MiniMama -> RE: Gazda (21.5.2010 19:34:34)
|
vidim da sam bila inspiracija za temu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mi sad imamo fantasticne gazde. nakon svega i svacega u zadnjih 5 godina, ovi su ne super nego ostvarenje snova. ljudi imaju love i bitno im je samo da se ne moraju gnjaviti s trazenjem novih podstanara. kad smo bili u banani s parama i taman sam mislila pregrist ponos i zamolit svoje da nam posude oni su rekli da ni govora. da cemo ima dati kad budemo imali. i jos su predlozili da ako nam je lakse da im dajemo "koji eur vise za stanarinu" pa za koju godinu necemo ni imati duga. da se slucajno ne bi zaduzivali kod mojih, da to cuvamo za nedaj boze kakvu bolest. ljudi su prekrasni. bio bozic, sveti nikola, Vitinih 6 mjeseci oni svaki put posalju neku sitnicu po mm kad ima nosi stanarinu. stan je komplet novo uređen i sva tehnika je još pod garancijom. kad nam je riknuo frižider, čovjek je isti dan došao s majstorima i donio zamjenski frizider da nam meso ne propadne u zamrzivacu. da bi nakon pet dana od toga njima bilo jako neugodno zbog incidenta s friziderom pa su poslali domaci prsut da se iskupe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] nazalost nisu mi sva iskustva bila tako dobra. u prijasnjem stanu je bilo katastrofa. gazde su nam stalno ulazile u stan i provjeravale sta mi radimo. nocu bi nam gasili grijanje da se bojler ne pregrijava (a mi placamo rezije). vrhunac mi je bio proslo ljeto kada je pao pljusak, a meni je poplavila spavaca soba. ja nisam ni skuzila jer je sve bilo zatvoreno i samo sam u jednom trenutku shvatila da s djetetom na rukama stojim usred lokve dubine 4 cm skupa s produznim kabelom uštekanim u struju. kako nas tad nije ubila struja samo Bog zna. za taj stan ne znam jesu bile gore gazde ili susjedi. na dan svadbe me neka luda baba tako osamarila jer su moji gosti parkirali u njenom dvoristu. da napomenem, NISU parkirali, to se njena kcer sparkirala, ali ja baba bila prepijana da skuzi. na prvo bračno jutro kad sam se probudila nenašminkana još mi se vidilo crvenilo na obrazu i pojavila se lagana šljiva na oku. da napomenem da sam tada bila 5 i pol mjeseci trudna i samo ju je ta cinjenica spasila da joj ne polomim koljena. ali reko necu se prepirati, ne smijem, nisam vise sama. necu riskirati da krene na mene jos jace, a trudna sam. jesam napomenila da je stan bio katastrofa?? i da sam u godinu dana potrosila 1250 kn samo na zarulje jer su nam zarulje rikavale ko lude. kada sam krenula u rodilište s trudovima na 3 minute gazdarica se nije htjela maknuti od naseg auta (stala se ispred auta i ne mrda, ako ces proci, moras ju pogaziti) jer mi jos nismo stavili tepih u spavacu sobu i ona cuje kad se ja dizem tokom noci piskiti i da joj je puna kapa naseg konstantnog seksanja po cijele dane, a krevet skripi. a da sam se barem seksala u trudnoci. nego sam apstinirala 9 mjeseci osim bracne noci koju smo proveli u hotelu. i ona se nece maknuti dok mi ne stavimo tepih u sobu. muz ju je htio zgaziti i u zadnji cas se predomislio i doslovno ju je odnio na travnjak da bi mi izletili s autom i krenuli u rodiliste. uzas. to su mi bile najgore dvije godine zivota. stalno sam stahovala, a cijelo drugo tromjesecje trudnoce sam provela skitajuci okolo jer me bilo strah ostati sama u stanu dok nema muza.. gazde u stanu prije su bile ok, zivili ispod nas ali nikad problema, jedino sta je stan bio bogu iza nogu pa smo brzo odselili. a zenska prije toga, gazdarica?? ajme, ako pocnem tipkati necu do ujutro zavrsiti.. jao, opet sam se raspisala. zao mi je. podstanarstvo mi bolna tocka.
|
|
|
|