njanja -> RE: prvi dan u jaslicama (4.9.2010 21:53:04)
|
anne, sve si ispravno napisala i vjerujem ti bas zato jer si i mama i odgejateljica. Ali ono smo i mene smeta je da, ruku na srce, moras priznati da nije svako dijete isto i nekome trweba vise, nekome manje, neko dijete ostavis i ono se igra kao doma, a neko cvili bez prestanka. Ja sam za vrijeme faxa ucila djecu skijati na platku, djecu od 6-10 godina, mogu se pohvaliti sa sam u 3 sezone obucila 50 tak djece za skijanje. Bilo je onih koja su odmah sve pohvatala, a bilo je i onih koja su se mucila, skijala kao da imaju 2 lijeve noge i neizrecivo su se bojala....ona koja su super hvatala, njih sam zaduzivala da budju vodja grupe i tako im davala krila dok sam se ja posvecivala ovim losijima....tecaj je tajao po 7 dana, a uz male nijanse zadnji dan su isto skijali....ja nemam nikakvu pedagosku skolu, ali smatram da sam svojim osjecajem ispravno napravila i kao sto sam rekla imam 50 sada vec 18 godisnjaka koji mogu reci da ih je anja naucila skijati. Zato s punim pravom smatram da se tete moraju posvetiti djeci koja su nesnalazaljivija jer se snalazljivi snadju i sami. A na njima jew da procijene kako i kome,a tome ih treba voditi profesionalnost i iskustvo.
|
|
|
|