Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 21:24:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Hm...gadna situacija Ili češ vratiti koliko su i oni tebi(a to je skoro pa ništa) ili možda da kupiš i njima i djetetu nešta ili novce? A sad koliko i šta,baš i nisam pametna
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 21:26:12
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja bi stavila 50-tak eura u kovertu,s obzirom da niste ne znam koliko dužni,uvjetno rečeno.Za dijete bi isto nekakvu sitnicu.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 21:49:04
|
|
|
|
mrkvač
|
da baš ti je gadna situacija! U kakvim ste odnosima, da li se često viđate, kako se slažete! Ako si niste baš nešto dobri onda neku sitnicu i to je to! Ne znam procijenite sami! Mi uglavno sad dajemo novce koliko možemo i ovisi koliko su oni nama dali ako su bili na našoj svadbi!
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 21:59:30
|
|
|
|
Anoniman
|
prije se nismo baš nešto posjećivali, sad malo češće od kad se to dijete rodilo, dala sam im robice od cura... stalno gledam šta bi im još dala... al ne znam... nije to ono ko kad si s nekim ko dva prsta na ruci... prije nekog vremena... mi tam dolazimo nosimo im robu, mm uđe u svoju staru kuću, kad tamo, nećak mu je ofarbo zidove u crno jer je snimao film! mm-a kad nije kap strefila! i to im je oprostio, nije mogao reći da srede zidove kako su bili ni ništa... a ne znam... što si veći mirotvorac, to veći glupan ispadaš...
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:07:17
|
|
|
|
cuba
|
Iskreno, s obzirom da si i niste baš tako dobri, da se ni oni nisu iskazali kad ste vi imali proslave te da ste u financijskoj nesituaciji onda nećakinji za udaju nešto što će joj trebati za u kuću (tipa posuđa, čaša i sl - toga uvijek treba a ima i jeftino za naći) a za bebača nekakav kompletić za nadolazeću zimu. Mislim da vam to je to sasvim solidno i da se ne trebate brinuti tko će šta reći...
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:08:29
|
|
|
|
BUMBI
|
slažem se i Cubom
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:10:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba Iskreno, s obzirom da si i niste baš tako dobri, da se ni oni nisu iskazali kad ste vi imali proslave te da ste u financijskoj nesituaciji onda nećakinji za udaju nešto što će joj trebati za u kuću (tipa posuđa, čaša i sl - toga uvijek treba a ima i jeftino za naći) a za bebača nekakav kompletić za nadolazeću zimu. Mislim da vam to je to sasvim solidno i da se ne trebate brinuti tko će šta reći... hvala, cuba, dobra ideja!
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:10:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ja bi stavila 50-tak eura u kovertu,s obzirom da niste ne znam koliko dužni,uvjetno rečeno.Za dijete bi isto nekakvu sitnicu.
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:13:55
|
|
|
|
bembo
|
i ja se slazem s cubom. Danas se stvarno moze za male pare kupiti svasta lijpog za kucu, a npr. posteljina i ručnici uvijek dobro dođu.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:13:59
|
|
|
|
sina
|
o,da s ovim zadnjim se definitivno slažem. što si bolji i više daješ,to više će sisati iz tebe i sve te manje cijeniti-govorim o familiji. ja sam se opametila i u takvim situacijama sada dajem ono minimalno što se može. npr. mi smo nečakinjama mm-a za rođendane kupovali takve nebuloze i trošili novaca da me jeza lovi kad se sjetim. sad u nedjelju je jedna imala ročkas(inače ih je 3),samo sam ispekla neku jednostavnu tortu i to je bilo to. od one ljubavi nema više ništa. tako i ti-kupi djetetu neku sitnicu,stavi neki minimalac u kovertu(ja ne bih ni to ako kažeš da oni tebi dođu praznih ruku) i ciao. ak im ne paše nek ti vrate. mi smo fakat dugo bili krave muzare i sad pop... kad čujem za tak nešto. osim toga,i mi smo u situaciji da fakat nemamo love i više se ne opterećujem koliko ću kupiti jel znam da ne mogu.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:16:16
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prije se nismo baš nešto posjećivali, sad malo češće od kad se to dijete rodilo, dala sam im robice od cura... stalno gledam šta bi im još dala... al ne znam... nije to ono ko kad si s nekim ko dva prsta na ruci... prije nekog vremena... mi tam dolazimo nosimo im robu, mm uđe u svoju staru kuću, kad tamo, nećak mu je ofarbo zidove u crno jer je snimao film! mm-a kad nije kap strefila! i to im je oprostio, nije mogao reći da srede zidove kako su bili ni ništa... a ne znam... što si veći mirotvorac, to veći glupan ispadaš... sorry,sad sam skužila da je i udaja u pitanju. tu moraš dai nešto u kovertu,ali daj minimalno,bez nekog pretjerivanja.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:20:09
|
|
|
|
Anoniman
|
nešto ćemo iskombinirati... al to moram ja izaranžirat da bude s oproštenjem jeftinije. On je odma rekao, čim je čuo, kao bez dvjesto eura ne možeš na svadbu. Rekoh, kojih dvjesto eura? Odakle da ih nađem? Otići ću u Lesninu ili Merkur i naći im nešto efektno, lijepo spakirati i to je to. Maloj isto tak nešto iz tl. Ak ne bude htio da kupujem, stavit ćemo pedeset eura u kovertu, to je valjda dosta da se pokriju dva stolca, ne?
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:21:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Tako ti napravi,odi lijepo nešta kupiti i gotovo
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:22:41
|
|
|
|
MiniMama
|
meni je najdrazi poklon bio od moje kume. dobila sam neke fenci smenci case za sampanjac koje zbilja izgledaju prekrasno.. uz to mi je bilo pisamce. "dragi mladenci zelimo vam da se ove case cim prije razbiju o rub kade". s druge strane je bilo slikovno objasnjenje. kao mali strip u kojem mm i ja lezimo u kadi i pijemo sampanjac, u drugoj slici se ljubimo u kadi, na trecoj ja jasim po mm-u i potezem slucajno casu s ruba kade. zadnja slika je kako nas dvoje gledamo u razbijenu casu sa nekim balzenim osmjehom i srcekima oko glave tako da suđe zbilja uvijek prolazi samo sam ja nekako ipak za varijantu neceg posebnog sta se ne koristi bas svaki dan. ali bar znas da kad upotrijebe da se sjete tebe. ja fakat volim takve poklone. i to sta ti je cuba rekla. za dijete neki kompletic za zimu. i to potrazi nesto na snizenju pa pokupuj vise toga (tipa traperice i majcu uz to i neki fora komplet kapu, sal i rukavice) , upakiraj u vristeci celofan i super.
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:26:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama meni je najdrazi poklon bio od moje kume. dobila sam neke fenci smenci case za sampanjac koje zbilja izgledaju prekrasno.. uz to mi je bilo pisamce. "dragi mladenci zelimo vam da se ove case cim prije razbiju o rub kade". s druge strane je bilo slikovno objasnjenje. kao mali strip u kojem mm i ja lezimo u kadi i pijemo sampanjac, u drugoj slici se ljubimo u kadi, na trecoj ja jasim po mm-u i potezem slucajno casu s ruba kade. zadnja slika je kako nas dvoje gledamo u razbijenu casu sa nekim balzenim osmjehom i srcekima oko glave tako da suđe zbilja uvijek prolazi samo sam ja nekako ipak za varijantu neceg posebnog sta se ne koristi bas svaki dan. ali bar znas da kad upotrijebe da se sjete tebe. ja fakat volim takve poklone. i to sta ti je cuba rekla. za dijete neki kompletic za zimu. i to potrazi nesto na snizenju pa pokupuj vise toga (tipa traperice i majcu uz to i neki fora komplet kapu, sal i rukavice) , upakiraj u vristeci celofan i super. super ti je ovo s čašama, vjerujem da ti je bio najdraži poklon!
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:26:56
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi stavit ćemo pedeset eura u kovertu, to je valjda dosta da se pokriju dva stolca, ne? Zavisi gdje je svadba, danas su cijene lude...Prije 6 god. kad sam se ja udavala npr. u Zovku je stolica bila 45eura, sada sam čula preko 55-60 eura, cijene su bolesne...
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
sigurno neće bit na nekom takvom mjestu, neki lokalni restorančić "tamo tamo daleko" kad smo se mi ženili, prije 7 godina, stolac je bil 120 kuna! ne bojim se toga. uostalom, kaj se mogu osramotiti? pred kim? mislim da sam već smislila kaj ću im kupit... i to bu tak lepo zapakirano da budu mislili da je unutra pol tone zlata.
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:35:44
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi sigurno neće bit na nekom takvom mjestu, neki lokalni restorančić "tamo tamo daleko" kad smo se mi ženili, prije 7 godina, stolac je bil 120 kuna! ne bojim se toga. uostalom, kaj se mogu osramotiti? pred kim? mislim da sam već smislila kaj ću im kupit... i to bu tak lepo zapakirano da budu mislili da je unutra pol tone zlata. onda nemaš brige, ak ti se neda zamarat poklonima frkni tih 50 eura i svi sretni i zadovoljni, možda ti je to i najbolje, svi "žele" novce, tako da nemreš pogriješiti, a krstitke..ma kao što su cure napisale neko odjelce il tak nešto i bok
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 22:36:55
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mislim da sam već smislila kaj ću im kupit... i to bu tak lepo zapakirano da budu mislili da je unutra pol tone zlata. nego kako!
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 19.7.2010 23:48:48
|
|
|
|
mare i gogo
|
ja sam jučer imala krstitke i dobila sam hrpurobice i slatkiše i kavu i foto album,neznam možda da uzmeš radosnicu i imaš bodića u lidlu na sniženju 3kom.neznam nešto sitno ali su pravo lijepi,a zgodan poklon za svatove bar ja mislm daa je ti je plastična posuda sa sitnicama kuhačom,šeflom,soljenkom i pepeljarom,to bar nitko ne kupuje svi kupuju čaše i šalice ja toga imam tonu miksera sam dobila 10,a deka13 a kuhaču mi nitko nije kupio
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 0:03:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 20.7.2010 0:05:26
|
|
|
|
lilia
|
Baš tako, sve prema zaslugama.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 20.7.2010 0:05:55
|
|
|
|
Dora04
|
Istina, ovo sa posuđem je dobra ideja. Ja kad darujem novac kupim okvir za sliku i u njega stavim novce i odnesem u cvjetarnu aranžirat i to bude jako efektno. Za dijete možeš radosnicu ili album ili pak čestitku i 100 kn.
|
|
RE: što pokloniti za svadbu? 20.7.2010 0:25:58
|
|
|
|
mamacita
|
Danas sam vidjela oglas od KIKE trgovina tkaninama i tsl. imaju 50% snizenje. Jako lijepi kompleti za bracne krevete snizeni, ili nesto u tom smislu. Predlazem, kupite im poklon, jer da im das novce, onda moras racunati barem 100 eura po osobi ako idete na svadbu, jer to je valjda cijena jedne vecere. Zato, ostajte pri poklonu. Nadji i nesto na trenutnim snizenjima za bebu, oblekicu. Mozda nesto za predstojece hladnije dane, barem ti znas kolika bude bebica otprilike na zimu. Onda sve to stavi u lijepo zamotane kutije. Misli samo o SNIZENJIMA!!!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!