Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 8:37:18
|
|
|
|
troubled
|
jutro svima samo da se javim na minuticu.... tatin laptop me ne voli trčim dalje za obvezama... čujemo seeeeeeeee
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 8:59:09
|
|
|
|
Elena
|
jutro i od mene,dok mi sunce jos spava, da popijem kavu s dragim prijateljici i idem nesto kupiti.A i da vidim sta se radilo jucer nakon mene
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 9:20:57
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke i od nas! Puli hvala na kavici! Elena jel sve spremno za feštu danas?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 9:27:39
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro na brzinu! Mi smo opet zajedno... MM je otišao po aranžmaje na plac, mali se igra s novim igračkama koje je tata donesel (traktor i prikolica na daljinsko ), a ja pakiram zadnje stvari.. Kad se MM vrati krećemo... pozz svima!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 9:37:55
|
|
|
|
Ruža
|
A šta je mama Mirna dobila iz Njemačke???? Drago mi je da ti se mm vratio. Kako je Vladek reagirao?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 9:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo i dalje bolesni i plačljivi pa ću pisati kad se situacija primiri! Kata je jedina još kak tak al joj idu 3 zuba gore, pa je i to koma! Puse svima! Bježim!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:10:14
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic.... svi ste prometni jutros...pa cu i ja biti. Odoh pod tus, pa na rucak kod kumova.... Ruzo...kako nam je mali zavodnik?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:31:36
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure,malo švrljam jutros,nikoga nema ...Sve ste se razbježale,ali i ja ću danas na groblje... Tu sam još neko vrijeme,pa ako je neka za kavicu u ovo kišno jutro - tu sam ... - poslužite se ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:36:48
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro svima i od mene
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:38:38
|
|
|
|
mlada mama
|
evo ja sam tu, pa popijmo kavicu
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:41:43
|
|
|
|
Candy
|
Bok mlada mama! Kako si ti jutros?Mi se još premišljamo bi li išli na Mirogoj sad dok pada kiša ili kasnije ... MM nije baš oduševljen,jer zna da bi mogli naletiti na nekog od familije koje on baš ne želi vidjeti... Malo je grozno,ali čudni neki odnosi ... Kaj ima kod tebe?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:44:54
|
|
|
|
mlada mama
|
joj i ovdije je kisa tako da ni ne zurimo na groblje jer ja ovdije ionako nemam nikoga,a mm samo 2-3 tako da cemo to poslije obaviti, a mozda te osobe koje zelite izbjeci isto nisu na groblju zbog kise... vidim svi idu negdje na rucak hocete li i vi negdje?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:45:26
|
|
|
|
Puli
|
evi mi se još malo izležavali u krevetu curka zaspala u 9 pa se i mi uvalili u krpe s njom do 10.30
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:46:16
|
|
|
|
mlada mama
|
puli treba iskoristiti svaki trenutak za odmor
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:48:01
|
|
|
|
Puli
|
mi ćemo doma ručati mm ima ročkas pa ćemo danas se debljati uz pomfrit,zagrebački,salatu i kolače za desert na groblje ćemo ako se vrijeme popravi ja bila s tetom jučer a ako danas bude ružno onda ćemo sutra ići svjećice zapaliti
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:50:20
|
|
|
|
mlada mama
|
bome se i mi debljamo u zadnje vrijeme svaki dan kiflice, palacinkice, kolaci.... nece biti dobro, morat cu na dijetu ne zelim izgledati kao prosle godine
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:50:26
|
|
|
|
mamavlatkica
|
bok svima ! Evo da se i mi malo javimo .Ja sam sinoć gotovo probdjela noć užasno sam zabrinuta zbog toga što nam je rekao fizijatar . Danas cijeli dan tražim neka objašnjenja zašto i kaao se sve to dogodilo mom anđelu Janu Renatu . On je ianće još prehlađen ali aktivan , puže , penje se i uglavnom djeluje mi Ok . Danas nikuda ne idemo jer se ja moram odmoriti . Nadam se da ste mi vi curke bolje nego ja . Eto to je za sda od maloga i mene.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:51:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli mi ćemo doma ručati mm ima ročkas pa ćemo danas se debljati uz pomfrit,zagrebački,salatu i kolače za desert na groblje ćemo ako se vrijeme popravi ja bila s tetom jučer a ako danas bude ružno onda ćemo sutra ići svjećice zapaliti sretan ročkas TM....meni mi se sviđapa ak nekaj ostane ne bacaj bum ja pokupil!!! Bokić cure...samo da velim da buj ja išla na groblje kad padn e mrak...to mi je jako lijepo a nema gužve...tak idem svaku godinu!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:53:05
|
|
|
|
mlada mama
|
bome jako puno ljudi ima rodjendan u 11-om mj, i mm ima 9-og, seka 19-og, od kolegice mali ima danas,ali sutra slavi i mi cemo napraviti festu za rodjendan mm pa tko je za neka dodje, bit ce i janjetine i odojka, i kulencica i svacega
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:55:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama bome jako puno ljudi ima rodjendan u 11-om mj, i mm ima 9-og, seka 19-og, od kolegice mali ima danas,ali sutra slavi i mi cemo napraviti festu za rodjendan mm pa tko je za neka dodje, bit ce i janjetine i odojka, i kulencica i svacega njami njam....kad smo kod škorpiona...buraz mi ima ročkas 08.11 a ja trebam roditi malu princezu 19.11. nastavljamo niz!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:55:55
|
|
|
|
mlada mama
|
mamavlatkica nisam u toku, sto mu je rekao? fiona jesi procitala mail?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:56:14
|
|
|
|
Puli
|
Ja sam sinoć gotovo probdjela noć užasno sam zabrinuta zbog toga što nam je rekao fizijatar . Danas cijeli dan tražim neka objašnjenja zašto i kaao se sve to dogodilo mom anđelu Janu Renatu . On je ianće još prehlađen ali aktivan , puže , penje se i uglavnom djeluje mi Ok . mama vlatkice nemoj se brinuti djetešce ti je zdravo i živahno i zahvali bogu na tome a uz malo vježbice će ubrzo i prohodati i sama kažeš da je aktivan,puže,penje se očito samo treba malo neke stvari korigirati vježbicama i sve će biti za 5 ljubi mališu i nemoj se brinuti znam da nije lako hodati po dr. i na vježbice mi smo tu da nam otvoriš dušu i da ti pomognemo
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:56:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama mamavlatkica nisam u toku, sto mu je rekao? fiona jesi procitala mail? nisam niš dobila???
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:56:54
|
|
|
|
mlada mama
|
da da i da ne zaboravimo i imendane spomenuti zar ne fiona
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:57:57
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama da da i da ne zaboravimo i imendane spomenuti zar ne fiona tu bi se draga dalo pisati...ima nas!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!