|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako opisati muža
2.7.2010 0:05:30   
mare i gogo
moj mm je u svemu ostalom izvrstan i pažljiv i odličan i zgodan ali što se tiče strastvenosti nula,romatika nula sve što se tiče tih stvari ponekada jako živčan...al inače pre dobar je tata,pomaže mi u svemu čak ponekad mislim da ništa i ne radim kad vidim njega što mi sve pomogne jedino to što romantike,komplimenata i takvih stvari koje nas jako razvesele nema prije je bilo a sad više ništa...a da tiny ja mislim da bi trebala zauzeti isto neki stav jer ne znam kako možeš tako živjeti sa njim zar ti toga nije preko glave bome sam ja svoga izdresirala za takve stvari kolko ti poštuješ moje toliko i ja tvoje,ako ja neradim to ne znači da manje vrijedim hej pa moj posao traje 24 sata a njegov od7-4h i još kuća i okućnica i on...počni naplaćivati svoj rad pa će viditi koliko ti možeš zaraditi više od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
2.7.2010 8:38:46   
nemammaste
Mm je ja u muškom obliku user posted image

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 27
2.7.2010 8:47:51   
Točkica28
jel može zaručnik? user posted image user posted image user posted image

crna kosa, zelene user posted image oke, bradica...
mrak dupenceuser posted image
strastven, nježan, senzibilan,sexualanuser posted image user posted image user posted image
super kuha, voli djecu, društven
he makes me user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 28
2.7.2010 9:53:57   
njanja
IZVORNA PORUKA: Točkica28

strastven, nježan, senzibilan,sexualanuser posted image user posted image user posted image

come to me daddy user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 29
2.7.2010 9:54:29   
njanja
mare i gogo, zaboravila si u opis staviti da je "gubitelj gaća" user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 30
2.7.2010 10:05:49   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Točkica28

come to me daddy user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 31
2.7.2010 11:46:50   
FIONA
...hmmmm skoro dva metra, crn..sav zašaran i šaral bi se još...samo da mu guzica puta vidi i da što manje mora...kad ima mene i ja to bolje napravim...društven....a kaj se karaktera tiče...trenutno ne znam kaj bi napisala....user posted image user posted image user posted image ...sve u svemu zverku obožava i samo bi joj kupoval...ne samo njoj svima a posebno sebi...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
2.7.2010 14:36:40   
Bebys
fin, ugladjen, hladan na pogled...ali drag...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 33
3.7.2010 12:00:50   
Ninaa
Moj je visok ko i ja (to mu je mana) ima prekrasne plave oči, tvrdoglav je ko mazga, radi ko konj i kad se nečeg primi to napravi taj čas, užasno je spretan  i brz. Simpatičan je, za društvo kako kad nekad priča sto na sat, a nekad je šutljiv. Kao tata je najbolji na svijetu, obožava je beskrajno i neopisivo ih je lijepo vidjeti zajedno. Kao muž je super(ima boljih i gorih trenutaka), pažljiv je i super kuha, ostali kućanski poslovi ga ne zanimaju. Oko djeteta i okućnice pomogne sve,ali ostalo je na meni. Volim kod njega to što se mogu osloniti na njjega i takav je da će uvijek stati uz mene(tipa pred mojom mamom ili svojim sestrama, makar bila u krivu). Ima on i mana ali sve u svemu prevladaju dobre osobineuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
3.7.2010 12:10:41   
Wukovarka
Crnokosi tamnoputi dječarac user posted image

Prilično mršav, visok.... požrtvovan i pažljiv, ali najveća mana mu je što za sebe nikad nema vremena.
Jedan prilično tipični muškarac. Inatljiv, prkosan i tvrdoglav, ali kad omekša pravi je mekušac user posted image

Muž  - uvijek za dogovor, popustljiv, nježan i romantičan
Tata - savršen, taman Luciji po mjeri...blesav i neozbiljan

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 35
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 12:44:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 36
15.7.2010 0:24:12   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: mare i gogo

moj mm je u svemu ostalom izvrstan i pažljiv i odličan i zgodan ali što se tiče strastvenosti nula,romatika nula sve što se tiče tih stvari ponekada jako živčan...al inače pre dobar je tata,pomaže mi u svemu čak ponekad mislim da ništa i ne radim kad vidim njega što mi sve pomogne jedino to što romantike,komplimenata i takvih stvari koje nas jako razvesele nema prije je bilo a sad više ništa...a da tiny ja mislim da bi trebala zauzeti isto neki stav jer ne znam kako možeš tako živjeti sa njim zar ti toga nije preko glave bome sam ja svoga izdresirala za takve stvari kolko ti poštuješ moje toliko i ja tvoje,ako ja neradim to ne znači da manje vrijedim hej pa moj posao traje 24 sata a njegov od7-4h i još kuća i okućnica i on...počni naplaćivati svoj rad pa će viditi koliko ti možeš zaraditi više od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dada i gologuz je vrlo često

31.10.2008
02.05.2010god.

Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!