Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 8:54:58
|
|
|
|
troubled
|
ruža - drug po poroku, a i inače mislim da smo vrlo slične cvrči - požrtvovna i brižna mama zvonki - milo biće, voljela bih te upoznati puli - kreativnost i pregršt ideja, pravi drug anne - topla, draga, iskrena maki - nadasve simpatičan lelo - ajmo na kavu mariachi - sestra , samo priča da peče...kao pas koji laje njanja - let''s go popraviti svijet, santorini, moja prva rr beba - JAN elinamama - drug po terminu...koja će prije? danery - dnevna doza smijeha...ženo, objavi postove!!! dominik - colonia fiona - zmaj od žene FJ - nokti i torte wuki - prototip slavonke, kako ih ja zamišljam tiha - djevojčica/mama pepeljuga - pepeljuga, jako su mi slične njih dvije brunina mama - savršene fotke zvrkić - ugodno s korisnim, primjer poduzetništva kad magda dopsuti nastavljam....
< Poruku je uredio troubled -- 16.8.2010 8:56:38 >
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 8:58:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: troubled zvonki - milo biće, voljela bih te upoznati Da razbijemo iluzije, ha?
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 9:00:17
|
|
|
|
troubled
|
haha....dakako....ti svoju...mene moj nos ne vara
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 9:02:36
|
|
|
|
pako
|
evo i mene.... CVRČAk - spremanje,čiščenje,spremanje MARIOLA-Toni -največa beba u rodilištu LEILANY- izbeljeni smajlić M600- mala preslatka čupka Petra TIKICA-žena zmaj NJANJA- ima da ti kaže sve kaj misli BUMBI- mali plavi bumbo FIONA-otkačena skroz DANERY-luda kuća WUKOVARKA-Vukovar PINCIROTVAJLER-nimfomanka.....da da da ....i frendica s kvarta.... ZVONKI-super i draga žena NATALIJAX-teme za 5+ MARIACHI-žena za 5 BEBYS-sveci ANUŠKA- slatka ribica NINOLINA-beba 5 .....ima ih još kad se sjetim pišem
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 9:50:13
|
|
|
|
nemammaste
|
Bablica- step Lilia- roze krpice (thx još jednom!) Cvrčak- dobra debata; česta podudarnost u stavovima Njanja- britki jezik (to volim) i česta podudarnost u stavovima Anuška08- pogledam kroz prozor ; mala dobrica Nika Tikica_69- carica! ; fali na RR Sagem- klavijature Sirenas- uređenje dj.sobice Dami- Cam kolica ; Kastav Ejmama- čekam da je upoznam na nekom druženju konačno Koka- porod u vodi Gogule- Zg-Ri Tsmee- odličan nick i priča oko njega Točkica 28- boca istine NIKy- čekamo!!!! Elinamama-mislim da će prva! Danery- termin 2 dana prije mene i naravno slonovi u staklariji Jass i Livona- termin na rođendan mm (još samo 2 dana cure!) Mariachi- čekalica tete m Bebys- Švedska Maja- Noa i Petra, a skoro Lara (moja imena ) Ninolina- čekamo peto! m6oo- dječja igraonica Domy- Plitvice Imra- Sarajevo Wukovarka- Tena Troubled- učiteljica Zg_Cinik- plavi tekst Pincirotvajler- pinč i rotvajler Mariola- Potraga za Česima Mare i Gogo- potraga za gaćama Graško- moja prva bebica na RR Adryosijek- mala Jasmina mišica666- najčekanija beba curice- svaki put se nasmijem kad vidim avatar leilany- žao mi što nisam bila u Kostreni pako- playboyeva zečica Sad više namam pojma koga sam napisala,koga ne....Morat ću se vratiti
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 11:19:57
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Wukovarka - savršeno peče kolače (moram je jednom nagovoriti da ih donese da probam, pa razbijem ili utvrdim iluziju ) Čuj ti ovu...savršeno?? Moraš probati da se razuvjeriš Budem tipkala ovdje kad budem malo deblja sa vremenom
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 12:48:26
|
|
|
|
buduća mamica
|
Buduća mamica- šoping ma zar ja???? a hello kitty????
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 12:58:33
|
|
|
|
mamika x
|
a mene se nitko nije sjetil?? a baš me zanima.. šmrc..
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 13:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
ni mene šmrc ali svejedno svima šaljem
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 13:46:16
|
|
|
|
lilia
|
Ja potpisujem sve od nemammaste jer smo otprilike tu jednako dugo tako da i ja pamtim nečije dogodovštine kao i ona, samo dodajem: Bembo- kad god pogledam svoje papuče na hello kitty sjetim se nje. Ninolina- prava mama, uvijek zna šta treba napraviti kad beba ima problemčić. Curice- i nju sam nekako zapamtila, valjda zbog avatarića. Zvonki- također jako simpa. I naravno, volim moje Riječanke koje sam upoznala: Bablica- luda i opičena, imamo sličan smisao za humor. Znam da mi na tečaju za trudnice neće biti dosadno, a možda ni u rodilištu. Nemamamaste- slatka i nježna sa ogromnim trbuhom, čekamo Petricu. Anuška- kao prava ribica, proleti đir po forumu i razveseli se svim lijepim vijestima. Njanja- od nje bi zatražila savjet, uvijek svašta zna. Iskustvo i snalažljivost je krase.
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 14:47:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamika x a mene se nitko nije sjetil?? a baš me zanima.. šmrc.. aaaaaaaaa ja se tebe sjetim svaki dan.a sinoć u ponoć kad sam ovo pisala jedva sam se deset žena sjetila,mozak je bio na godišnjem mamika - katja i moja prija s fejsa
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 19:44:51
|
|
|
|
mamika x
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mamika x a mene se nitko nije sjetil?? a baš me zanima.. šmrc.. aaaaaaaaa ja se tebe sjetim svaki dan.a sinoć u ponoć kad sam ovo pisala jedva sam se deset žena sjetila,mozak je bio na godišnjem mamika - katja i moja prija s fejsa ajooooj prijo ljubim
|
|
[Obrisani korisnik] 16.8.2010 22:53:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 22:56:43
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Još sam se sjetila zaba=zagrebačka banka lueman=žena lumen,genijalac tiha=tiha,mirna,povučena Nika=SB jos i da jesam tiha mirna i povucena...pih! di sam ja od toga! bas sam suprotno
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 23:09:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvrcak- higijenski manijak Callanhoe- Vrtirepka, Kiki MaTana- delfin Tikica- one ovcice sto je imala na avataru, tad sam se ja prijavila i odmah mi je upala u oko Njanja- inteligencija Zvonki- 3 prekrasne cure Brunina mama- savrsene slike Wukowarka- Lucija, koja me na slikama jako podseca na moju Saru mariola- Toni, Cesi, pareeeee Tsmee- odvikavanje od pelena curice koja je ista kao moja Sara, a mi nismo dosli ni blizu tuti zaba- PBZ, Super Zaba kako ju je moja sestra nazvala mamice- cajke Marta- tvrdoglavi Mate m600- pogresili joj termin i frka oko toga ejmama- Hana i zamisljeni prijatelj pinci- problemi sa roditeljima kejt- "necu da radim test, idem na more" buduca mamica- isto soping ninolina- puuuunoooo deceeeee i u mom slucaju bi bilo maaaloooo zivaca , dobar muz ivanaa- xxl troubled- paula nasla mrvice ispod masine za sudove pepeljuga- durex i play O (ili tako nekako ) Zvrk- odlicna pasta i iznenadjenje mariachi- veciti optimizam dominik- dora hoda sa 10,5 meseci, i dominik zaspao jeduci sendvic bebys- crkva leilany- uvek nesto smesno minimama- post od 10 strana nancy- sajam trrudnica i beba u splitu fiona- bez dlake na jeziku, mala joj se zove kao ona tiha- poplave
< Poruku je uredio Nellyca -- 16.8.2010 23:10:10 >
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 16.8.2010 23:10:55
|
|
|
|
Anoniman
|
natalijax- kod nje se uvek nesto zanimljivo desava
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 17.8.2010 10:46:00
|
|
|
|
Anoniman
|
osobno- zgoooodnaaaaaaa, kao devojcica posle 2 dece FJ- uvek otkacena frizura
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 17.8.2010 18:04:43
|
|
|
|
Imra
|
cvrcak - krempita, druzeljubivost domy - pokvarena masina mariola - pag, slatki malisan njanja - bez dlake na jeziku ninolina 5. beba zvonki - njeznost danery - slonovi u staklariji anuska - slatka ribica
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 17.8.2010 19:45:01
|
|
|
|
uspavana
|
m600 - moja seka , najslađa beba na svijetu mariachi - radilica, dobar primjer da se sve može što se hoće, optimist zvonky - žena uvijek puna dobrih savjeta mamika - uvijek spremna pomoći tikica - sveznalica, naš đoker zovi anne - dobra prijateljica, sa slatkim klincima lueman - mama troje klinaca ninolina - beba broj 5 FJ - žena sa stavom Vukovarka - i njene dvije male ljepotice zvrk - poduzetnica ...joj...to je ono otprve... ostalo bi trebala malo više razmšljati....
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 17.8.2010 22:26:47
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Cvrčak- super kuharica s puno dobrih recepata i prava domačica Leilany- humor Njanja- fakultetski bezbrižni dani Ejmama- trenutno njena simpa Hana i njene "super smješne" izjave Bebys- Švedska, sveci Zvonki- njene 3 slatke curice Mariola -Pag Bumbi i Cuba- kalodont Domy- sex i vukoj.. Dami- Kastav Nemammmaste-a što drugo već susedica moja ....ima ih imaa da nastavim: Tsmee- It''s me-totalno originalno Mariachi- Prgorje (što god se iza toga skrivalo ) Kejt-težak porod Puli-Pula (znam da nije iz Pule ) danery-slonovi u staklariji Wuki-Vukovar Matana -delfin Milla-komad buduća mamica, Tiha-poplave Zvrk-Buzet, pašta Pincirotvajler-zapamtih je prvog dana kad sam se uključila zbog čudnog nicka Pako-Pako frajer sjetih se fotki Gogule-Ri,Zg, Klara..... Lilia,Bablica- ičići Fiona-fora vjenčanica Imra-Sarajevo ........
< Poruku je uredio anuska08 -- 17.8.2010 22:29:56 >
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 20.8.2010 14:55:57
|
|
|
|
dami
|
Trenutno mi pada samo jedna asocijacija napamet: cvrčak- mama, uvijek prisutna i puna korisnih savjeta.
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 15:05:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 20.8.2010 15:09:43
|
|
|
|
Ninaa
|
Šmrc a na mene nitko nema asocijaciju. Ja nikak da skupim vremena pa da napišem svoje
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 15:17:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 20.8.2010 17:21:18
|
|
|
|
Tsmee
|
Mariachi - dobra, dobra, dobra Ninolina - uvijek tu da ponudi savjet ili utjehu Njanja - Izravna, često kaže ono što bih ja htjela reći, ali mi se ne da "ulaziti u rasprave" Cvrčak - Borbena Zvonki - Mama Ninaa - Bambi (ne pitajte zašto) Nemammašte - Brbljavica MiniMama - vrckasta Fiona - ne bu mene niko j... Bebys - crkva, tradicionalist Elinamama - kreativna, vesela, mamica Tikica - di si? Nellyca - Sara - najljepša curica Imra - smirena Točkica - Ludi komentari Wukowarka - zapaljiva Domy - vešmašina Danery - kad će bebica Evo jeeeee Uspavana - idemo po bebicu Lelany - izbelj Pinci - Pesekiiiii Mariola - smirena, super savjeti, konkretna Sigurno sam nekog zaboravila...
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!