mala pcelica
|
a mm i ja izgleda uvijek naletimo na budale,,,,u prvom stanu nije valjala plinska pec za grijanje i ispustala je plin tako da smo se redovno trovali,placali majstore sa to popravi jer gazaricu to nije ni najmanje žuljalo,ona kaze vi zivite tu vi i popravljajte(pec je bila stara milion godina)zadnji majstor kad je bio da ju popravi reko nam je da bjezimo sto dalje od tog stana i da kad se porodim da nebi bilo dobro za bebu da udise taj plin...onda je rikno bojle i opet mi morali da placamo popravak,onda je susjedu iznad nas pukla cjev i cjeli vikend curila voda tako da je i nama dole sve poplavilo,nazalost tad ni mi ni oni nismo bili taj viken u stanu,,,,sta je bila velika i kod nas i to smo sami morali da popravimo.... nadjemo drugi stan tj. kuću obiteljsku gazde isto zive tu,pocnu srati da zasto drzim ulazna vrata otvorena pa nam svi gledaju u hodnik,da zasto na dvristu susim ves nek ga stavim pod prozor ispod drveta (gdje njihove mačke skaču i trljaju se o nas cisti ves,pitam da nam promjene tepih ma nema sanse to je luksuz,plinski bojler se isto bio pokvario i poceli srati oni da mi platimo popravak i ja tu popizdim i kazem dosta je! pa jbte znaci sve sto nevalje ,a staro je ko biblija mi da placamo i popravljamo!!! ma iššššš ne dolazi u obzir više.... eto malo sam se pojadala al bilo je tu jos svega...ako ne postujemo njihova pravila ponasalja da ce nam dati otkaz i tako to
< Poruku je uredio mala pcelica -- 20.5.2010 22:24:38 >