Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.9.2010 21:29:47
|
|
|
|
njanja
|
bravo za hrabru curu. Nadam se da se dobro oporavlja i zelim sve najbolje
|
|
[Obrisani korisnik] 23.9.2010 8:06:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:15:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Cvrči, ona je dobro, ne boli je, počela je hodati pomalo na štakama. Za sada je to još uvijek par koraka ali dobro napreduje. Napravili su joj tablicu u koju je boduju i djeluje vrlo poticajno na nju. Ima nastavu gore tako da i nema mnogo praznog vremena, što je dobro Ja sam počela raditi jer nemam što više raditi tamo prijepodne s obzirom da je većinu vremena sa fizijatrom, učiteljima i sl. Psihički je većinu vremena vedra i dobre volje. Uhvati je tu i tamo da je žalosna, da želi doma, da želi odustati ali brzo je utješim. Ja... Isto kao i ona. Imam perioda kada bi samo sjela i plakala jer mi nedostaje do bola a opet se pokušam trgnuti iz depre i hrabro gledati naprijed jer to je jedino ispravno. Danas počinje rastezanje noge, prvih 1 mm. Ne znam da li će joj to biti bolno. Za očekivai je da će iza 3-4 cm početi neka vrsta bolnosti jer treba rastegnuti mišiće i tetive a tu je veći problem nego rastegnuti kost. Molim se da joj taj postupak ne bude bolan jer i o tome ovisi kada će doma. Ako joj uspiju rastezati i više od 1 mm dnevno, skratit će si vrijeme boravka u bolnici. Ona ima 55 mm za rastegnuti. S tim da vikendom ne rastežu. Možda jedino subotom.
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:17:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme draga mogu misliti kako ti je... ma bitno da je A dobro,da nije jako tužna.nadam se da će biti sve ok i da ju to rastezanje neće boliti
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:20:16
|
|
|
|
uspavana
|
hej zvonki, budi jaka! molim se i ja da to rastezanje prođe što je bolje moguće, i da se ti tvoja L vrati što prije doma na oporavak... Sigurno je teško ostaviti ju u bolnici, ali brzo će proći to vrijeme. Stalno ste mi u mislima!! držite se, i javljaj nam novosti! ako nešto trebaš tu smo!!
|
|
[Obrisani korisnik] 23.9.2010 8:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:25:11
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj mrvica mala, puno ju ljubi od mene i Roka Mislimo na vas i nadamo se da će to sve ići po planu~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:34:49
|
|
|
|
mami 36
|
šaljemo vibrice da bude sve ok
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:36:25
|
|
|
|
ama
|
naam se da cete sto prije i bezbolnije da prodjete to sve zelim vam puno snage !!!!!!
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:46:27
|
|
|
|
ELENA35
|
Draga,držite mi se,i neka sve dobro i što manje bolno prođe .Ja imam susjedu koja je sa malim išla na rastezanje obje noge,i relativno brzo se maleni oporavio,evo ga sad trči i vozi bicikl,i igra nogomet,ma sve je dečke premašio .Inače,rođen je kao maleni čovjek(patuljak),tako da je procedura bila još kompliciranija. Sve će biti u redu i začas će proći vrijeme i taj tren ćeš i ti trčati za svojom princezom
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:55:58
|
|
|
|
Zvonki
|
Hvala vam cure ELENA, nadam se da ćemo tako i mi
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 9:09:32
|
|
|
|
ninolina
|
joj srečica mala neka joj bude čim manje bolno...a vi budite jaki
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:22:48
|
|
|
|
Zvonki
|
Javilo mi je dijete da su joj danas produljili nogu za prvih 0,5 mm. popodne još toliko i naših 1 mm je uspješno produljen. Još samo 54
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:25:00
|
|
|
|
uspavana
|
lijepe vijesti!! bit će sve ok!!
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:29:45
|
|
|
|
Marta j
|
Super vijesti neka nam curka ostane vesela i pozitivna. Biti ce sve ok.
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:48:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:49:38
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:51:40
|
|
|
|
cuba
|
Ajme super vijesti
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 22:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 8:03:46
|
|
|
|
mami 36
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.9.2010 9:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 9:27:59
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 11:01:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama i što brže ozdravljenje Bravo za malenu hrabricu
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 12:03:30
|
|
|
|
ninolina
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!