Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 20:46:25
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 20:49:17
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju O da !! moj je rakao da na druženja ide samo ako se roštilja i ako ima muških naravno jer bi poludio sam među babama...
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 21:53:13
|
|
|
|
natalijax
|
nedaj bože da je tu na rr
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 22:34:54
|
|
|
|
nemammaste
|
Mm se nije mogao načuditi da sam ja na forumu (jedna od onih nebi ja nikad,bez veze mi je to).Sad se naviko i čak me zainteresirano sasluša kad mu nešto pričam vezano za RR. Ipak,njega ne mogu zamisliti tu....Da me ne bi iznenadio kao ja njega
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 22:36:59
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: maja ....a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tati
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 22:39:24
|
|
|
|
mala pcelica
|
moj skoro ni ne zna sta je to,al sam mu ja objasnila da su to moje babe sa kojima razmjenjujem iskustva i koje su tu uvijek za mene i ja za njih...nikad me nista ni ne pita sta pisem jer ga to ne zanima
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 7:09:56
|
|
|
|
elle1
|
moga ne zanima nimalo,nekad bi mu nesto i ispricala sta sam zanimljivo procitala a on ne haje
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 8:15:32
|
|
|
|
Bebys
|
ma neeeeeeeeeeeeee uopce ga ne interesira... fala ti boze... herc bi ga udario.....
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 8:47:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Moj zna da sam na forumu i nekad kad ga pilam s nečim veli daj odi tam kod svojih baba i pusti me na miru . Ne zanima ga kaj pišem, a za roštilj je zainteresiran samo nikako da se potrefi da smo slobodni kad je roštilj.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 9:05:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 9:17:22
|
|
|
|
dominik
|
mm pita kaj babe vele, tu i tamo mu dam nekaj da procita (tipa one ribicije ) i zna par cura ali da ce se logirati, nece :)
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 9:20:13
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Mm se nije mogao načuditi da sam ja na forumu (jedna od onih nebi ja nikad,bez veze mi je to). Mene je mm i "tjerao" na forum jer sma i ja bila ona koja NIKAD NE BI.....Kad mu kažem da imam preko 5.000 objava samo se smije
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 9:28:38
|
|
|
|
MiniMama
|
mm nema facebook, ali je ovisik o njuskalu.. stalno provjerava sve moguce oglase ali nikad nista ne kupuje raja bi mu bila previse. raspituje se kako prođu druženja i drago mu je da sam nasla svoju neku "mamsku ekipu" jer zna koliko sam bila tuzna kad se moja ekipa osula nakon poroda. jedino mi prigovori da sam ovisnica jer sam stalno spojena na raju
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 1.7.2010 14:15:14
|
|
|
|
tita
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama mm nema facebook, ali je ovisik o njuskalu.. stalno provjerava sve moguce oglase ali nikad nista ne kupuje raja bi mu bila previse. raspituje se kako prođu druženja i drago mu je da sam nasla svoju neku "mamsku ekipu" jer zna koliko sam bila tuzna kad se moja ekipa osula nakon poroda. jedino mi prigovori da sam ovisnica jer sam stalno spojena na raju Tako nekako i kod mene!!!!Kad smo navečer skupa ,svako na svom laptopu,pa kad se nešto nasmijem onda me pita šta je,ponekad mu nešto pokažem,ali ima on svoju zanimaciju,tako da me nekad sluša a nekad me ne ni čuje,......
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!