Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
wow, bebys, kaj je ovo, svadba?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:16:57
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:17:29
|
|
|
|
Bebys
|
ma ne mene dugo nema ...pa da pocastim sa svime...ak ste za....pusa i pozdrav MORAM ICI....
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:18:35
|
|
|
|
Anoniman
|
kam ćeš ti, bebys??? evo jedan banana splitić za osvježenje...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:20:47
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: Mariachi ja mislim da nikom ne bi moglo bit dosadno uz tebe i tvoju ekipu, ninek! zna ona to zato ni neće da dođe pa da vama prenesem šta rade da nije otok došla bi sigurno...ja volim pag, gajac...iako je bilo davno još pamtim neka mjesta...ha ha...ali jednom ću doći pa me se nećeš moći riješiti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
cure, moram uredovati, K. bi trebala spavati a niš od toga dok sam ja tu, odoh s njom malo leć da zaspi... pa-pa!
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:30:01
|
|
|
|
ninolina
|
bokić...nemoj i ti začoriti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:31:29
|
|
|
|
mariola
|
sinoć smo bili u gajcu gibam i ja, T se probudio, počinje akcija
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:32:09
|
|
|
|
Imra
|
mariola, gdje se ti nalazis, mislim kojem gradu
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:33:42
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mariola sinoć smo bili u gajcu gibam i ja, T se probudio, počinje akcija a joj...obožavam ga...mi smo ljetovali u bungalovima....ajme sad bi opet...ajde ti ljubi to svoje malo, slatko djetešce... Imra bokić
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 15:35:57
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok evo i mene malo. Deralica još spava pa da malo odmorim živce, mada sam jadna zbog tih kreveta ko pas. Napokon nagovorim mm da kupimo novi krevet i pristane, malo sam ga odgovorila i od prodaje apartmana (mada su me vještice razljutile do temelja) i sad nigdje nemaju neki po normalnoj cijeni da se isporuči dok smo na moru. Kak ste vi? ninolina jeste se vi vratili s mora ili ste još tamo?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 16:08:29
|
|
|
|
ninolina
|
hej draga evo mi doma...ono smo se prepali kako se iris osipala pa smo se prije vratili...kad vi idete
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 16:10:03
|
|
|
|
Imra
|
ninolina, svaka cast na odluci za peto dijete, mene ovo jedno izmori totalno
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 16:15:33
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Imra ninolina, svaka cast na odluci za peto dijete, mene ovo jedno izmori totalno ha ha baš sam rekla jedan dan susjedi...kad sam imala samo Tina nisam ništa stigla...ni skuhati pošteno ni pospremiti...a kako su se rodili kasnije klinci sve stignem...evo i s vama švrljati... tako da kad dobiš drugo vidjet češ
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 16:17:57
|
|
|
|
Ninaa
|
Hej ovaj tjedan sam bila svaki dan na poslu pa nisam u toku, a od čeg se osipala? Mi bi trebali ići u srijedu ili čet. mm će ostati do 5.08. a ja ak će mi moći seka ili kuma s klincima do 15. Imali smo cijeli šou sa šogoricama i čišćenjem apartmana tak da sam rekla da me do 15 dok imam godišnji neće bit doma pa nek rade kaj znaju i umiju pukla sam ko kokica na njih.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 16:20:55
|
|
|
|
ninolina
|
ma čitala sam baš su koze...grrrrr a meni se iris osipala od nečega...kao nije od sunca ni znoja neka reakcija na more, zrak...nemam pojma...uglavnom evo povuklo se skroz i sad je dobro
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 19:34:07
|
|
|
|
mariola
|
Nino super su ti tickerići Imra, mi smo u Novalji Ninaa,ja nemam pojma šta se kod tebe događa Zašto bi prodali app? Šta šogi izvodi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 20:20:33
|
|
|
|
ZVRK
|
večer drage moje ima li koga? ja uhvatila malo vremene samoće pa došla na čakulu. moji dečki otišli na neku''kao''fešticu a ja nisam htijela da idem nego da uživam u miru kuće svoje a i kiša će početi da pada kod nas jer je nebo svo crno
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 20:46:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer Zvrk,evo mene Dino zaspao,a ja bi trebala samo otići izvaditi suđe iz perilice i staviti drugo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 20:50:04
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić bumbi kada obaviš posao kod sebe možeš doći isti takav posao i kod mene da obaviš
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 21:03:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Kod mene obavljeno,ali mi se baš i neda kod tebe usput i pizza naručena
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 21:09:57
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Kod mene obavljeno,ali mi se baš i neda kod tebe usput i pizza naručena to sam i ja mogla da ti naručim
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 21:13:07
|
|
|
|
BUMBI
|
A drugi put onda ili si trebala reći ranije kako je kod vas danas bilo?ovdje je bilo pakleno vruće
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 21:16:03
|
|
|
|
ZVRK
|
pa netreba to naglašavati.svako dpobro urađen posao se nagrađuje-tako zvrkić jučer dobio igračku kada smo bili ja i on sami po veliku špežu jer mi je nosio stvari i bio je super. inače dobnije igračku ali ova je dodatna. ja ću ubrzo da zbrišem jer mi nepaše baš sjedenje....zvrkica se buni jer mi je izgleda nisko jedva čekam kontrolu za 10dana
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 23.7.2010 21:17:52
|
|
|
|
BUMBI
|
tako zvrkić jučer dobio igračku kada smo bili ja i on sami po veliku špežu jer mi je nosio stvari i bio je super. inače dobnije igračku ali ova je dodatna. A joj,ajde onda idi lezi i uživaj... Nadam se da će netko još doći dok i meni ne utrne guza
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!