|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prodati pod svaku cijenu!
5.8.2010 12:52:24   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ja sam uspjela kupiti dosta unisex robice iako sam znala da je djevojčica,ali volim te motive na životinje.
Za izlazak iz bolnice sam kupila neki komplet bazen plave boje sa gusarom na majici,pa je moja mama poludila,da jel nisam mogla naći neki roza komplet,a meni je baš taj bio forauser posted image

BTW,ima li u Zg Crtić trgovina?
Oni su mi imali pregenijalan pamuk,krojeve i dezene da ti pamet stane,ali su se kod nas zatvorili...

Mislim da kod nas ima u Toweru! Ako se ne varam Zvrk i ja bile prošle godine.

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
5.8.2010 12:57:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 27
   RE: prodati pod svaku cijenu!
5.8.2010 20:55:29   
buduća mamica
e možda je u tome i razlika, mi smo još na baby odjelu, međutim kupujem i nešto te robice od 1-7 jer mi mala buca pa stane i nije uopće skupo, evo kupila sam nećakinji od mm-a za ročkas majicu i tajice, fine, nešto kao one jahačke hlače, ima one zakrpe na guzi i koljenima, ma ni 50 kn, mislim da je kvaka u valuti, ovo na netu su funte a u mađi je euro, tj forinte

Evo ovo sam zadnji puta kupila, nije nigdje greška jer znam koliko sam novaca ponijela a šta sve kupila:

*odjelca 3 kom u pakovanju = 35 kn
*body kratki rukav 3 kom =53 kn
*body s nogavicama (ne znam ima li to neko posebno ime) =9,5 kn
*body dugih rukava = 9,5 kn
*samtane hlačice = 20 kn
*trapke (s podstavom) =34 kn
*majice(dugi rukav) 2 kom =34 kn
*hello kitty majica(dugi rukav) = 22 kn
*plišano odjelce sa kapuljačom = 47 kn
*2 djelni set piđamica+ tunika =50 kn
*ljetna dekica disney = 40 kn
*trenirke donji dijelovi 2 kom = 33 kn
*disney trenirka donji dio = 51 kn

sad ću ići kupiti hello kitty plišanu trenirku ljubičaste boje (savršeno izgleda) za nekih 90 kn

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!