Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 10:10:56
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: njanja mm me nazvao njanja kada smo se zaljubili...kasnije su me svi počeli zvati njanja....na poslu su mi znali puštati pjesmu od bajage: nemoj da budeš njanja.... tko ne zna-ja sam anja aaaaaaaaa vidiš, vidiš, to te stalno hoću pitati zašto njanja Ja ne moram puno objašnjavati zašto moj nick a i vidi se koliki je promet bio na RR-i da sam uspjela staviti ime
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 10:19:54
|
|
|
|
ejmama
|
Kad sam se ja prijavila, Hana je svaki čas govorila Ej mama ovo, ej mama ono, ej mama daj mi ...... Tako da je nick Ejmama zahvaljujući njoj. I dan danas je ista situacija oko mamamakanja.
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 10:23:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Dinu smo kad se rodio zvali Bumbi,pa kad sam se prijavljivala napisala sam Bumbika(neznam zašto ) i na kaju me ovdje svi zovu Bumbi i evo me na kraju ipak tako
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 10:46:12
|
|
|
|
marija0
|
a ja se zovem ovako- ma zamisli a a broj sam stavila jer je bila neka bez boja
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 10:58:32
|
|
|
|
Bebys
|
ja sam bila registrirana na rr vec odavno tamo negdje kada sam zatrudnila...2008. godine...ali nisam se nikada sluzila forumom...pratila sam samo trudnocu...i kasnije rodjenje moje curice... a onda sam otkrila da postoji hr. rr..bila sam na bosanskoj rr jer sam za nju jedino znala da postoji...dok mm nije slucajno pogrijesio i utipkao hr. umjesto ba...i tako ispala hr. rr.. kada sam to vidila odmah sam se prijavila..naravno i ukljucila u forum...inece jedini do sada nikada nisam ubijala vrijeme na ovaj nacin...a sada jedva cekam da uhvatim vrime za rr.. a nick...e to je bilo jednostavno i jako tesko..hehe... ovo je bebin web site....naravno.. i onda sam trazila kombinaciju imena za bebu... i kada sam sve probala nije islo bilo je sve zauzeto...i na kraju u mnozini bebe je ispalo o.k. a ja imam samo jednu bebu..hehe neznam dali ce to biti neka naznaka da ce ih biti jos ili ce ostati samo nick..takav....u mnozini bebe...BEBYS...
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 11:14:09
|
|
|
|
jagodica
|
cura je pjevala jagodica bobica
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 12:03:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad sam se prijavljivala na ringeraju bila sam na početku trudnoće, a bebi smo tepali da je naš mali grašak jer je bila te veličine. Sad smo 5 dana od termina, trebala bi promijeniti nick jer je naš mali grašak sad malena curica. Još koji dan i više neću biti , biti ću mama! Hvala cure svima, ne znam kako bih sve to izgurala bez vas!
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 12:05:57
|
|
|
|
Bebys
|
grasko javi se...kada rodis...da znamo detalje...i sretno..
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 12:08:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Bebys! Ne brini, biti ću ja na forumu sigurno..pa stiže mala beba, a gdje naći bolje savjete u svako doba!!
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 12:14:26
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam htjela nina ali kako je već bilo...od bivšeg dečka nećak me stalno zvao ninolina i eto tako sam stavila ninolina
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 12:24:51
|
|
|
|
pako
|
po mom Patricku- zovemo ga Pako!!!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 13:33:09
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: cuba Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravit ! A ja mislila da si ti cuba a ne kuba
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:24:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Sve nickove koje sam htjela već su bili zauzeti, pa sam našla ovaj, ovak me tata zvao dok sam mala bila!
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:32:59
|
|
|
|
FIONA
|
....prema mojoj Fioni, mačkici (kučnom ljubimcu) koja je bila posebna...takvu mačku nisam nikad imala i nikad valjda neću...
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:42:56
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlera e sad da ja bubnem pa ostanem živa... dakle ja sam tvoj nick duuuuuuuuuuugo čitala PICINROTVAJLER i mislila si ajme koja je ova sa pi... i rotvajlerom
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:43:38
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlera e sad da ja bubnem pa ostanem živa... dakle ja sam tvoj nick duuuuuuuuuuugo čitala PICINROTVAJLER i mislila si ajme koja je ova sa pi... i rotvajlerom
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:45:46
|
|
|
|
danery
|
ovo je moj gaf za slonove
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 14:55:25
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlera e sad da ja bubnem pa ostanem živa... dakle ja sam tvoj nick duuuuuuuuuuugo čitala PICINROTVAJLER i mislila si ajme koja je ova sa pi... i rotvajlerom
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 15:51:17
|
|
|
|
osobno
|
Ja sam bila na raznim forumima i svi su mi nickovi bili varijacije na ime ili eventualno boju kose , i kad sam ostala trudna po drugi put, tila sam se malo savjetovat s drugima mamama a na rodi mi je sve nekako bilo malo PRE (ako me razumite ), i uz to su sabotirali onaj paketić sretna beba, šta mi je baš bilo krivo (ne zbog toga šta dobiješ, nego čisto zato šta me to razveselilo kad sam rodila L), i onda se kontam, pa koji bi ja OSOBNO nick mogla odabrat? I ostade mi samo ono osobno...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 21:59:07
|
|
|
|
anuska08
|
Ima zanimiljivih i smiješnih, nema što!! Za neke koje me je zanimalo dobila sam dogovor
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 22:39:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
kad sam se ukljucila na forum imala sam osjecaj da sam doma kao pepeljuga,samo sam nesto crncila,sama s dvoje dice,mm radi a ja sve obavljam i bas sam se osicala kao pepeljuga a sad sam kao sretna pepeljuga
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 7:47:53
|
|
|
|
Puli
|
moj nadimak iz djetinstva tako me obitelj zvala
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 10:15:45
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: cuba Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravit ! A ja mislila da si ti cuba a ne kuba i ja
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 14:40:23
|
|
|
|
Tsmee
|
Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 16:23:55
|
|
|
|
JASNA33
|
moje ime +broj mojih godina kad sam se prijavila na rr
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!