Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 22.8.2010 20:51:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama gle mene kako padam s marsa! cestitam ti od srca! samo da ti javim da pijem jeger i palim cigaretu u tvoje ime.. ti neces tako skoro :)) bas se veselim jos jednoj ringeraja bebici :) vidim da ce moj divljak imat pravo drustvance kad dođemo na more iduce godine.. ajd samo javi jel primas zelje za spol? ja bi rado jos jednu curicu ako nije problem. hvala draga i mama bi jos jednu curicu lilivana
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 22.8.2010 20:52:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: Nellyca Pa posto sam trudna 17 dana , sacekacu barem jos 7 dana, sutra putujem za Bg pa cu prvi pregled tamo da obavim. A kad se vratim otici cu kod Dr kod kog sam vodila i trudnocu sa Sarom. Sa Sarom sam trudnicku knjizicu dobila tek u 30 tj, tako da ovaj put imam vremena Oćeš u Markovine voditi trudnoću? Nego sta ! odlican je, i stvarno sam sa njim prezadovoljna Markovinu bi napastovala mmmmm..... ne smem nista na ovo da napisem, ovo je ipak javni forum
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 29.8.2010 17:10:32
|
|
|
|
lee
|
čestitamo od srca ja i alex!!!
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 30.8.2010 14:51:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Lee hvala draga Ja jos nisam otisla na pregled, ovde u Bg-u mi je istekla zdravstvena knjizica a ne mogu opet da je overim, jer sam pre bila osigurana preko mame a sad sam udata bla bla. Ali svakako cu otici dok sam ovde, pa makar i kod privatnika na UZ. Prvi simptomi su poceli- vec dva dana ne mogu da dodjem k sebi koliko mi se spava , pri tom kafom ne mogu da se razbudim jer mi je od juce muka od nje ( ) a i od cigara pa mislim da od danas vise nema pusenja, iako sam odmah max smanjila ( ). simptomi su za sad isti kao i sa Sarom od prvog dana sam pocela da pazim sta i koliko jedem (sto mi moram priznati mnogo tesko pada, lakse mi je kad sam na dijeti pa ne jedem nista, nego ovako kad moram umereno ). i mericu se redovno, da ne bude iznenadjenja od oplodnje sam trudna 4tj., a za termin cemo vec videti, necu dati da mi racuna od poslednje mestruacije jer cu opet preneti 10 dana
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 30.8.2010 15:02:41
|
|
|
|
dami
|
još jedna trudnica. BRAVO !
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 30.8.2010 15:15:06
|
|
|
|
mali_macic
|
draga tek sam sad vidila temu, posto nisam bila precesto na rr i opcenito net u zadnje vrijeme. s toga ti s malo zakasnjenje zelim od srca cestitat i zelim ti lijepu trudnocu i lagan porod.
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 30.8.2010 15:15:50
|
|
|
|
osobno
|
He he he..imamo ja i neca isto mišljenje o markovini...khm khm...baš ga ovih dana posjećujem u nešto manjem izdanju nego onom sa zadnjeg pregleda..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 30.8.2010 15:20:37
|
|
|
|
Gianna
|
Ja oduševljena zbog cigareta ... Krajnje je vrijeme da završe u košu za otpatke.... A ako je suditi po simptomima, onda ja predpostavljam da nam stiže još jedna ... Vidjeti ćemo jesam li bila u pravu ..
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:06:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja najzad bila na pregledu Srce kuca Sve je u redu...prema velicini ploda beba je 7+5, a prema zadnjoj mentruaciji je 10 nedelja. Medjutim, kad sam ja njoj objasnila kad je bio datum zaceca i da su meni ovulacije pred samu mentruaciju, rekla je da se onda velicina ploda poklapa sa tim i da nije cudo sto je u odnosu na zadnju menstruaciju za 2 nedelje manja trudnoca. Sve u svemu- sve je super I da, velicine je 1,4 cm Ali moram da vam ispricam sta se desilo..odlazim ja posle ultrazvuka u wc da izbacim one 2 litre sto sam popila Da se razumemo, to je Dom zdravlja u Beogradu, ginekologija, i zenski wc ulazim i zatvaram vrata, kad ono sa unutrasnje strane 3 nalepnice TORCIDE IZ SPLITA KAd sam videla nisam mogla da verujem, realno kolike su sanse??! OD srca sam se nasmejala, odlepila ih i ponela da ih pokazem muzu kad se vratim, i to sam shvatila kao znak....da mi je Split ili sudjen ili da ce da bude deckic- fudbaler ili vodja navijaca Torcide
< Poruku je uredio Nellyca -- 17.9.2010 10:09:16 >
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:15:57
|
|
|
|
ninolina
|
ma samo da je sve ok...a muško je sigurno
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:16:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:18:39
|
|
|
|
Gianna
|
, i to u sred Beograda, Ma znaš onu "nima ništa do Splita, neka svako zna" , ja i ti smo očito pronašle svoju luku, a bome čini se da i će Torcida dobiti još jednog vatrenog navijača..... Ja bacam okladu da je !!!!!! Ljubac tebi, Sarici i našoj bebici.....
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:19:14
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:19:32
|
|
|
|
boba125
|
A ja tek sad vidim ovu temu Nellyce cestitam ti od srca na trudnoci neka samo bebi lijepo napreduje i nek sve bude ok
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:25:25
|
|
|
|
FIONA
|
ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!!
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:32:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:34:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Ja bacam okladu da je !!!!!! Ja vise uopste ne sumnjam
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:36:03
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati ok ok...jbg ga ne znam ja o nogaču niš....koje ono boje torcida ima dres...masinasto zeleni ...
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:38:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma glavno da ste vi dobro i da je sve ok. Pusu vam šaljemo!
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:40:39
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:46:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:48:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom I to bi mi bilo draze, nego da postane jedan od onih "pametnih" fudbalera upisace njega mama na balet, to je umetnost hahahahha
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:53:28
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom I to bi mi bilo draze, nego da postane jedan od onih "pametnih" fudbalera upisace njega mama na balet, to je umetnost hahahahha ajme pa će da ga teta Fiona gleda u pozorištu!!! tako treba....
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.9.2010 10:54:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: FIONA ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!! Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom I to bi mi bilo draze, nego da postane jedan od onih "pametnih" fudbalera upisace njega mama na balet, to je umetnost hahahahha ajme pa će da ga teta Fiona gleda u pozorištu!!! tako treba.... Dobices karte za prvi red
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 29.10.2010 22:24:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Nellyca nam se ne javlja više ni s novostima?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!