Anoniman -> Nellyca trudnica :) (16.8.2010 20:14:33)
|
Da, da dobro ste procitale...Drage moje, ja sam trudna !!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Kao sto mnoge znaju, mm i ja smo bili u velikoj krizi, ali nekako smo opet stali na noge...jos i pre te krize smo pricali da bi pocetkom sledece godine mogli na drugu bebu, mozda cak i krajem ove, a i prijavljena sam na listu buducih trudnica za 2011. [sm=smiley1.gif] Elem, on je bio na terenu do pocetka 8. meseca. KAd se vratio, u trenutku strasti [sm=smiley36.gif] smo dosli do toga da ne bude rikverc taj put [sm=smiley9.gif] za par dana sam trebala da dobijem, verovala sam da od jednog puta nece biti nista...realno, kolike su sanse? a i dok smo pricali o tome za vreme i posle "akcije" prvi put posle rodjena Sare nisam oset_ila paniku pri pomisli na to...to valjda znaci da smo spremni [sm=smiley1.gif] i tako, drage moje, ja [sm=hudicek1.gif] nisam docekala ...[sm=smiley1.gif] od jednog jedinog puta [sm=bravo.gif] dan posle kasnjena sam uradila test, crtica se doduse pojavila posle malo duze vremena, ali tu je [sm=smiley1.gif] trudna sam tacno 2 nedelje [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] necu jos da idem kod dr, jer je jos rano, nikome jos nisam ni rekla osim roditeljima i naravno Vrtirepki nasoj. Tako da, cure koje ste na FB- nikakvi komentari molicu vas, dok ne objavim, aa to cu kad odem u Bg za par dana, zelim svima licno da kazem [sm=smiley1.gif] Neobicno sam mirna, srecna i mislim da je sad i pravo vreme za to, kad se [sm=duda.gif] rodi Sara ce imati 2,4 godine. Jedino o cemu sad razmisljam je kako je to kad dodje drugo dete, kakva je to ljubav, jer trenutno ne mogu ni da zamislim nekog drugog osim Sare [sm=smiley1.gif] i pazim da je sad u pocetku kad je jos sve najoset_ljivije, ne dizem cesto i naravno, ne skace mi vise po stomaku [sm=smiley36.gif] I svecano obecavam da se ovaj put necu ugojiti 25 kg [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|