Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:57:58
|
|
|
|
Puli
|
meni mi se sviđapa ak nekaj ostane ne bacaj bum ja pokupil!!! bumo ti stavili na balkon pa dok šetaš po mjesečini pokupi
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:58:16
|
|
|
|
mlada mama
|
kako ne? ajme ubit cu se
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:59:06
|
|
|
|
Puli
|
mamavlatkica nisam u toku, sto mu je rekao? fiona jesi procitala mail? mlada mama imaš sve na temi o motorici
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:59:07
|
|
|
|
Candy
|
Bok Puli i Fiona ! Puli,zaželi TM sretan rođendan od nas "baba" s RR ...Lijepo se provedite danas... Mi nećemo nigdje na ručak,uživati ćemo konačno malo zajedno u našem domeku...baš se veselim ... Sad me zvao kolega,moram riješiti neki mail pa se vratim...brzo sam natrag ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:59:29
|
|
|
|
FIONA
|
mlada mama sad tek vidim da sam te premašila u zvjezdicama...sječaš se da smo rekle da bi napeta borba...to kaj ti je laptop zakazal, nisam ja kriva..valjda!!! Šalim se naravno...
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 10:59:47
|
|
|
|
Puli
|
oki doki candy čekamo te
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:00:38
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli meni mi se sviđapa ak nekaj ostane ne bacaj bum ja pokupil!!! bumo ti stavili na balkon pa dok šetaš po mjesečini pokupi Auuuuuuuuuuuuuuuuu...ak čuješ tak nekaj to ja zavijam!!! AAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:00:39
|
|
|
|
mlada mama
|
to si ti iskoristila priliku dok sam ja bila u slavoniji pa si tipkala dan i noc da me premasis
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:01:21
|
|
|
|
FIONA
|
jesem ti bingulicu skužila si...zato sam imala krvave kapke ali pogel isplatilo se!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:01:29
|
|
|
|
mlada mama
|
odoh i ja rjesiti jedan mail
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:02:01
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA jesem ti bingulicu skužila si...zato sam imala krvave kapke ali pogel isplatilo se!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:02:46
|
|
|
|
FIONA
|
Candy bokić i tebi...kaj sad delaš...pa praznik je!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:04:11
|
|
|
|
mlada mama
|
javi ako si dobil mail
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:05:15
|
|
|
|
FIONA
|
još niš al ti javim!!! možda malo zakasni...zna se desiti!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:06:24
|
|
|
|
mlada mama
|
valjda samo kasni, nadam se !
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:08:40
|
|
|
|
mlada mama
|
joj kako tina ima preslatke cizmice i ja bih takve (fotografije)
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:12:29
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Candy bokić i tebi...kaj sad delaš...pa praznik je!!! Ma znam da je praznik,ali ti to kod mene niš ne znači... Već sam ujutro imala susret s kolegom,a sad još moram i riješiti sve za ponedjeljak za snimanje,tako da radim i "petkom i svetkom" ... Ali,toplo se nadam da je to sve što sam radila za danas i da će me (valjda) pustiti na miru... Btw,jesam brza ?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:14:37
|
|
|
|
mlada mama
|
curke pozdrav odoh se malo igrati s Dinom jer place i vuce me izgleda da je alergican na jaju lijepo mi se provedite, nedajte da vam kisa upropasti dan, citamo se poslije... pa-pa
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:15:49
|
|
|
|
Candy
|
Eto ti na ... Taman kad sam fino krenula s vama na babinjak,dragi gnjavi da odemo na kavu... Već je napola obučen,tak da samo mene čeka... A kaj mogu,idem...Tako smo malo zajedno da idemo malo "živjeti" ... Ubija me ova kišurina,ali čim se vratimo,dolazim na babinjak... Bute tu ?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:16:06
|
|
|
|
FIONA
|
ti kao da radiš u mojoj firmi...hmmm da nismo kolegice...ja sam se opametila pa na ovakve dane ne dižem slušalicu...ali zato uredno sa trbuhom na čuvanju trudnoće hodam okolo i rješavam sranja svojih kolega koji me navodno ne trebaju i super im je bez mene !!! Mlada mama još niš! Idem popiti jutarnji kakao pa se vratim!!! Kissi, kissi...
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 11:25:36
|
|
|
|
Puli
|
evo mi se navozili po stanu curka dobila vozlicu od sestrični ali su joj nogice prekratke pa mama gura a ona trubi
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 12:09:49
|
|
|
|
piggy
|
znači mala Cvijeta ima utrke po stanu uz pomoć mame kaj je kod vas tako gust promet da mora trubiti joj joj ti spori vozači
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 12:12:17
|
|
|
|
Puli
|
bog piggy i boža evo skuhala frišku kavicu poslužite se
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 12:15:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Draga puli ! Puno ti hvala na potporama , no nama još nisu noišta rekli kaad moramo na vježbice . U Ponedjeljak idemo kod pedića da vidim što če mi on reći onda zovem vinpgradsku ako on kaže da moramo vježbati . Pozdrav tebi i pusa malenoj princezi od Jana-Renata
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 1.11.2008 12:16:45
|
|
|
|
božica
|
bok ljudi ne stignem vas čitati u bircu dali mi 5min lufta elena izgrli martinu i pusu joj veliku daj (veli moj muž..kaj elena..jelena valjda mislio on da meni slovo jedno ostalo) puli čestitak mužu ročkas i od mene hvala na kavici
< Poruku je uredio božica -- 1.11.2008 12:17:33 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!