Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:11:03
|
|
|
|
Točkica28
|
očito se tu i nekaj više kuhalo, a obično pukne na takvim stvarima... kad ti je nešto drugo prioritet iznad nje, a do tada ste djelile sve zajedno.. meni je neki dan naj frendica rekla : kaj kad rodis bus dosadna i samo ces pričati o djeci? ja sam rekla: pa naravno nekad kad ne ide ne treba forsat... pa nije ona zadnja cola u pustinji
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:11:18
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:13:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 pa nije ona zadnja cola u pustinji sve ste me utješile, ali ovo m baš nasmijalo od srca....trebalo mi je hvala svima
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:14:02
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 očito se tu i nekaj više kuhalo, a obično pukne na takvim stvarima... kad ti je nešto drugo prioritet iznad nje, a do tada ste djelile sve zajedno.. meni je neki dan naj frendica rekla : kaj kad rodis bus dosadna i samo ces pričati o djeci? ja sam rekla: pa naravno nekad kad ne ide ne treba forsat... pa nije ona zadnja cola u pustinji ista stvar i kod mene ....super objašnjeno
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:14:20
|
|
|
|
ikica84
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:24:49
|
|
|
|
MiniMama
|
e ali i ti si isto blesava. kako uopce mozes dopustiti da te kao nesto izbaci iz takta? i ti takvu osobu uopce smatras prijateljicom? prvo nije imala razumijevanja za tvoju trudnocu, a sad te uopce ne kuzi kao majku. iskreno, ja ne bi ni u crkvu isla. ona te ne razumije, niti te pokusava razumjeti. sad se cijeli svijet vrti oko nje, a jednom kad rodi, mislim da ce biti jos gora i da unatoc djeci necete moci naci zajednicki jezik. osim ukoliko nisi spremna na vjecno prilagođavanje i popuštajne. a čini mi se da nisi. ja bi uvaljala dijete mami, skuhala mužu nešto fino, ubacila se u neke seksi krpice i posvetila mužu. oboje radite i takve situacije nisu baš ceste. i ustedila bi pare i kupila janu nesto lipo sta zeli.
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:28:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ja bi uvaljala dijete mami, skuhala mužu nešto fino, ubacila se u neke seksi krpice i posvetila mužu. oboje radite i takve situacije nisu baš ceste. i ustedila bi pare i kupila janu nesto lipo sta zeli. tako nešto i mislim nakon formalnog dijela, a onda ju križam X
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 15:31:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:32:21
|
|
|
|
MiniMama
|
e, a baš si blesava. em te žena izvrijeđa i onda ces joj još ostaviti kojih 100 eura i otic ranije prije nego dočekaš janjetinu.. ?! da si muško, rekla bi ti da si papak.
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:33:05
|
|
|
|
curice
|
ne uzrujavaj se,nemaš razloga
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:35:54
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama e, a baš si blesava. em te žena izvrijeđa i onda ces joj još ostaviti kojih 100 eura i otic ranije prije nego dočekaš janjetinu.. ?! srećom kod nas i nije neki običaj stavljanja love u kovertu, imala je popis poklona u merkuru pa je i dobila šta je tražila
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:56:11
|
|
|
|
Bubu
|
Mislim da je većina nas prošla ovo što i ti...Kad sam ostala trudna ostala sam bez dosta prijatelja, i to sve onih koji nemaju djecu. Samo da napomenem da nisam jedna od onoh majki (i trudnica) koja priča samo o tome. Da nemam djete uz sebe (i ostatka trudnoće na sebi ), ne bi ni skužio da sam mama. Hrpa prijatelja mi se jednostavno prestala javljati, a nalaženja na moju inicijativu su postala skoro nemoguća...ONI nikasd nisu imali vremena. Prvo mi je bilo grozno...isto kao ti, preispitivala sam što sam JA krivo napravila. A onda sam shvatila da su ti ljudi jednostavno presebični da bi uopće pokušali shvatit i razumjet u kakvom se stanju nalazim, i tolerirat što ne mogu s njima pit do jutra, i poslala sve kvragu... I lakše je, vjeruj mi... Oni koji nemaju djece to nemogu shvatit, A TI JE PREKRIŽI I OSLOBODI MJESTO ZA NOVOG PRIJATELJA . Ovo je zabunom bio CL Ti imaš potrebu objasniti joj zašto ne možeš doći ranije jer ti je stalo i ne želiš da krivo pomisli, a njoj je stalo samo do kitica i revera??? Ma daj.... Ja bi došla u crkvu, i to sa djetetom, čestitala joj i ošla doma. Mirne savjesti..
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 15:58:34
|
|
|
|
bembo
|
Cure su ti rekle već puno toga pametnog. Mislim da prava prijateljstva ne zahlade nakon jedne svađe, a svaka od nas ima neku bivšu nabolju prijateljicu, putevi su vam se razišli i to je to, a to je i tako često da se ne trebaš uopće zamarati time.Napravi kako ti smatraš da treba i kako ćeš se TI osjećati dobro, a ne kako misliš da bi ona željela ili da bi bio red. Meni je recimo bilo jako krivo kad mi je u svatovima, najbolja prijateljica iz srednje "morala" ići kući u 23 sata jer je dijete tako htjelo. Taj dečko je tada imao 6 godina, oni su živjeli u kući s muževim roditeljima, udaljeni 10 min vožnje (i to sam puno rekla) od sale, a prilikom pozivanja u svatove pitala me da da li će biti djece i rekla sam da neće biti puno jer em nisu bili veliki svatovi i tako se baš poklopilo (da neko ne misli d ami smetaju djeca ). Sorry sto sam ti malo okupirala temu.
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 18:56:49
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ninolina iskreno....nije zaslužila da taj dan budeš uz nju....Ja nebi otišla i osječala se da men pozvala preko k.... meni moje dijete znači sve...a to njeno krivo poslano...ma daj njanja pametna si žena....ako si bez nje mogla ovoliko...možeš i dalje...a ti i muž odvedite jana kod bake i provedite večer u miru samo vas dvoje... Potpisujem! Ja ne bi isla. Nije zasluzila moju nazocnost. Zasluzila je da bude bez prijateljice.
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 19:13:24
|
|
|
|
natalijax
|
totalno razumijem kako je kad neželiš ostavit svoje dijete,mislim da previše mudruje,al kakoko kažeš vidjet ce kad bude imala svoje,Al poslije onog emaila nebi ni ja išla
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 20:59:02
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina iskreno....nije zaslužila da taj dan budeš uz nju....Ja nebi otišla i osječala se da men pozvala preko k.... meni moje dijete znači sve...a to njeno krivo poslano...ma daj njanja pametna si žena....ako si bez nje mogla ovoliko...možeš i dalje...a ti i muž odvedite jana kod bake i provedite večer u miru samo vas dvoje... potpisujem! takve prijatelje sam ja davno odje
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 2.7.2010 21:22:42
|
|
|
|
BUMBI
|
gle, bebu od 2 mj. možeš ostaviti bilo gdje, ona pojma neće imat gdje je, glavno da dobije jesti i da može spavat. ali dijete koje već sve kuži a još je premalo da prihvati da tebe nema, e to je već druga stvar. naravno, tvoja mladenka će to skužit tek kad bude imala svoje, a ti se drži ononga kako se osjećaš, tako napravi. meni je blesavo raditi nešto radi reda, ili od srca ili nikako. a ako je ona u stanju par dana prije vjenčanja tebi iza leđa tako govoriti, ja joj ne bi došla... rekla bi - nisam ga mogla ostaviti, plakao je a i mm je došao s puta i nismo mogli doć... eto... p.s. jako mi je to RUŽNO od nje! Potpisujem ovo,a i ono od Ninoline
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 3.7.2010 9:26:05
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Gle,njanja,bar si ti uvijek direktna (koliko sam te mogla upoznati ovdjena forumu),pa tako trebaš raskrstiti i odnos s njome.Drito "u glavu" joj reci što ju ide.Mislim da ti je ona sve,samo ne prijateljica.
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 3.7.2010 9:46:07
|
|
|
|
lee
|
njanja ja joj ne bi došla na svadbu i prekrižila bi je za sva vremena jer takva osoba nije zaslužila moje prijateljstvo.evo ti jedan moj primjer.ja kad sam ostala trudna sve moje prijateljice su se veselile a djece nemaju osim jedne.svi su bili uz mene.kad sam rodila i bila sva koma od depresije lošeg zdravlja zvale su me na kavu milijon puta a ja nisam dolazila..nisam bila za društvo...one su me čekale ,bile strpljive i uz ,mene..e to su pravi prijatelji a ne ovo...draga ti si direktna koliko sam te ja upoznala..napravi najbolje što ti znaš.sretno.
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 3.7.2010 10:09:32
|
|
|
|
Bubu
|
Mislim da bolje prijatelje imaš tu na raji nego s njene strane ;)
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 3.7.2010 17:23:34
|
|
|
|
Ladina mama
|
I ja sam imala sličnu situaciju - onaj dio o dugogodišnjem (oko 10godina) prijateljstvu pa zahlađenje odnosa... UGlavnom, mene je sve to jakoooooo pogađalo i silno sam htjela da sve bude kao nekad.... A onda sam postala mama i prestala se opterećivati, sagledala sve izvana, objektivno i shvatila da smo i jedna i druga krive što smo se udaljile i dozvolile da se predivno prijateljstvo razvodni. Ona se udala za mog bratića (ja ih upoznala) i sad dobili . Polako i ona i ja prelazimo preko nesuglasica i nadam se da ćemo biti jedna drugoj drage rođakinje, da će nam se cure družiti i možda, poput nas nekad, biti dobreeee prijateljice. Prijateljstvo je poput stakla, kad se razbije, nilkada više ne može biti kao nekad . Znam to. I žao mi je ko psu što sam dozvolila da se razbije. a vidim da je i tebi, inače se nebi trudila ponovno sve uspostviti. Ok, zabolio te njen komentar, no nikako ne zaboravi da ona nije mama! I sjeti se kako je i tebi nekad Wedding day bio vrhunac svega. Tako je sad njoj. I ne kuži zašto ti nije jednostavno ostaviti Jana....
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 3.7.2010 21:47:42
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: njanja I KOME S JA MORAM PRAVDATI KAKVA SAM MAMA? I KAKVE JA TO PRIJATELJE IMAM? Odgovor na prvo pitanje je nikome. A odgovor na drugo je da joj ne uzmeš to za zlo. Dobar si joj odgovor poslala. Što znači da ona sada to zna. I samo si joj još trebala napisati ovo od gore - da se ti nemaš kome pravdati kako želiš odgajati dijete. Nemoj je zamrziti zbog toga. Riječi bole, znam to iz vlastitog iskustva. Ali,ljudski je griješiti a anđeoski opraštati...
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 4.7.2010 15:38:46
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki . Ali,ljudski je griješiti a anđeoski opraštati... hvala Zvonki..... danas mi je poslala poruku kkao se osijeća pred pir..mislim da ni sama ne zna za onaj mail jer mi j taj dan rekla da odlazi iz firme, a to joj je poslovni pa mislim da ni ne zna šta je poslala....Krenula sam joj odgovarat na sms (u stilu tvog odgovora o praštanju), ali me nešto zakočilo i ne mogu.....Ohladila sma se, nisam više ljuta, nisam više ni povrijeđna, jednostavno mi više nije stalo.... Vidjet ću sutra odgovor kada dođe na posao i vidjeti ću kako će se situacija razvijati, ali odlučila sam ići u 18 h u crkvu (sama), nakon toga na večeru u 20 h na koju možda stigne i mm ako ne bude stučen jet legom i nakon toga oko 22/23 h doma.....I to ću napraviti radi sebe, nje i njenog muža jer mi je i on prijatelj i njenih i jegovoh roditelja.... A dalje je na njoj....ako se potrudi oko mene, otvorena sam za druženje....ako ne, nema šanse da ikada išta iniciram i apsolutno ne namjeravam gubiti vrijeme na nju.... A ono za to kakva sam mama: čvrsto sma odlučila: takva sam kakva jesam, ne radim uvijek najbolje jer ni ne znam uvijek sve, ali radim uvijek u janovoj najboljoj namjeri....I otkinut ću glavu svakome tko se usudi uvjerit me u suprotno!!!!
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 4.7.2010 15:39:20
|
|
|
|
njanja
|
I još jednom hvala svima na odgovorima i podršci i lijepim riječima i utjehi
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 4.7.2010 19:39:54
|
|
|
|
ninolina
|
A dalje je na njoj....ako se potrudi oko mene, otvorena sam za druženje....ako ne, nema šanse da ikada išta iniciram i apsolutno ne namjeravam gubiti vrijeme na nju... tako je
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!