Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:23:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam dobro. Sa zada Ti?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:32:01
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Curice kako si,jesi ozdravila,jel ti mama još tu? Kakva je vama sezona? noga bolje,idem svaki dan kod fizioterapeuta na vježbe,laser,struju,magnet.... sezona je napokon krenula,posla ima puno,sve je puno,samo neka potraje kako je u vas
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:33:11
|
|
|
|
ninolina
|
tikice ti njih budiš da peseka prošečeju...kako si ti zločesta mama
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:33:15
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam dobro. Sa zada Ti? I ja isto, za sada Jel radiš danas? Kako tvoji klinci provode praznike, jel nađu zanimaciju? Curice jutro
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:33:47
|
|
|
|
curice
|
jutro cuba,kako R,šta radi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:36:13
|
|
|
|
tikica_69
|
cuba, doma sam danas Idu ili na Bundek ili na Odmorko, na bazene u Utrinama. Krajem mjeseca ce ih moja srednja seka uzeti malo k sebi u Rijeku, a sredinom 8. ce se preseliti u Medulin pa do kraja ljeta
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:37:53
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Idu ili na Bundek ili na Odmorko, na bazene u Utrinama. Krajem mjeseca ce ih moja srednja seka uzeti malo k sebi u Rijeku, a sredinom 8. ce se preseliti u Medulin pa do kraja ljeta onda im je popunjen raspored bravo za seku kad niky treba roditi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:40:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Njoj ti je termin 04.08. Jos malo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:40:34
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: curice jutro cuba,kako R,šta radi Ajmo reć da spava...čitaj: budi se svako 10min Ja sam nekako uspila popit kavicu da se održim budnom kraj mog jako aktivnog djeteta koje se u ponoć ponaša ko da je podne... Curice, vidim noga ide na bolje Tiks pa klincima je onda super, stalno neka zanimacija
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:44:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Njoj ti je termin 04.08. Jos malo pa to je blizu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:45:45
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ja sam nekako uspila popit kavicu da se održim budnom kraj mog jako aktivnog djeteta koje se u ponoć ponaša ko da je podne... Curice, vidim noga ide na bolje imala sam ja tri takve-uvijek su u ponoć mislile da je podne a noga-Bogu hvala sve bolje
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:45:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, da...skoro sam teta po 1. puta cuba, klinci su stalno u nekom muvingu...a kad su doma imaju i svoj komp i ps3 pa opet imaju zanimaciju
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:47:25
|
|
|
|
cuba
|
Zaboravila san ti reć da ti je tikerić odličan
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:48:10
|
|
|
|
tikica_69
|
tek si ga sad vidjela?.....to je osvrt na moje postove
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:48:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Da, da...skoro sam teta po 1. puta super,hoćeš li im biti blizu kad budeš na moru?? i moje su po cijelo jutro na kompu i pred tv-om,popodne se kupaju,navečer igraju sa djecom pred kućom,al dan im ispunjen i pomalo praznici prolaze
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:49:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...ona je u Puli a mi u Medulinu. 8km samo...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:50:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Da...ona je u Puli a mi u Medulinu. 8km samo... a što ćeš se nauživati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:50:35
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 tek si ga sad vidjela?.....to je osvrt na moje postove jesam i prije al nisam komentirala da osvrt na postove Pa to će onda sekica imati pravu ispomoć
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:52:01
|
|
|
|
tikica_69
|
Bogme da....mamu, tatu, mene, srednju seku, sogora, muza, njegove starce - svi bumo tak zdusno pojeli odojka i jarica i krknuli koju gajbu pive da ce sve prasiti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:53:22
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Bogme da....mamu, tatu, mene, srednju seku, sogora, muza, njegove starce - svi bumo tak zdusno pojeli odojka i jarica i krknuli koju gajbu pive da ce sve prasiti samo neka njoj bude brzo i čim manje bolno...a onda fešta
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:53:32
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Bogme da....mamu, tatu, mene, srednju seku, sogora, muza, njegove starce - svi bumo tak zdusno pojeli odojka i jarica i krknuli koju gajbu pive da ce sve prasiti a jesi me nasmijala sad
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 10:59:16
|
|
|
|
cuba
|
Curice, skoro na 10 000 postova je ga tipkaš
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 11:00:57
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cuba Curice, skoro na 10 000 postova je ga tipkaš otkrila si me,taman tražim lijepu tortu da vas počastim povodom te lijepe okrugle brojke
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 11:01:46
|
|
|
|
curice
|
pa poslužite se danas na moj račun
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 9.7.2010 11:02:23
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: cuba Curice, skoro na 10 000 postova je ga tipkaš otkrila si me,taman tražim lijepu tortu da vas počastim povodom te lijepe okrugle brojke s obzirom da nisam marendala mogu se malo osladiti di je, di je
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!