Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:38:30
|
|
|
|
uspavana
|
bokić i od mene! evo, navratila ja malo... da se rashladim u vašem društvu kako ste mi? zvonki, nismo se dugo srele...vidim uživaš na godišnjem ---super!!
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:38:39
|
|
|
|
danery
|
oho,vidi ti ovo,pa tu se banči i kafeniše zagužvalo se kao kako ste,cure,kuhate li se? što ima novoga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:39:51
|
|
|
|
cuba
|
Ćao tiha i Zvonki Evo onda kavica za sve...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:39:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma užasno je vruće..ja D kad se probui vodim kod mame,pa će se tamo kupati Hvala za mog miša I tvoje su cure super,gledala sam one s druženja s Mariachi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:40:34
|
|
|
|
BUMBI
|
oho,vidi ti ovo,pa tu se banči i kafeniše Ooooo,dozvale smo i vlasnicu Kako si ti,kako podnosiš ove vrućine?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:40:48
|
|
|
|
cuba
|
WOW! Čudo neviđeno, birc se puni
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:42:02
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: uspavana bokić i od mene! evo, navratila ja malo... da se rashladim u vašem društvu kako ste mi? zvonki, nismo se dugo srele...vidim uživaš na godišnjem ---super!! OOOOoo, pa ne mogu vjerovati. Uspavana se probudila. Ne znam jeste gledale Shreka sa onom uspavanom ljepoticom kako svako malo zaspe. Uvijek se tebe sjetim Ne znam zašto Jes, uživam na GO. Odmaram od posla. Ali sam umornija duplo nego kad sam na poslu Što bi rekao šef od mog frenda koji ima dvoje živahne djece - nisam vidio čovjeka koji sa tolikom tugom piše zahtjev za godišnji
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:42:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da ne pamtim kad je ovih dana bilo ovako puno
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:42:16
|
|
|
|
uspavana
|
to je baš dobro...izgleda da smo svi zatvoreni u stanove, zatvorili prozore, žaluzine... i ne izlazimo van
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:42:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Što bi rekao šef od mog frenda koji ima dvoje živahne djece - nisam vidio čovjeka koji sa tolikom tugom piše zahtjev za godišnji
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:43:23
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cuba WOW! Čudo neviđeno, birc se puni Da dokažemo autoru zadnje ankete da nas ima "Kuba" hvala na kavici
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:43:32
|
|
|
|
cuba
|
Ja ujutro do 10h najkasnije šta obavim to je to, zatvaram se i prije 7h navečer nema mrdanja
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:44:51
|
|
|
|
uspavana
|
dobra ti je rečenica... mogu mislit... ovak odeš na posao pa malo "odmoriš" od svakodnevnih kućnih obaveza, od svojih princeza... a sad?! ništa od toga ja sad malo češće dođem na rr... ali većinom idem po temama pogledati što ima novog... a birc uvijek zaboravim... al zato sam sad tu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:44:55
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, moram vam ovo ispričati - kupila sam si badić jučer! Ipak u Goldenpointu ia 160 kn. I moje djete ušlo u dućan, prvi u kojem sam gledala i zaletilo se među grudnjake i viče - mama, čije su ovo ciceee
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:45:47
|
|
|
|
Zvonki
|
Uspavana, jesi se malo oporavila od zadnjeg stresa? Znaš da te se često sjetim :)
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:46:07
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Cure, moram vam ovo ispričati - kupila sam si badić jučer! Ipak u Goldenpointu ia 160 kn. I moje djete ušlo u dućan, prvi u kojem sam gledala i zaletilo se među grudnjake i viče - mama, čije su ovo ciceee Znači ipak si se odlučila , mislim da ću i ja tamo kupiti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:46:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Isuse,umrla sam od smijeha Ajde super,pa nije ni puno Znam da si na onoj temi pisala o badićima.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:46:38
|
|
|
|
uspavana
|
sad si me baš nasmijala!
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:47:58
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cub Znači ipak si se odlučila , mislim da ću i ja tamo kupiti Da. I mogu ti reći da imaju brdo modela. I što je najvažnije brojeve od II do IV. I mogućnost kombiniranja gornjih i donjih djelova. A cijene su im OK.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:48:05
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Uspavana, jesi se malo oporavila od zadnjeg stresa? Znaš da te se često sjetim :) jesam, oporavila sam se od svega... moram priznati da se osjećam odlično, i da još uvijek ne mogu vjerovati da sam svaki dan doma... i da mogu ići gdje god hoću, i raditi što god hoću... prekrasno!! sad čekam još 2 ciklusa da mi prođu, pa onda natrag na posao -rekao bi moj ginić
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:48:52
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: uspavana sad si me baš nasmijala! Moš' mislit kako su ljudi reagirali u dućanu. pikačica od nepune 2 godine Onda vrhunac svega kaže ona - mama, ja bi kupila cice
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:49:37
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: cub Znači ipak si se odlučila , mislim da ću i ja tamo kupiti Da. I mogu ti reći da imaju brdo modela. I što je najvažnije brojeve od II do IV. I mogućnost kombiniranja gornjih i donjih djelova. A cijene su im OK. E zato su mi super
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:49:51
|
|
|
|
uspavana
|
preslatke su ti princeze po slikama... a vidim i sad po ovim komentarima, da ti s njima NIKAD nije dosadno
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:50:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo ja postavila na onoj temi pitanje,a ovdje već dobila odgovor Kod nas se to tek nedavno otvorilo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 16.7.2010 12:51:33
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Evo ja postavila na onoj temi pitanje,a ovdje već dobila odgovor Kod nas se to tek nedavno otvorilo A ja odgovaram na sve strane
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!