Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 21:54:48
|
|
|
|
leilany
|
nisam ni ja i sad mi zao ko faking cucku...jbte mozda nebi imala tolku skembu da sam ga furala(a uredno mi bio zapakiran u ormaru )....
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 21:55:45
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ni ja. Osobno gdje si ti? Evo me tu sam. Jel me neko tražio?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 21:59:06
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a kako si onda vratila to sto je greskom bilo poslato ili ti nije odgovaralo? Nije mi odgovaralo (dimenzije su bile ocajne) lijepo sam sve spakirala odma u kutiju u kojoj je i doslo, nazvala i odnjela u postu di sam i predigla... Poslje ne znam sad koliko vratilo mi se nesto drugo (zamjena).
|
|
[Obrisani korisnik] 9.8.2010 22:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 22:51:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK imaš sastrane na računu brajeve tj.razloge koji bi mogli biti navedeni.napiši koji broj i ako je u veličini napišeš šifru i velićinu a ''broj''bude zamjena (tako nekako)valjda me ''pohvatala ovako Zvrk sa prednje strane gdje pise da napisem sifru povrata ja sam napisala koji je razlog vracanja robe a sa druge strane gdje pise kako zelim da mi bude vracen novac ja sam upisala naziv artikla i boju i velicinu koju zelim u zamjenu Je li to ispravno popunjeno sada????
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 22:52:52
|
|
|
|
leilany
|
call,pa nazovi sutra i nek ti oni izdiktiraju kak treba napisati....
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 22:56:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
nemam krede a zao mi trositi pare na to, taman bi za to mogla kupiti kakav redjepet na snizenju
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 22:58:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nemam krede a zao mi trositi pare na to, taman bi za to mogla kupiti kakav redjepet na snizenju pa posalji im sms da oni tebe nazovu
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:00:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
moze li se to?
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:01:37
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe moze li se to? pa daj ti budi prva...pionirka
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:04:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: callanhoe moze li se to? pa daj ti budi prva...pionirka omladinka draga omladinka nego rade li jos one poruke na raji, ko ce na njih trositi ovih par kunica preostalih na racunu, mora se stediti na sve strane
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:06:23
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: troubled ružo...ne mogu naći gdje si pisala...zanimaju me one injekcije za kontracepciju s kojima se može dojiti... naziv, djelovanje itd.... Da me ubiješ ne mogu se sjetiti kako se zovu. Mislim depoprovea ili tako nekako. Znam da sam ih naručivala iz ZG. Ovdje smo pisali o njima. Najbolje pitaj ginića, on sigurno zna. Ja sam bila zadovoljna...
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:06:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe omladinka draga omladinka nego rade li jos one poruke na raji, ko ce na njih trositi ovih par kunica preostalih na racunu, mora se stediti na sve strane ne rade....kolko sam upucena.... omladinko jedna
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:09:18
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: callanhoe moze li se to? pa daj ti budi prva...pionirka omladinka draga omladinka nego rade li jos one poruke na raji, ko ce na njih trositi ovih par kunica preostalih na racunu, mora se stediti na sve strane ujutro smo naravno coporativno na plazi, ali idemo popodne u setnju i svrati do mene i nazovi ko covik s kucnog telefona. ponudila bi ti mobitel ali i ja sam kratka. fino zvrcnes u miru, pokupimo decu i letimo u setnju negdje..
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:11:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma boze sacuvaj da bi zvala sa telefona tudjeg, to mi jos gore nego da jedem negdje a dill za kaficu apsolutno vazi
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:14:58
|
|
|
|
MiniMama
|
jao pa koja si ti luđakinja?? imamo bezicni, nitko nece cuti o cemu pricas. sto posto si narucila neku perverziju od tko zna gdje i sad se zalis da ti je bic prekratak i da uopce ne ostaju oziljci po leđima od njega i nek ti izvole poslati neki koji radi kako spada...
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:16:25
|
|
|
|
MiniMama
|
btw. ako te sutra zove nepoznat broj, to sam ja pa se javi, kradem tuđe telefone
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:20:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama jao pa koja si ti luđakinja?? imamo bezicni, nitko nece cuti o cemu pricas. sto posto si narucila neku perverziju od tko zna gdje i sad se zalis da ti je bic prekratak i da uopce ne ostaju oziljci po leđima od njega i nek ti izvole poslati neki koji radi kako spada... hahaha takve stvari ne kupujem dok ne probam na licu mjesta a vjeruj mi da ja mrzim obilaziti tudje kuce,tako da cekam Zvrka da mi javi jesam li popunila kako treba to cudo a tebi se javim na nepoznat broj. Danas sam imala nekih poziva do njega sa meni nepoznatih brojeva
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:36:17
|
|
|
|
MiniMama
|
nisam ja, to te neki ljubavnik zvao
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.8.2010 23:38:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama nisam ja, to te neki ljubavnik zvao uf onda moram da zovnem Gustafa, Pedra i Raoula da vidim da nije koji od njih
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 11.8.2010 7:38:48
|
|
|
|
katy mama
|
buduca mamice gdje si nabavila onu naljepnicu za auto sa imenom malene i koliko je kostala?ja sam trazila danima,i na kraju odustala,ali kad sam vidjela kod tebe u albumu opet sam se "zapalila"
|
|
RE: Samo da te pitam???? 11.8.2010 9:06:04
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK imaš sastrane na računu brajeve tj.razloge koji bi mogli biti navedeni.napiši koji broj i ako je u veličini napišeš šifru i velićinu a ''''broj''''bude zamjena (tako nekako)valjda me ''''pohvatala ovako Zvrk sa prednje strane gdje pise da napisem sifru povrata ja sam napisala koji je razlog vracanja robe a sa druge strane gdje pise kako zelim da mi bude vracen novac ja sam upisala naziv artikla i boju i velicinu koju zelim u zamjenu Je li to ispravno popunjeno sada???? da ispravno ti je sada jer će znati po ''''šifri''''da je sada ok. samo da ti napomenem da roba mora biti vračena u onoj nijhovoj vrečici u kojo ti i dođe.ona ''''šifra''''mora biti gore. p.s.-ako neželiš baš da platiš poštarinu ''''slaži''''vrijednost paketa.do 70-80kn neplačaš ništa.provjeri u svojo pošti. a možeš i mail da im pošalješ sa svojim upitom.to košta manje od brbljanja na telefon
< Poruku je uredio ZVRK -- 11.8.2010 9:09:22 >
|
|
RE: Samo da te pitam???? 11.8.2010 13:13:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cekaj Zvrk je li stavim onaj obrazac zalijepljen na vrecici kao sto mi je i stigao?
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 11.8.2010 13:38:48
|
|
|
|
ZVRK
|
netrebaš ga zaljepiti na paket nego UNUTAR PAKETA GA STAVIŠ
|
|
RE: Samo da te pitam???? 11.8.2010 13:44:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
dobro Zvrk spasioce moj evo sve sam pripremila i sada cekam drugi dio posiljke koji isto nece pasati jer se radi o istoj stvari kao i sada sto je stiglo pa cu to skupa poslati. Poslala sam im mail da li to mogu tako napraviti pa cemo da vidimo sta ce reci. A sta ti kazes u posti kada predajes paket? Jer vidim da pise kako navodno Neckermann preuzima troskove vracanja i da je kao najbolje da paket odnesem na kiosk Tiska bez obzira na koji nacin sam ga preuzela?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!