|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: što pokloniti za svadbu?
20.7.2010 6:38:49   
nemammaste
Slažem se s onih 50 EUR ili nekim poklončićem bez pretjerivanja.Ne može ti nitko normalan zamjeriti ako nisi u situaciji da daš malo skromniji poklon,a pogotovo oni.Ti si svoje napravila

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 26
20.7.2010 7:41:13   
danery
meni je super poklon bila drvena škrinjica (ima jeftino u Desetici i sl.trgovinama),a u njoj koja sitnica-čaše,okvir za sliku i sl,sve dekorirano zgužvanim ukrasnim papirom u škrinjici...neka zgodna mašna,i eto...
možeš i novac rasitiniti skroz na po kunu ili euro koliko misliš dati i super efektno izgleda...
konkretan poklon je tu,znači nešto vidljivo i opipljivo,a i novac daš...a nije preskupo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 27
20.7.2010 9:20:09   
Anoniman
hvala na idejama, cure user posted image  imam još vremena do toga, ali uglavnom znam što ću, još samo da to "prođe" kod mm.

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 28
20.7.2010 15:48:35   
uspavana
držim fige da ti ideje prođu kod muža user posted image
ali sigurno si i ti uvjerljiva kao i mi druge žene user posted image

a slažem se s ostalim curama da se ne trebaš nešto trošiti, pogotovo ako nemaš..

a kako god bilo, želim da se lijepo provedete user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
3.10.2010 21:20:54   
Anoniman
malo dižem temu....
naime, u petak je bila svadba...
stavila sam slike, Paulina je bila djeveruša, tj. nosila je prstenje.
poklonili smo maloj jednu zlatnu narukvicu koju sam imala doma, novu i njima jednu ogromnu sliku, novu zapakiranu, koju sam ja dobila od mame ali nisam imala kud objesiti pa je stajala, i tak bi i dalje stajala....
prošlo sve 5! samo danas smo bili kod njenih roditelja i njen tata (mm-brat) kaže kaj smo nosili tu sliku, to je isto ko da te neko zove da si dođeš po kauč jer si on kupil novi... šutila sam nisam niš rekla al mi je komentar bio totalno user posted image  - pa dali smo im novu stvar, zapakiranu, ne staru i ocufanu....
al baš me briga - to je bilo, prošlo i idemo dalje, ne želim se osvrtati!user posted image

< Poruku je uredio Mariachi -- 3.10.2010 21:22:56 >

(Odgovor članu uspavana)
  Neposredna veza do poruke: 30
3.10.2010 22:13:50   
anuska08
Ma boli je njonjo!! Upravo tako,ako je slika ne korištena (ne znam kao bi je mogla iskoristituser posted image ) zašto je ne bi poklonila..pa koliko stvari ljudi tako poklanjaju!!!
Big deal!! Ne brini, ok je, bar ja tako na to gledam!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
3.10.2010 22:16:50   
novamama
ja bi poklonila nešto što sam dobila jedino ako sam sigurna da to nitko neće prepoznatiuser posted image user posted image user posted image
ne sekiraj se........

< Poruku je uredio novamama -- 3.10.2010 22:17:02 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 32
3.10.2010 22:17:57   
Anoniman
ma, baš me boli... s obzirom na to kakva nam je situacija još smo i dobro dali...

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 33
3.10.2010 22:19:29   
cuba
Dobili su lipe poklone a ako im se ne sviđaju neka rade s njima što ih je volja. Suvišni su takvi bezobrazni komentari pogotovo kad komentiraju oni koji to ni nebi trebali...user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 34
3.10.2010 22:20:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: novamama

ja bi poklonila nešto što sam dobila jedino ako sam sigurna da to nitko neće prepoznatiuser posted image user posted image user posted image
ne sekiraj se........

neće 100%, moja mama tam nikad ne bu išla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 35
3.10.2010 22:22:43   
Ninaa
Vidjela sam slike na fb, bili ste svi prekrasni, curke su mi skroz slatke, a i mami je lijepo stajala ona haljina. Kaj se sekiraš pokloni su dobri, a oni vama nisu ni tak.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
3.10.2010 22:23:12   
novamama
IZVORNA PORUKA: Mariachi

ne sekiraj se........

neće 100%, moja mama tam nikad ne bu išla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali kako onda zna mladenkin tata? pa niste mu valjda rekli....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
3.10.2010 22:23:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cuba

Dobili su lipe poklone a ako im se ne sviđaju neka rade s njima što ih je volja. Suvišni su takvi bezobrazni komentari pogotovo kad komentiraju oni koji to ni nebi trebali...user posted image user posted image

ma, nego kaj...
svi komentari idu njima na račun... jednostavno nemaju šta komentirati.
Taj dotični koji je komentirao je nama za crk. vj. poklonio sliku koju je sam naslikao, znači, nije dal peneze za nju.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 38
3.10.2010 22:24:16   
Anoniman

ne sekiraj se........

ja nisam, reko mu je mm.user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 39
3.10.2010 22:42:21   
anuska08

ne sekiraj se........

ja nisam, reko mu je mm.user posted image

I onda su žene babeuser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!