troubled -> prodati pod svaku cijenu! (5.8.2010 7:42:21)
|
evo da podijelim nešto što me naljutilo nekidan... možda i vi imate slična iskustva... uđem u butik s dječjom odjećom...u njemu radi moja poznanica (mislim da me to naljutilo najviše od svega) i kažem da tražim nešto malo i tanko..odjelce ili kombiezon UNISEX! (što je, ruku na srce, postalo nemoguća misija za naći...sve je ili plavo ili rozo..a ako je žuto ili zeleno onda je sa srcima, cvjetićima...bijelo s leptirićima...pa ti hodaj okolo i traži [sm=smiley36.gif]) za isključivo curice nema što nema... za dječake...da ti pamet stane kako je sve slatko... unisex...jok...nema toga... i onda ona izvuče kompletić...majica i hlače...i kaže - evo, ovo je unisex! to može biti i za curicu i dječaka... kompletić se sastoji od svijetlo lila hlačica s aplikacijom cvijeta i leptirića i bijele majice s lila rukavima, na čijoj je prednjici veeeeliki leptirić s čipkastim krilima... ????????? uslijedilo je i podrobnije objašnjenje - lila je hit boja i nose je i dječaci...to je baš ono što tražiš! thank you, but no thank you.... evo sam se opet naljutila samo od prisjećanja.... [sm=smiley36.gif] mame dječaka, treba li vam adresa butika...da vam klinci budu in i moderni? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|