RE: Odmah na porodiljni (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

morskavila -> RE: Odmah na porodiljni (4.4.2013 23:07:41)

bok,
imam jedno pitanje... znate tko danas otvara porodiljni, doktor opće p. ili ginekolog?
ja bi odmah otišla, obožavam svoj posao, u 10 god nisam koristila bolovanje ali mislim da mi je riskantno raditi. naime radim kao odgajatelj u jaslicama i ima puno malih mrvica koje bi se stalno nosile i mazile, virozice haraju, ja v. kozice nisam imala, moram krevete dizati i spuštati a i imam mučnine tako da ne vj da mogu biti sama s djecom dok mi dođe dr. smjena.
imate vi neka iskustva?u stalnom sam radnom odnosu.

mišica 666 -> RE: Odmah na porodiljni (4.4.2013 23:29:57)

tvoj ginekolog ti prvo otvara bolovanje zbog komplikacija (to može biti i mučnina) a nekih mjesec i pol prije termina otvaraš porodiljni.

mamacita -> RE: Odmah na porodiljni (4.4.2013 23:42:40)

Ovo u vezi v. kozica ti se nije za saliti. Ni ja ih nisam imala, no prvu trudnocu sam izdrzala, no nakon toga sam se isla cijepiti protiv v. kozica prije nego li sam zatrudnijela sa drugim djetetom. Kozice haraju ovih dana. Otidji na porodiljni ako ikako mozes.

lanac3101 -> RE: Odmah na porodiljni (5.4.2013 0:11:39)

Ja sam odmah isla na komplikacije sa 6 tjedana trudnoce I sa prvim I sa drugim, ali samo zbog radnoga mjesta, radim sa bolesnicima koji imaju B I C hepatitis, pa je kox nas takva politika, inace da nisam morala ne bi ni otisla , radila bi dokle bi mogla. A I na posao sam se vratila nakon 6 mjeseci porodiljnoga sa prvim, a tako cu I aada kad mi istekne I ovih 6 . Ja sam koristila pravo rada na pola radnoga vremena jos godinu dana , tj. Imate pravo biti duplo na pola radnoga vremena od onoga koliko vam je ostalo porodiljnoga, narabno ako vam poslodavac odobri.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]