|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slavlje kad se rodi beba
14.5.2010 17:47:47   
dominik
kod nas to obicno samo muski slave...zene ostanu doma ili u bolnici ako su one te kaj su rodileuser posted image uglavnom nista se ne poklanja...boca vina i to je to

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
14.6.2010 7:22:31   
danery
isssssss....ja samo čekam da se naša nebaždarena bakica oduzme od sreće i stuče koju rakijicu...
ta nazdravlja probno već od prvog dana kad sam rekla da sam user posted image user posted image user posted image user posted image
nek feštaju slobodno dok mene nema,samo nek mi daju mira sa zdravicama i vizitama kad dođem kući sa user posted image ...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 27
14.6.2010 7:29:34   
Bebys
uglavnom se pije ALDUMAŠ tako to kod nas zovu...

mislim da je slicno u mnogim krajevima...user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 28
14.6.2010 7:30:30   
Bebys
a to podrazumijeva..neku žestu...od pića znači...alkohol bilo sta nema veze...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
14.6.2010 7:31:44   
Bebys
e da mama ne casti ona TRPI...to radi tata...naravno...i to u birtiji...uglavnom...ili ako netko svrati doma...user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
14.6.2010 8:48:24   
MiniMama
mm me ostavio u rodlilistu i krenuo prema bitriji u kojoj su njegovi decki vec cekali (jer sam dva dana vec bila u rodilistu) da se i on pridruzi.. popili su koju cugicu, vise mu pravili drustvo da ne umre od brige jer je jadnicak vec bio lud od mog dvodnevnog stenjanja po kuci. nikakvo pretjerano zapijanje. jedino je mm-ova baka satrala koju rakijicu vise (tako prica sveki) jer ima cetvero praunucadi i sve cure, tek je V peti koji nastavlja prezime user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
14.6.2010 8:51:23   
MiniMama
a doma nisu mogli slaviti jer su nam gazde tada bile u zgradi. stoka jedna me utisavala prvu noc (jer su me vratili iz rodilista, nisam bila nista otvorena, a oni nemaju mjesta) jer oni ne mogu spavati od mog stenjanja i da jel se moramo tako glasno seksati. user posted image grrrr....

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!