|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Babaroga..:;((((((
9.6.2010 16:24:16   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

nikada ne bi rekla da je takva osobno kada ju ovako vidis user posted image

ma znam...duša od žene...Ali, pazi, blizanac je to...user posted image
u globalu je ocjena 3/5, ali kad počne pizuser posted image u.ere ga brate pošteno.user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
9.6.2010 16:25:18   
CallamityJane
vjeruj da me hvata zelja da dodjem kod tebe i isprobam koliko je lako ju rasplakati user posted image user posted image user posted image
na sta se najprije rascmizdri?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 27
9.6.2010 16:28:34   
osobno

vjeruj da me hvata zelja da dodjem kod tebe i isprobam koliko je lako ju rasplakati user posted image user posted image user posted image

Ako povisiš ton na nju.user posted image
Probaj zavikat na kiku, pa ćeš vidit kako će te pogledat.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 28
9.6.2010 16:31:35   
CallamityJane
ih sledeci put kada dodjem isprasicu kiku pred njom a ako mi nesto kaze ima da se brecnem na nju user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 29
9.6.2010 17:09:19   
osobno

ih sledeci put kada dodjem isprasicu kiku pred njom a ako mi nesto kaze ima da se brecnem na nju user posted image

Nemoj majke ti, niko mi neće dat odštetu za poplavu koja bi nastala.user posted image

Neposredna veza do poruke: 30
9.6.2010 17:11:45   
CallamityJane
ih sto bi ju iskinjila a ti se sakrij iza vrata pa joj se smiji a kada ja odem, ti komentarisi a lude zene, jesi vidila sto je nenormalna user posted image user posted image user posted image
mozda se i skompate user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 31
9.6.2010 17:15:31   
osobno

ih sto bi ju iskinjila a ti se sakrij iza vrata pa joj se smiji a kada ja odem, ti komentarisi a lude zene, jesi vidila sto je nenormalna user posted image user posted image user posted image
mozda se i skompate user posted image user posted image user posted image

Znaš, nisi jedina utekla iz ustanove....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 32
9.6.2010 20:24:31   
Gogule
osobno kao da si opisala moje osjećaje nekad. mi smo te koje kako kaže moj mm radimo red a oni se igraju. Da ti vidiš to veselje kad on dođe doma.uhh nekad pucam od ljubomore

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 33
10.6.2010 15:55:11   
osobno
Evo ja opet ispade babaroga i to na 2...user posted image
Zaovi palo na pamet da bi L vodila na lunapark, znači triba ić autom, a vidila sam kako vozi, i vjerujte, steglo me grlo, i ja kažem da može ako će ih odvest mm, i to da L sidi u AS. user posted image
Ma ni čut, digla nos do krova, kao, ja njoj ne virujem...
Ali nema veze, ona će to pribolit, a da mi se ditetu nešto dogodi, ja ne bi mogla.
Pa nek sam i opet user posted image .

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 34
10.6.2010 16:50:49   
cuba
Draga samo ti budi babaroga, važniji je život tvog bebača nego njen ego... kako si i sama rekla prebolit će ona touser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 35
10.6.2010 16:52:19   
cuba
IZVORNA PORUKA: osobno

Ako povisiš ton na nju.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 36
12.6.2010 0:13:13   
girlpower
tako je jedno vrijeme moja svekrva mog starijeg sina takoreci odvracala,naravno nenamjerno ali je meni veliki problem napravila,vise nista nije htio od mene poslusati samo je bjezao njoj a njoj to godilo pa nastavila stititi ga i povladjivati mu...a onda sam je lukavo nagovorila da ga uzme na par dana ali kad iskrsne frka (osim nedaj boze hitnog slucaja)da netrci po mene.s gustom sam ga odvela a nakon tri dana me molila da ga odvedem kuci jer joj po cijelu noc nije dao spavati,bjezao joj na sve strane i naravno iskazao se u najgorem izdanju a nju nije htio poslusati ma kakvi...user posted image ta tri dana su joj bila dovoljna da vise ne preispituje ni jednu moju odluku vec 8god,sada kako ja kazem tako je.svi su oni imali svoju djecu i svoje prilike u odgoju sad smo mi mladi na redu,a bake i djedovi ih mogu maziti i da ne gaze preko nas

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!