Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samo da te pitam???? 15.8.2010 23:07:09
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nemam pojma,ali očito sam imala što za reći ja i moja jezičina. Već me i dijete viče:mama jel ti se opet zapalio ručak? ja ću poludit na ovov A izjavu,krepajem
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 15.8.2010 23:09:58
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak A kad mm dođe s posla a ona kaže:evo došao ti je tm. reci mu da ti se opet zapalio ručak. da i hoces nemres zatajit nista
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 10:08:30
|
|
|
|
nemammaste
|
Ne mogu naći onu temu "Gdje su" pa ću pitati ovdje, a gdje je Callanhoe? Nekako mi se čini da nje nije bilo na Raji otkad je otvorila ovu temu.Nije valjda i ona otišla u onom "odljevu" zbog novih članova?? Nadam se da je na GO
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 10:42:14
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Ne mogu naći onu temu "Gdje su" pa ću pitati ovdje, a gdje je Callanhoe? Nekako mi se čini da nje nije bilo na Raji otkad je otvorila ovu temu.Nije valjda i ona otišla u onom "odljevu" zbog novih članova?? Nadam se da je na GO Ima goste pa je zauzeta po cile dane. Inače je živa, zdrava i crvena kao rak (sorry srećo morala sam) jer se sunča po cili dan.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 12:36:43
|
|
|
|
nemammaste
|
Onda dobro
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 12:39:35
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 14:40:50
|
|
|
|
pakić
|
Ovo baš nije tema za ovo, ali nikako ne mogu skužit o čemu ovisi broj zvjezdica ispod naših imena ?
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 14:47:33
|
|
|
|
lilia
|
Po broju objava, još ih imaš malo pa imaš samo jednu zvjezdicu. Piši, piši.
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.8.2010 14:49:42
|
|
|
|
nemammaste
|
O broju postova (100 **, 500 ***, 1000 ****, a ***** još nemam pa ne znam,pretpostvljam da bi moglo biti 2000 ili 5000)
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.8.2010 15:24:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 24.8.2010 17:55:00
|
|
|
|
ivana801
|
Tražim temu ali ne mogu je naći a prilično sam sigurna da sam o tome ovdje čitala... naime radi se o Belly Bandit-u. To je steznik za poslije poroda. Znam da se može kupiti u ljekarnama ali tamo je prilično skup a mislim da je netko ovdje pisao da ih netko prodaje po cca 300 kn. Pisao je čak i broj mobitela tog čovjeka koji ih prodaje po toj nižoj cjeni (a ja ludača nisam zapisala!)... ako se itko sjeća te teme ili zna o kome pričam, please pomagajte... unaprijed vam puno hvala!
|
|
RE: Samo da te pitam???? 24.8.2010 18:11:03
|
|
|
|
maja
|
http://www.ringeraja.hr/forum/Belly_Bandit__steznik_poslije_poroda/m_366341/tm.htm samo sam ovo našla
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.8.2010 9:53:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: nemammaste Ne mogu naći onu temu "Gdje su" pa ću pitati ovdje, a gdje je Callanhoe? Nekako mi se čini da nje nije bilo na Raji otkad je otvorila ovu temu.Nije valjda i ona otišla u onom "odljevu" zbog novih članova?? Nadam se da je na GO Ima goste pa je zauzeta po cile dane. Inače je živa, zdrava i crvena kao rak (sorry srećo morala sam) jer se sunča po cili dan. ma dohvatim ja tebe sisato stvorenje samo mi se pojavi na pragu i samo da znas da sam sada dobila prekrasnu boju jos samo da na balkonu izjednacim guzu i ova dva cvarka od sisa jer su jos manje kako je sve okolo pocrnilo a mastovita bas lijepo da je neko primjetio da me nema a sto se tice tog odljeva clanova, ja ne idem zbog kojekakvih gluposti,suvise volim raju
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 4.9.2010 12:22:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
Splicanke moje zna li ijedna koja je ambulanta dezurna danas???? Ni u jednoj ambulanti se niko ne javlja, znam da je subota ali da bas niko ne radi
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 4.9.2010 12:42:45
|
|
|
|
ZVRK
|
pitaj hitnu ako ti treba samo info
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 10:39:46
|
|
|
|
ZVRK
|
call šta je bilo sa onim povratom za neckermann????? ste riješili?? i imaš pp
< Poruku je uredio ZVRK -- 7.9.2010 10:40:02 >
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 10:50:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej Zvrk odgovoreno na pp a za Neckermann bas sam juce nasla od poste onaj papiric da su bili i da moram podici paket i da je zaduzenje 0,0 kuna samo se nadam da nisu opet poslali istu velicinu Ja imam drugo pitanje za cure ako ko zna. Kakvo je to rizino mlijeko? Gdje to kupiti? ja nikada cula a rekla nam pedica da K. mora da ga pije jedno izvjesno vrijeme da joj se organizam iscisti od kravljeg....
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 10:53:39
|
|
|
|
ZVRK
|
ZA RIžino mlijeko sam prvi put čula tu na raji
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 11:15:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
Hvala rotvajler na linku Jesi ti na kraju nasla to mlijeko? Kakvo je pakovanje? Kako ga je Dario prihvatio?
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 11:16:52
|
|
|
|
pincirotvajler
|
našla sam u getrou al ga ne koristim jer mi pedica rekla da mu rižine i kukuruzne pahuljice radim na malo vode pa dodam svog mlijeka tak da ti neznam fakat..
|
|
[Obrisani korisnik] 7.9.2010 12:40:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 7.9.2010 16:52:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
nema u dm-a cvrle bar ja ne nadjoh u ovome kod Jokera pogledacu veceras u drugom
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.9.2010 20:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!