Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:41:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
a ne kupamo se juce smo bili na bacama i kike naravno u gumenim cizmama i kako je plima bila skroz je usla u vodu i voda joj u cizme usla, a cijelo ljeto ju molim da udje i nista, a sad samo ju ostavila na plazi i samo dijete ode kroz vodu Danery koliko jos tebi ima??? znas li uopste je li decko ili cura?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:43:04
|
|
|
|
cuba
|
a nisam znala da se ne voli kupati ma dobro još je mala možda dogodine baš zavoli plažu i more Kad ti stiže tm?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:43:41
|
|
|
|
danery
|
zar sumnjaš naravno da je mm puhnuo kak je to najmanji problem,al bome kad je vidio dijelove i opremu za montiranje,samo je zabio surlu iza monitora kompa i nije izvirio dok nisu opet bila u komadu,pa ih onak muški sklopio...kao,to je najteži dio posla,pa da se ja ne natežem s tim a morala sam mu nešto pustiti da napravi,sav je cvjetao od
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:45:32
|
|
|
|
danery
|
call još neka 3 tj,ak ne i prije... a cura je s koliko ste vi išle roditi? nadam se da neću čekati onaj 40.+ tj...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:47:03
|
|
|
|
cuba
|
to me podsjetilo na mog tatu prije ohoho godina kad su nam došli kući spojiti komp a on na kraju (kad je sve bilo sređeno) onako ponosno uzme kabel i ušteka ga u struju i komp se upali ma koji Nikola Tesla
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:47:55
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery s koliko ste vi išle roditi? nadam se da neću čekati onaj 40.+ tj... Eh, ja sam ti rodila baš u tom tjednu, bilo je 40+3...
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 15:49:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:52:05
|
|
|
|
cuba
|
Ćao cvrle Ma šta je bilo? Daj ne zezaj kakvo kvarenje raspoloženja...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:52:46
|
|
|
|
danery
|
haj cvrle a čime bi nam smrdala raspoloženje,što ima novo?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:55:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
ih ste se vi napisaste mm je tek otisao cuba mislim prije dvije sedmice tako da ga ne ocekujem bar narednih mjesec dva, jedino ako mu posao dopusti da se zaleti na vikend kuci a to je rijetkost da ne radi subotom i nedeljom tako da ti ja dodjem isto kao da imam pomorca Danery ja sam isto nesto 40+ ali ubij me ne znam tacno koliko Cvrle sto si ti tuzan i neraspolozen?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 15:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 15:59:10
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj draga, baš mi je žao, mislila sam da on ostaje nešto kraće....ali proći će i ovaj period pa ćete opet uživati
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 16:01:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:02:35
|
|
|
|
danery
|
o cvrle...znam kako ti je...jednom kad tako krene,samo se zapetljava...i baš svi misle da ti sve na drveću raste...a nikome ne prođe kroz glavu kako ćete vi na kraj sa svime...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:03:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
a moj cvrle, nazalost posao tvog m je takav i ne moze ga zato obavljati svako. ne znam sta bih ti rekla, ja bih sigurno kao i ti postupila isto jer zivotinje obozavam ali kada uzmes za primjer doktore koji znaju odbiti bolesno dijete zato sto nije sta ja znam njegov pacijent ili je dosao po isteku dezurstva tako i veterinar bi se trebao znati postaviti. Nazalost za takvo sto trebas imati dusu tj. bolje receno nemati ju
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 16:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:07:17
|
|
|
|
cuba
|
Cvrle Takve situacije će se i dalje događati ukoliko tm ne kaže da neće više za šta nema srca.... Cure pozdravljam vas sve, idem se spremiti dok R još spava pa idemo na kupanjac
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 16:07:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:09:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja popi--im da bi ja trebala biti stalno humana. A drugi? Hebote ako ne kukaš i ne žicaš znali da imaš.. Malo mi fali da odem razbiti glavu majstoru.. call baš mi je žao da Kike ne voli vodu..nisam to znala e to sto si gore navela ja isto toliko puta sam do sada rekla, znaci moras kukati i moliti okolo da bi prestali od tebe traziti a onaj ko najvise kuka i zica ti ustvari i imaju grrrr a za majstore znam kako ti je, dobro kod mene nisu majstori nego susjeda sa gornjeg kata, ta vam svake nedelje tuce meso ali ona ga po pola sata tuce i to izadje na balkon pa to cijela zgrada odjekuje. Jednom cu joj doci sa baticem pa glavu stuci, valjda svi moramo znati da ona za nedeljni rucak ima meso a sto se tice Kike, ona voli vodu, cak sta vise ona ju obozava ali stvar je u tome sto ona ne voli prljavstinu tako da je njoj pijesak prljav, voda je prljava, tj more dok cim vidi da je neko odvrnuo tus na plazi ta trci kao blesava i uvali se covjeku pod tus
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:11:16
|
|
|
|
cuba
|
Pa jel on radi privatno ili je dežuran kod nekoga? Mislim ne mora primiti svaku životinju, odakle mu uopće tako samo može bankrotirati...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:13:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: callanhoe a moj cvrle, nazalost posao tvog m je takav i ne moze ga zato obavljati svako. ne znam sta bih ti rekla, ja bih sigurno kao i ti postupila isto jer zivotinje obozavam ali kada uzmes za primjer doktore koji znaju odbiti bolesno dijete zato sto nije sta ja znam njegov pacijent ili je dosao po isteku dezurstva tako i veterinar bi se trebao znati postaviti. Nazalost za takvo sto trebas imati dusu tj. bolje receno nemati ju Nisam shvatila tvoj post. Mm u takvim slučajevima uvijek naplati pola i to ni ne kaže jer je to pošteno. Ali s vrata to vi trebate platiti. Sameljete sva nepravda svijeta,ali mi stvarno nemamo novaca za sve životinje neodgovornih vlasnika.. On nema državnih subvencija -sve lijekove plaća. "Gratis"je jedino njegovo znanje,koje nas usput trenutno košta jako puno desetaka tisuća kuna jer ga država tjera na specijalizacije koje je već prošao a koje ne priznaju. On dežura 24 h,ali ne besplatno. Nitko od tih ljudi ne kaže našao sam mačku bi li hjtjeli da podijelimo troškove. Nego našao sam mačku i donio vam pa se vi snalazite s njom. šta da ja radim s njom? Odgovor je:ne znam,pa vi bi trebali biti humani cvrle hocu da kazem da ako doktori mogu odbiti bolesno dijete onda bi i tm trebao smoci snage pa odbiti i te zivotinje Ne znam kako bi on to mogao i uciniti jer po svemu do sad napisanom za njega imam utisak da je izuzetno humana osoba ali to je jedini nacin da odbijete takve
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.8.2010 16:14:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:19:52
|
|
|
|
danery
|
mislim da je vrijeme za uz ove priče...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:23:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
danery je li to turska ? mogla si i paklicu cigareta servirati uz to, da bar virtualno sta god zapusim
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 1.8.2010 16:26:18
|
|
|
|
danery
|
a papriku mu mačkovu,call... ne mogu stavljati slikice ovo sam od curice prekuhala tursku što tebi nema kavice bez dima uz nju?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!