Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:11:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gogule a hebi ga, trebalo se vidjeti da tipka i diže naočale s nosa???? znači i vama nema animacije, jok
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:11:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe Neco hapis mecu za perecu prostakuso sta sam rekla prosto uostalom svako dobije sta voli
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:12:38
|
|
|
|
Gogule
|
onda ću ga obrisati... jer mi nije fora
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:13:33
|
|
|
|
Gogule
|
idem gasit ..... moram u proizvodnju cigareta laku noć i ljubite mi Kike, Saru i imenjaka
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:14:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Laku noc gogule, ljubi prekrasnu decicu
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:14:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Gogule onda ću ga obrisati... jer mi nije fora nemoj ga dirati meni je bas cakani inace mrzim kada se mijenjaju avatari svako malo, ja taman zapamtim ko je kakav i on promijeni avatar ovako znam crveni djavolak je cvrle, beljko je lei, buljavi je gogule, M&M je neka kombinacija sa strumpfovima itd
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:15:48
|
|
|
|
Gogule
|
a baš si mi našla ..... BULJAVI... hihihi ajde neka, al zašto ako sam ga našla pod animacijske nije animacijski
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:16:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
noc Goga, ljubi bucku najsladju u nogice a velikom djecaku posalji pusu od Kike
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:16:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Gogule onda ću ga obrisati... jer mi nije fora nemoj ga dirati meni je bas cakani inace mrzim kada se mijenjaju avatari svako malo, ja taman zapamtim ko je kakav i on promijeni avatar ovako znam crveni djavolak je cvrle, beljko je lei, buljavi je gogule, M&M je neka kombinacija sa strumpfovima itd moram se sloziti s ovom vrtirepkom
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:19:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
veče kokice,jel me primate u kokošinjac???
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:19:58
|
|
|
|
Gogule
|
hvala cure. ja mislila da R spava a on sad kao glaadn i mm mu namazao majonezu na kruh... mislim užassss, fuj a on bi sve samo da neide spavati, no sad kad kobra ugasi laptop da vidiš bježanije sad za pravo LN
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:20:14
|
|
|
|
mama mery
|
dobra vecer cure ja sam samo u prolazu idem spavati, smorili su me danas klinci
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:20:27
|
|
|
|
mariola
|
ne mogu vas polovit brze ste,idem gledat film. LN Puse bebačima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
mama m, mariola, gogule (opet ) laku noc pcelice, naravno da primamo, moramo da imamo sve kokoske na broju
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:23:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
goge, mare LN mary i pcelice dobrodosle i ja se brzo gibam samo da mm uspava onu malu ne smije nos pribliziti odmah ce me za sisu da zgrabi
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:25:52
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca mama m, mariola, gogule (opet ) laku noc pcelice, naravno da primamo, moramo da imamo sve kokoske na broju ok onda se javljam na raport kko je mala sarica? vrtirepka jel ti kika jos sisa?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:26:43
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ne smije nos pribliziti odmah ce me za sisu da zgrabi tko nesmije nos pribliziti kike ili tm
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:27:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
laku noc ccure koje idete spavati
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:28:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: Nellyca mama m, mariola, gogule (opet ) laku noc pcelice, naravno da primamo, moramo da imamo sve kokoske na broju ok onda se javljam na raport kko je mala sarica? vrtirepka jel ti kika jos sisa? Sarica malo prehladjena, ali inace super...pravi je mali harambasa, nema mira niti jedne sekunde, bas je porasla. stavila sam i nove slikice posle mali milion meseci sam uspela kako ste mi vas dve? ne mogu da se set_im, jel maja prohodala?
< Poruku je uredio Nellyca -- 5.7.2010 23:29:05 >
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:32:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: Nellyca mama m, mariola, gogule (opet ) laku noc pcelice, naravno da primamo, moramo da imamo sve kokoske na broju ok onda se javljam na raport kko je mala sarica? vrtirepka jel ti kika jos sisa? Sarica malo prehladjena, ali inace super...pravi je mali harambasa, nema mira niti jedne sekunde, bas je porasla. stavila sam i nove slikice posle mali milion meseci sam uspela kako ste mi vas dve? ne mogu da se set_im, jel maja prohodala? ma i maja je stalno bolesna vec mi je zlo ,a vjerujem i njoj ot tih prehlada i upala... čuj prohodala,protrčala !
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:32:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: callanhoe ne smije nos pribliziti odmah ce me za sisu da zgrabi tko nesmije nos pribliziti kike ili tm ma ja ne smijem nos pribliziti odmah me za sisu grabi odavno smo kao ukinuli sisanje, ono znala je cijeli dan biti bez sise pa onda sutradan dva puta sisa, pa onda opet ne sisa ali sad zadnjih sedmicu dana stalno visi na sisi vise ne znam sta da radim
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:40:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: Nellyca mama m, mariola, gogule (opet ) laku noc pcelice, naravno da primamo, moramo da imamo sve kokoske na broju ok onda se javljam na raport kko je mala sarica? vrtirepka jel ti kika jos sisa? Sarica malo prehladjena, ali inace super...pravi je mali harambasa, nema mira niti jedne sekunde, bas je porasla. stavila sam i nove slikice posle mali milion meseci sam uspela kako ste mi vas dve? ne mogu da se set_im, jel maja prohodala? ma i maja je stalno bolesna vec mi je zlo ,a vjerujem i njoj ot tih prehlada i upala... čuj prohodala,protrčala ! nadam se da ce i ona ozdraviti sto pre
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:44:00
|
|
|
|
kitty
|
cureeeeeeeeee kako ste mi nije me bilo 100 godina,falile ste mi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
cure i ja vas napustam, ljubite decicu laku noc
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:48:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
pcelice nadam se da malena sto brze ozdravi, nema nista gore za roditelja nego kada mu je dijete bolesno idem i ja pupa me je strasno zabolila mislim da cu fasovati trckalicu kitty pozdrav i LN ujedno i imas pp mery ljubi djecu i novog psica Laku noc cure ah da i ona Neca je ostala laku noc darling ti
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!