Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:10:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Domy cure moje drage kompič mi je bio krepusnuo..pa smo ga malo pokrpali ..a što reči star je kao grčka jaooo nemožete ni zamislit kako ste mi falile..i zato vam šaljem veliku pusicuuuuuuuuuuuuu ma glavno da si ti opet s nama...kako si ti dječica
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:19:35
|
|
|
|
osobno
|
Eh, svi utekoše...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:21:16
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: Domy cure moje drage kompič mi je bio krepusnuo..pa smo ga malo pokrpali ..a što reči star je kao grčka jaooo nemožete ni zamislit kako ste mi falile..i zato vam šaljem veliku pusicuuuuuuuuuuuuu ma glavno da si ti opet s nama...kako si ti dječica dječica su super..a kako su tvoji..jel vam vruče
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:22:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
Boooookkkkkkk Kako ste mi? Kako dječica? Curke spavaju, bake rade, a mama tipka
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:25:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Boooookkkkkkk Kako ste mi? Kako dječica? Curke spavaju, bake rade, a mama tipka u tebe dvi cure, u mene dva dečka, jel ti to šta govori?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 13:33:15
|
|
|
|
Wukovarka
|
[/quote] u tebe dvi cure, u mene dva dečka, jel ti to šta govori? [/quote] ćuj, svašta je moguće...nećemo im reći da smo to isplanirali...bit će kao slučajno upoznavanje
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:37:18
|
|
|
|
dami
|
Bokić. Jel to svadbena zvona zvone....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:43:50
|
|
|
|
dami
|
nakon 1000 god. dođem i valjda sve potjeram
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:44:17
|
|
|
|
ninolina
|
hej evo mene...kako si dami, kako dječica
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:54:24
|
|
|
|
dami
|
sve valjda kuhaju ručkove. Evo sve pet. Cura spava , dečko na moru,mm radi i ja konačno malo ovdje.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 14:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 14:55:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:58:12
|
|
|
|
ninolina
|
dami tebi je baš supač cvrči....kad vi idete na more zaboravila sam...a baš je i to kokoš da nije javila prije
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 14:59:07
|
|
|
|
dami
|
Pa ne žalim se eto... Cvrle moja nije ti lako, pa još ako je vruće...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 15:01:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:01:33
|
|
|
|
ejmama
|
Danas je stvarno ludnica u bircu, eto i Dami
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:04:32
|
|
|
|
dami
|
Ma nije žvaka za seljaka. Znači ti na rab, mora pasti jedno druženje. kamo točno idete. Moja sestra i njen dečko stalno tamo vise, imaju apartmane.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 15:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:10:07
|
|
|
|
dami
|
Ma neidem ja, ali Rijeka-Rab, pa to ti je sve blizu. Eeeee da ja vozim. Ja sam svako lijeto, dok se nisam udala išla na par dana u Osijek na "Dunav", sijećaš se.. Eto što ti je udati se. Krivo mi je , mislila sam i ove godine, baš mi je tamo lijepo.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 15:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 15:17:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:18:54
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: ninolina dami tebi je baš supač cvrči....kad vi idete na more zaboravila sam...a baš je i to kokoš da nije javila prije He,he..moram se smijati.. Svaki puta kada se pojavim u bircu netko pita:Kada idete na more? Zabpravila sam. 14.7,. A vi? Jeste li se odlučili? Dami na onoj temi sa noktima si me podsjetila na mene. Tako i ja ,nalakiram nokte pa sam sva u čudu i do popodne mi se lak zguli a jbga kad zaboravim...moj je dansa javio da je od drugog tjedna na godišnjem...a akko smo kupili novi auto...mora srediti neke papire tako da možda i mi oko 14. 15 zapičimo nekud...a ja se bacila danas na traženje apartmana, kuće....hoću nešto tik do mora...a svi prekrasni na braču...neda mi se tako daleko
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:19:07
|
|
|
|
dami
|
Pa eto neda muž, a on nije tip od putovanja. ja se već i sa prijateljicom dogovorila pa niš od toga. sad sam na god. i doma se kuham.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.7.2010 15:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 15:22:10
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: ninolina dami tebi je baš supač cvrči....kad vi idete na more zaboravila sam...a baš je i to kokoš da nije javila prije He,he..moram se smijati.. Svaki puta kada se pojavim u bircu netko pita:Kada idete na more? Zabpravila sam. 14.7,. A vi? Jeste li se odlučili? Dami na onoj temi sa noktima si me podsjetila na mene. Tako i ja ,nalakiram nokte pa sam sva u čudu i do popodne mi se lak zguli a jbga kad zaboravim...moj je dansa javio da je od drugog tjedna na godišnjem...a akko smo kupili novi auto...mora srediti neke papire tako da možda i mi oko 14. 15 zapičimo nekud...a ja se bacila danas na traženje apartmana, kuće....hoću nešto tik do mora...a svi prekrasni na braču...neda mi se tako daleko Ajde i vi s nama na Rab Stavim ti link ako hoćeš-mi smo preko Kompasa i doduše hotel sa bazenima ako more bude hladno. A i dami dila apartmane. dami kako ne da? Ne da ni tebi da ideš ili se njemu ne da,pa ti nećeš bez njega? baš sam našla jedan na rabu uz samo more...ali nebi otok...znaš da nisam za taj sport sa njih četvero i još trudna....mi čemo negdje blizu vas tako da se ipak vidimo
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!