanima moze raditi taj posao i uopce ne vidim zasto su gospoda muskarci zauzeli stav kao da je to nedodirljiv posao za zene.
U pocetku sam se naslusala svaki put kad nesto fulam - eto, sam rekao da je mjesto zenama u kuhinji - i tome slicno, no s vremenom sam dosla u status da mi skuhaju kavu svako jutro i odnose se sa duznim postovanjem.
Zalosno, ali istinito.
inna, nadam se da ce ti uskoro biti bolje i nemoj si dozvoliti degradaciju zato sto si mlada majka!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!