Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:01:01
|
|
|
|
tatica
|
riječi ti se pozlatile hahahahah p.s. u zadnje vrijeme samo na soma a to znaš da se mora loviti po noći
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:02:36
|
|
|
|
ninolina
|
a i ja po noći lovim nego donesi ti bajadericu žena će se predomisliti
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:33:31
|
|
|
|
tatica
|
predomislit?... nije ona ni pristala
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:35:33
|
|
|
|
ninolina
|
Ja samo tražim 1-2 puta da odem malo na pecanje ali to je očito postala nemoguća misija hahahaha eto jesi to tražio...e onda šuti i kupi ženi bajaderu
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:42:50
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ja samo tražim 1-2 puta da odem malo na pecanje ali to je očito postala nemoguća misija hahahaha eto jesi to tražio...e onda šuti i kupi ženi bajaderu da bajaderu......to za početak-samo da bi razmislila o pecanju... Hebiga, stari, držala sam tvoju stranu i dalje mislim da si u pravu, ali mi žene moramo se držati zajedno.....
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:45:02
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ninolina Ja samo tražim 1-2 puta da odem malo na pecanje ali to je očito postala nemoguća misija hahahaha eto jesi to tražio...e onda šuti i kupi ženi bajaderu da bajaderu......to za početak-samo da bi razmislila o pecanju... Hebiga, stari, držala sam tvoju stranu i dalje mislim da si u pravu, ali mi žene moramo se držati zajedno..... a čuj ipak smo mi žemske...ima da se držimo skupa
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:48:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajmeeee, dok sam ja ovo sve iščitala Joooj, al ste inspektorice, istražiteljice, savjetnice Ma ja ne znam jel bi te pustila na pecanje, al kaj kuhaš 5 puta tjedno??? Pa nije istina, malo si ga pretjerao... Neki put naručiš i pizzu, kaj ne?
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 15:55:47
|
|
|
|
tatica
|
jesam i ja pametan i došao u "kokošinjac" di se međusobno branite.... moj grijeh ženo, stiže bajadera.... a u petak pecanje a ti se druži s drugaricom vodim i samnom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 15:58:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 16:01:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tatica jesam i ja pametan i došao u "kokošinjac" di se međusobno branite.... ne bi te spasilo ni da si svakoj od nas poslao doma bombonjeru....koliko god si super i dalje si pijetao
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 16:06:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: tatica jesam i ja pametan i došao u "kokošinjac" di se međusobno branite.... ne bi te spasilo ni da si svakoj od nas poslao doma bombonjeru....koliko god si super i dalje si pijetao
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 19:23:51
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: njanja ne bi te spasilo ni da si svakoj od nas poslao doma bombonjeru....koliko god si super i dalje si pijetao da ne komentiram... videl sam uživo... sokol se obrušil na pijetla... nije ga praf pogodil pa je ostal živ... krenul ga je dokrajčit...i gle čuda...sve kokoši iz dvorišta krenule kokodakati i prema sokolu...(možda je bila i neka druga ptica grabljivica...ne razmem se preveć)... uglavnom...sterale su grabljivicu... tolko o kokošima...
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 21:10:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: tatica zar vi zaista mislite da ćemo se svađati oko ovakvih stvari p.s. primljeno na znanje, od sad ću bit pravi muž.... kućni posao nek se gomila a ja ću s jednom rukom na pivi s drugom u gaćama sjedit u fotelji i gledat nogać to si mogao odmah a ne sekirati zenu trudnicu i nasu dragu Tockicu
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 9:40:01
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 9:42:44
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 9:47:19
|
|
|
|
nemammaste
|
Ajme odlična!!
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 9:57:47
|
|
|
|
tatica
|
rekao sam joj da moram ovo imati
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 9:58:14
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tatica rekao sam joj da moram ovo imati e da sad bi ti sve
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 6.7.2010 10:02:41
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja bi kupila svom ovakvu majicu ali bi se slova opasno izobličila
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 5.9.2010 10:51:57
|
|
|
|
Gogule
|
joj što ste me nasmijale. slučajno sam nabasala na temu i mrak. No mene zanima nastavak.... Bajadera? pecanje? Šta je bilo dalje.. ajde točkice, tatica javite se
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 26.5.2011 11:32:09
|
|
|
|
danery
|
kaj je,tatice,ti bi opet u ribičiju pa došao po savjet vidiiiiiiiim te da škiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaš
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 26.5.2011 11:44:11
|
|
|
|
tatica
|
samo gledam da je prošlo skoro godinu dana i još uvijek ista priča
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 26.5.2011 11:45:13
|
|
|
|
danery
|
pa šta bi ti,ako je ista žena još uvijek,ofkors da je i spika ista
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 26.5.2011 11:48:35
|
|
|
|
tatica
|
ali sad više nije sama
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!