Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:07:16
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam uzasno propala unazad 3 godine....valjda od svih tih hormona Ma ne vidi se stvarno. Majke mi moje.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:10:04
|
|
|
|
tikica_69
|
A valjda cu nekad i ja put Splita pa cemo popiti kavicu da se uvjeris
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:11:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery meni su sinoć stradala rebra,odlučila se noja bejb pružit uzduž i poprijeko... ajme majko moja,sad sam tek skužila kolike noge zapravo ima definitivno za izlazak spremam odijelce br.62,ja sam bila 53 cm,a mm i veći... vjerovatno si je ''šipku''premjestio pa sada isprobava novi ples i mjeri koliko ima do ''izlaza''
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:11:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A valjda cu nekad i ja put Splita pa cemo popiti kavicu da se uvjeris Dabogda. Čuj, dogodine se selim, pa ću definitivno imat prazan apartman..i da znaš da si dobrodošla.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:15:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala osobno Idem odmarati....umorna sam, iz nocne sam.... pisemo se kasnije navecer
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 12:21:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:25:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak I tiks i vrtirepka i zaba izgledaju kao da imaju 30. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt..... kolko callie ima godina za istač???
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 12:27:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:33:37
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak I tiks i vrtirepka i zaba izgledaju kao da imaju 30. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt..... kolko callie ima godina za istač??? Ne znam točno(znaš da ona taji godine),mislim 40-tak. Znam da sam pomislila:blago njoj kako izgleda kao curica. LOL hahaha
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:38:12
|
|
|
|
tiha
|
nema vrtirepka ni 30 mozda 30 ima ali vise nikako
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 12:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:40:54
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas pozdravljam idem malo pogledati tv dok zvrkić boja i ne traži ništa, kasnije bi trebao da ide do frizera na šišanje jer mu smeta i to ''malo''kose pusa svima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:41:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Misliš da nas mulja da je stara? Vrtireeeepkaaa dođi i priznaj mulja, mulja, muljator je ona stari
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:43:04
|
|
|
|
tiha
|
mulja ta vrtirepka vjerujte mi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:46:21
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak I tiks i vrtirepka i zaba izgledaju kao da imaju 30. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt..... kolko callie ima godina za istač??? Ne znam točno(znaš da ona taji godine),mislim 40-tak. Znam da sam pomislila:blago njoj kako izgleda kao curica. ma nema ni dana više od trideset_. Lažljivica mala, samo želi iskamčit još više komplimenata.
< Poruku je uredio osobno -- 5.7.2010 12:59:08 >
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:49:24
|
|
|
|
cuba
|
Call ne šuljaj se, priznaj godine
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:51:37
|
|
|
|
Domy
|
poz svima evo i mene da škicnem što ima..
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:54:02
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy poz svima evo i mene da škicnem što ima.. hejla domi kuco stara,pa di si ti nama??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:57:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Domy poz svima evo i mene da škicnem što ima.. hejla domi kuco stara,pa di si ti nama?? baš sam mislila na tebe pa gdi si
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 12:58:00
|
|
|
|
Sagem
|
Dobar dan svima. Ne bi vas prekidala u razgovoru, samo me malkoc nešto zanima pa da ne otvaram temu. Ja sam stavila neke stvarčice u oglase na RR kupujem / prodajem, pa mi se čini da nije baš previše aktualno mjesto. Pa mi molim vas stavite neki link gdje da ponovim oglase ako treba. Hvala
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:00:17
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Sagem Dobar dan svima. Ne bi vas prekidala u razgovoru, samo me malkoc nešto zanima pa da ne otvaram temu. Ja sam stavila neke stvarčice u oglase na RR kupujem / prodajem, pa mi se čini da nije baš previše aktualno mjesto. Pa mi molim vas stavite neki link gdje da ponovim oglase ako treba. Hvala ej, dobar dan i tebi, nego šta to ti kupuješ/prodaješ? ja nikad nisam to gledala.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:01:24
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Sagem Dobar dan svima. Ne bi vas prekidala u razgovoru, samo me malkoc nešto zanima pa da ne otvaram temu. Ja sam stavila neke stvarčice u oglase na RR kupujem / prodajem, pa mi se čini da nije baš previše aktualno mjesto. Pa mi molim vas stavite neki link gdje da ponovim oglase ako treba. Hvala Ćao Mislim da ih samo na oglase i možeš staviti... nedavno su cure postavile teme: kupujem/prodajem al su brisane od strane moderatora jer nije dozvoljeno...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 13:01:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:07:52
|
|
|
|
Domy
|
cure moje drage kompič mi je bio krepusnuo..pa smo ga malo pokrpali ..a što reči star je kao grčka jaooo nemožete ni zamislit kako ste mi falile..i zato vam šaljem veliku pusicuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:09:09
|
|
|
|
Sagem
|
Pa ne znam jel smijem ovdje staviti oglas, ma samo ću reći o čemu se radi, neće me valjda nitko banati Zanima me hranilica, a htjela bi se riješiti klokanice i ležaljke za bebe. Etogac
|
|
|
Anketa
muško imesuzana29Leonardo (
40%)
Marin (
60%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!