Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 20:21:10
|
|
|
|
Domy
|
evo i mene na brzaka ..bila sam ispred kuče kod nas je sad pohladno za sjedit...hmhm
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:12:53
|
|
|
|
danery
|
večer...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:20:56
|
|
|
|
Gianna
|
Večer cure... Jeste sve dobro?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:25:38
|
|
|
|
danery
|
ja sam dobrano pospana... bili smo cijeli dan u Brodu i kod mojih... kako ste ti i ekipica,kako
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:29:24
|
|
|
|
Gianna
|
Mi smo svi već pomalo ludi od odbrojavanja do povratka doma ... Danas sam više od pola dan sama, doduše istina, družila sam se s knjigom (spremam obranu za utorak), a moji okreću janjca, međutim u tom društvu ima ljudi koje baš i ne bi voljela viditi pa sam se odlučila za ostanak doma.... .. I kako je bilo u Brodu?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:34:15
|
|
|
|
danery
|
dobro je bilo... našla bočicu i dodatne sisače na akciji,mm si kupio par stvarčica na sniženju,posjetili prijatelje i tako... dug,topao i pomalo naporan dan...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 21:44:39
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 10.7.2010 22:02:57
|
|
|
|
cuba
|
Ovaj birc treba zatvoriti. Imamo konobare homiće, slabu ponudu pića pa kako neće biti prazan...dobro da i ovo malo gostiju navrati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 6:57:21
|
|
|
|
danery
|
jutro...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:04:04
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:11:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
Njami, njami... Jutro od nas dvije
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:26:35
|
|
|
|
Wukovarka
|
Di ste spavalice? Odoh se u prizemlje ogrebati za kavu...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:28:06
|
|
|
|
danery
|
jutro pospanka jesi što konačno odspavala kako cure?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:33:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
Napokon smo odspavali cijelu noć Lucija spava, njeno vrijeme je do 9 - 9.30, a tata ju čuva naravno Tena me probudila u 6.30 i evo tipka sa mnom. Kako ti? I ti se približavaš kraju
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:38:48
|
|
|
|
nemammaste
|
Hej curke! Samo da vam zaželim dobro jutro i onda bježim,ne smijem se zadržavati dugo u kafiću... Ugodan dan vam želim
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:41:42
|
|
|
|
danery
|
ajde super za konačno spavanje vidjela sam jučer da ti je veselo...polako će se i to normalizirati,samo treba strpljenja...ako ništa drugo,bar je sada na dvorištu toplo ak te uhvati želja za noćnim vriskanjem ,samo se dobro našpricaj protiv komaraca nama je veselo,bili smo jučer kod mojih pa je bilo komedije sa bakom i djedom... polako pripremamo sve za dolazak ,donijeli smo baš od mojih osnovne krupne stvarce za svaki slučaj i tako...joooj,još par tjedana
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:52:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma izdržat ćemo mi to Uživaj još malo u svojoj buši...a onda vam stiže novi gazda Idem, jer se ova počela gadno buniti... puse
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 7:54:20
|
|
|
|
danery
|
baj wuki, :* curama ,tebi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:03:21
|
|
|
|
curice
|
jutro žene
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:08:08
|
|
|
|
danery
|
jutro curice što se radi? kako noga? jesi za ?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:10:51
|
|
|
|
curice
|
za kavu uvijek spremna noga bolje,idem na vježbe kako si ti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:14:31
|
|
|
|
danery
|
evo nasmijano od ranog jutra,izvještaj podnesen u staklariji... a i onak sva na iglicama....dobili smo kolica pa sad pocupkujem oko njih i dumam kak se to čudo rasklapa imam još puno toga za naučiti...glavno da je mm skontao sistem i sad se pravi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:33:01
|
|
|
|
curice
|
evo me iz staklarije,i još uvijek se smijem koja ste kolica kupili
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:37:47
|
|
|
|
danery
|
nismo,dobili smo...pierre cardin,nisam skontala još ni koji je model... kasno smo došli doma,pa nisam baš ni zagledala...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 11.7.2010 8:40:21
|
|
|
|
curice
|
odlično,bitno da vam se sviđaju
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!