|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ljuta sam
22.8.2010 20:01:02   
natalijax
Da bi najrađe plakala.Liamu pada rođendan na radni dan i pošto je prvi pravit ću slavlje kad mu je rođendan, još izađem u susret drugima i kažem bit će ručak u četir jer taman i svima paše poslije posla,I danas idem kod mame da im svima kažem kad i ona meni malo je nezgodno zašto nebi neki drugi dan.Ja joj kažem muž če doć po tebe,sestru i klinke a šogi nek dođe odma s posla i još kažem i drugi su se mjenjali i slobodni su pa im nepaše taj drugi dan i ona meni da se ja mjerim po šogorici,ma popi,,,la sam,Idemo mi kuć i kažem da cu ih zvrcnit jer nisam htjela ulazit u rasprave zbog susjeda.I oni za mnom na ulicu i opet mene mama hebe za to da se mjerim po drugima,aj druga sestra kaže tražit će se ranije s posla.Toliko se veselim tom rođendanu i onda meni netko ide naređivat kad cu ja slavit rođendan.Rekla sam ak je rođendan tad i tad onda cu slavit kad je,a ko može nek dođe ko nemože nemora.Ma živcira me to što uvijek svima izađem u susret i onda kad ja nešto smislim počnu me prcat u zdrav mozak. Milijon puta sam ugađala da bi kasnije nahebala zbog puno stvari i ostala izigrana.Koliko mi puta muž zna reć eto kad ti znaš bit dobra ko te hebe.

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.8.2010 22:21:36 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ljuta sam
22.8.2010 20:04:17   
Nika 24052006
Nato draga,slavi rođendan kada vi želite,onomu kome je stalo,doći će kako god,a onaj kom nije stalo,našao bi izgovor sve da ste napravili slavlje i vikendom.Ne sekiraj se.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.8.2010 20:12:58   
Imra
normalno je da ces djetetu slaviti rodjendan bas na taj dan, ko zeli i kome je stalo taj ce doci,uopste se ne zamaraj takvim stvarima user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
22.8.2010 20:21:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 4
22.8.2010 20:31:08   
natalijax
sječam se isto i za krstitke ,joj zašt nebi ja pravila kad moj brat dođe iz au,helooooo ja nikog neželim načekivat da bi ja svoje dijete krstila,Svaka čast jesi ti meni mama i volim te ja najviše na svjetu al s kojim razlogom uopče možeš pomisli ič meni reć e nemoj tad nego tad i tad,Valjda misle da nam cjeli život mogu zvoncatuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
22.8.2010 20:37:46   
osobno
totalno te razumin. Nažalost.user posted image
Ti slavi kad ti želiš, a ko želi stvarno doć, nać će već načina da dođe.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
22.8.2010 20:43:12   
njanja
organiziraj se onako kako paše TEBI, SINU i MUŽU....druge pozove pa tko se može uklopiti, neka dođe..svijetu udovoljit nećeš, a sinu moraš...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 7
22.8.2010 20:53:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Nato draga,slavi rođendan kada vi želite,onomu kome je stalo,doći će kako god,a onaj kom nije stalo,našao bi izgovor sve da ste napravili slavlje i vikendom.Ne sekiraj se.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
22.8.2010 21:01:49   
mariola

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 9
22.8.2010 21:03:31   
BUMBI

user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
22.8.2010 21:13:11   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

normalno je da ces djetetu slaviti rodjendan bas na taj dan, ko zeli i kome je stalo taj ce doci,uopste se ne zamaraj takvim stvarima user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 11
22.8.2010 21:32:01   
anuska08
Kao što su ti i ostale cure rekle, slavit ćeš kad ti hoćeš!!! Rođendan je TVOGA djeteta i ti sama o tome odlučujem (naravno i tata)!  Ne zamaraj se suvišnim komentarima!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 12
22.8.2010 21:58:40   
Fever
Slažem se s njima u potpunosti i razumin te, isto nažalost, meni bi moja još zvonila koga ću zvati! user posted image Mrzin kad su judi preslobodni, pogotvo starci, ja se u životu nisan nikome mišala a za svaku najmanju sitnicu ETO NJIH svih PRIPAMETNIH! GRRRRRRR

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 13
22.8.2010 22:19:14   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image
Trebaš se veseliti, ne živcirati..to prepusti drugima. Svaki dan sa tvojom obitelji je dragocjen, stoga nemoj trošiti vrijeme i živce na nešto ili nekoga tko ti to pokušava pokvariti.
Uživaj u ročkasu svog djeteta!!

(Odgovor članu Fever)
  Neposredna veza do poruke: 14
22.8.2010 22:24:18   
Ninaa
Slažem se s curama ti organiziraj slavlje kak si ti mislila a ostali će se ravnati po tome ako žele doći, a ako ne onda će naći neku ispriku baš da je i vikendom. Znam kak se osjećaš jel je tak i kod mene, ak me ne gnjave šogorice onda me mama i tak u krug, ak ne postupim kak bi netko htio onda se još bar par dana propitkujem jesam dobro odlučila ili ne. Drži se i nek vam rodjendan prođe u veselju.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
22.8.2010 22:37:31   
cuba
Nato, nemoj se živcirati i dopustiti da se jedan tako lipi događaj pretvori u teški problem. Tvom mališu je rođendan kad je i vi kao roditelji ćete ga slaviti kada vi to želite. Onom tkom je stalo da dođe će se već organizirati onom tko nije i neće.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 16
23.8.2010 5:14:08   
Njofra
user posted image Nato skroz si u pravu.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 17
23.8.2010 5:33:47   
nemammaste
Uvijek će nekome nešto smetati i nikad neće svi biti zadovoljni...user posted image  Misli prvenstveno na svog malog slavljenika, sebe i muža, a svi ostali neka se prilagođavaju ako im je stalo

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 18
23.8.2010 8:01:04   
troubled
nikad nećeš postići da su svi apsolutno zadvoljni...
pa što? user posted image
nemoj se radi toga uzrujavati i biti ljuta...
lijepo posložiš prioritete (kao što i jesi...)
ovo mi je bitno...a svi ostali, ako im je stalo, naći će načina za uklopiti se...

brzo, da vidim osmijeh!!!!
sigurna sam da će to biti najljepši rođendan ikad! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 19
23.8.2010 8:46:07   
tiny
ja nikad ne gledam kad kome pase,slavi se kad je rođendan,ne pripremam rucak ni veceru,dođe ko hoce,ima kava i torta,pa ko voli nek izvoli,da ne bi ja tri dana oko nekog skakala,najbitnije je dijete.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 20
23.8.2010 15:03:19   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!