Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 7:35:33
|
|
|
|
MiniMama
|
ma daj ti nama bar reci jesi ga onda na kraju pustila u ribiciju? i jeste se pomirili bar? i da, tockice, ako poslusa moj savjet i dobijes kakvu zlatninu i fino rublje duzna si mi kavu
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 7:40:00
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 i bezveze mi je kaj pika u moj forum
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 7:42:48
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ma daj ti nama bar reci jesi ga onda na kraju pustila u ribiciju? i jeste se pomirili bar? i da, tockice, ako poslusa moj savjet i dobijes kakvu zlatninu i fino rublje duzna si mi kavu ahahhahaha... važi ma nije uopće stvar u pecanju... i sad bi se ja kao trebala opravdavati i bla bla a nemam živaca za to... i pecanje nije bilo nikada problem... but nevermind... i nismo se mi uopće posvadali,dapače imamo super odnos...
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:37:20
|
|
|
|
tatica
|
a sunce moje malo :PPPP
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:40:06
|
|
|
|
Zvonki
|
E sad tatice, pošto znamo tko je mamica, odgovor ti slijedi - kakvo pecanje? Kakav nogomet? Ima da sjediš doma i da ideš van samo kad ONA kaže, jel' jasno?
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:44:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: MiniMama ja bi se ipak kladila na tockicu.. no coment... čisto jer mi se neda uzrujavati... ove rr s kojima se svaki dan čujem sve znaju, a ne da mi se sad branit sebe ili njega nadugo i nasiroko... i bezveze mi je kaj pika u moj forum ne sekiraj se
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:45:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki E sad tatice, pošto znamo tko je mamica, odgovor ti slijedi - kakvo pecanje? Kakav nogomet? Ima da sjediš doma i da ideš van samo kad ONA kaže, jel' jasno? potpisujem inače
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:49:24
|
|
|
|
mirna
|
tatica mozda joj nisi dobro objasnio rijec "pecanje"... salim se, cure su vec sve napisale...dobro nam dosao!
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:53:39
|
|
|
|
natalijax
|
hehe ljudi,toćkice jel se ljutiš tatice daj nebediraj ženicu
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:56:28
|
|
|
|
tatica
|
zar vi zaista mislite da ćemo se svađati oko ovakvih stvari p.s. primljeno na znanje, od sad ću bit pravi muž.... kućni posao nek se gomila a ja ću s jednom rukom na pivi s drugom u gaćama sjedit u fotelji i gledat nogać
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:59:00
|
|
|
|
ninolina
|
ko al bundy
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 8:59:58
|
|
|
|
natalijax
|
moj savjet ti je ako toliko voliš ribičiju,iskopaj jedan ribnjak u dvorištu,to ti je najunosnije,doma si,pecaš i još k tome staviš si telkać van
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 11:29:07
|
|
|
|
Bebys
|
JA MISLIM DA VI MOZETE U KRIM POLICIJU... ODLICNE STE...
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 11:29:24
|
|
|
|
Bebys
|
sve ste raskrinkale...
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 12:22:49
|
|
|
|
nemammaste
|
Vidim svašta se tu izdešavalo od jučer! Točkice nemoj zamjeriti što sam rekla TM da bi ga ja još potjerala na pecanje
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:24:15
|
|
|
|
tatica
|
auuu što ste kolegijalne.... jučer jedna priča danas druga... moram potražiti mišljenje na drugoj adresi... nekoj neutralnoj hahahaha mada mislim da mi nema pomoći....
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:25:57
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tatica auuu što ste kolegijalne.... jučer jedna priča danas druga... moram potražiti mišljenje na drugoj adresi... nekoj neutralnoj hahahaha mada mislim da mi nema pomoći.... ha ha...vidiš koliko nas ima...ali nema to sad veze s našom točkicom ja mislim da si zaslužio pecanje...ali to sve skupa moraš dobro platiti ...a ona će ti iznesti račun
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:26:29
|
|
|
|
Točkica28
|
aj ti na svoj ribički forum
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:27:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 aj ti na svoj ribički forum evo evo bila sam
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:28:40
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 aj ti na svoj ribički forum
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:28:54
|
|
|
|
Točkica28
|
aaaaaaaaaaaaa ne tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:29:45
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 aaaaaaaaaaaaa ne tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sad sam se zgubila od svih ovih tema...ahhh...
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:39:55
|
|
|
|
tatica
|
vidim da ću se morati tamo izjadati a ti točkice mir.... tu me tjeraš a ustvari jedva čekaš da dođem domeka p.s. ninolina, na kojem si ti ribičkom forumu hahahaha
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:41:10
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tatica vidim da ću se morati tamo izjadati a ti točkice mir.... tu me tjeraš a ustvari jedva čekaš da dođem domeka p.s. ninolina, na kojem si ti ribičkom forumu hahahaha čuj ti tatice...mislim i ja pecam...e sad ti se jučer nisi izjasnio kaj ti pecaš pa ne moram ni ja.... a točkice ako ne donese bajaderu danas kad dođe...pošalji ga na ribolov
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 14:51:18
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a točkice ako ne donese bajaderu danas kad dođe...pošalji ga na ribolov
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!