Anoniman -> RE: Poremećaj u ponašanju? (21.7.2010 9:40:33)
|
Bok, Ira, drago mi je da te opet ovjde vidim! Čestitam na novom bebaču! Čitajući tvoj post, sjetila sam se Pauline kad je krenula u vrtić. Neko vrijeme je bilo sve super, međutim, onda je počelo, baš isto tako kao i kod tebe, oko 16-17h, kad bi došla doma, čim je ušla u kuću, počela je urlati, bacati se po podu... čak je bilo i tako da se počela smijati i onda se to pretvorilo u histeričan plač i urlanje... i tako se bacala neko vrijeme! Isto kao n i ti, ni ja nisam znala što bih s njom.... bilo mi je užasno žao, jer sam jedva čekala da dođe doma, da se mogu s njom maziti, a ona tako... mislila sam da sam ja nešto krivo napravila... ali ne... s vremenom sam shvatila da njoj treba ispušni ventil. U vrtiću mora biti dobra, fina, pristojna, jer ju je mama tako učila, a ima djece koja su prema njoj grozna. Ni dan-danas se ona ne zna adekvatno obraniti od onih koji ju gnjave. Možda je tu bilo i ono - u vrijeme spavanja n ije takav mir kakav bi bio doma, na što je ona bila navikla, pa se dijete ne odmori kako treba i bude nervozno. Tako bi ti ta seansa i završavala kod nje, ja sjela na kauč, ona legla kraj mene, dala bi mi nogice da joj mazim i ona bi lijepo zaspala.... kasnije kao da nije ništa bilo. S vremenom se to sve samo od sebe povuklo, ali se ne sjećam koliko je trajalo.... tako da vjerujem da će i Ema s vremenom prestati s tim i naučiti vladati svojim osjećajima i taj stres (jer mislim da je vrtić tako maloj djeci stres) isprazniti na drugačiji način.... ljub djevojčici i maz bebi u buši[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|