breskvica22 -> Moga andjela vise nema (22.9.2010 8:23:48)
|
kao sto vec znate imala sam 3 spontana.prvi je bio veliki sok,trecu trudnocu nisam jos ni dozivila(znala sam tjedan dana da sam trudna),ali moja druga trudnoca me najvise boli[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .mislim nemojte krivo shvatiti,svi su mi jednaki,alimozda zato sto sam bila 5mjeseci trudna i vec sam ga osjetila i sve.uglavnom radi se ovako: bila je srijeda kada sam nazvala doktora da imam neki jako cudan osjecaj i stezanje i kao neke grceve u predijelu kriza,kukova i da se siri na stomak.kada sam ga upitala jel to nesta lose rekao mi je"ah pa dobro nije!ali sacekaj.....vjerojatno nije nista.javi se ako se pogorsa".bila sam u petak kod njega na pregledu i ja mu to sve ponovim,kazem mu da sam sama sebi teska i da imam osjecaj da se nesmijem pomaknuti.on je odmahnuo rukom i rekao mi;"vi sve trudnice samo kukate...pa nije trudnoca bolest!!! samo bi da vam se tetosi!" na to sam mu rekla da to nije tako i da jako dobro zna zasto ga to sve pitam.da sam izgubila vec jedno,nezelim opet. ali etosutra dan u subotu ujutro su me probudili trudovi,ali nisam ja to znala da su to trudovi..muz me odvezao kod nas na hitnu i tamo je bio moj doktor gin. koji je probljedio i zanijemio kad me vidio.pregledao me i ustanovio da imam trudove i da sam otvorena 3 prsta.onda se uspanicario ! pitala sam sama sebe zasto me nije poslusao i na vrijeme poslao u bolnicu?! hitna me odvezla na ginekologiju,ali mi se usprkos infuzije i ljekova koje su mi stavili na hitnoj,stanje pogorsalo.zasto?jer imamo vozilo da poludis.kud se cesta obnavljala pa sve prteno,rupavo i drndavo,tu je vozilo lose.tresla sam se ko na trampolinu......tu mi se sve vise pojacavali trudovi.kad sam stigla u bolnicu stavili su me opet na ctg i vidjeli su se jaki trudovi.bolilo je jako.ali ne toliko koliko me moja dusa boljela[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley28.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley28.gif[/image] .doktorica me dosla pregledati,ali nisam se mogla skinuti.pomogla mi je jedna sestra.kad sam pogledala na svoje bijele gacice vidjela sam da mi je ispao onaj sluzavi cep-bijelo zute boje.tada sam protrnila!!!! doktorica me u 3 navrata pokusala pregledati ali je tesko uspjela jer sam svake 2 i pol minute imala trudove.suradjivala sam,sve sam radila kako su mi govorili da i meni i njima bude lakse.da,u bolnicu sam stigla u pola12.gledala me na ultrazvuk i beba ziva vesela ........a srce tuce junacko......... a ja znam da ga gubim...........da ce zbog mog neznanja izgubiti zivot. ali najvise je kriv ginekolog jer je bio gluh na moje simptome . davali su mi inekcije i infuzije i neznam sta.stavili me u neki polozaj da se pocne vodenjak vracati natrag,jer bio je vec u rodnici. ali uzalud............ u 16h je dola doktorica da me pogleda jer me strasno boljelo opet.jace nego prije.samo je rekla:"zao mi je ali porod je krenuo".odvezli su me u radjaonu gdje me cekao doktor koji mi je radio kiretazu prvi put.jako je divan doktor.kad sam njega vidjela znala sam da ce biti dobar,njezan i pazljiv. rodila sam sina luku koji je umro pri porodu. bilo mi je jako tesko i bolno vadjenje posteljice jer se posteljica jako uhvati tza mene.rekao je gospodjo......inace zelena posteljica bude jako pricvrscena i tesko je za odvojiti,ali kod vas je stvarno jako uhvaceno.to je rekao i prvi puta na kiretazi(tada su me cistili 4omin umjesto 10-mogla sam iskrvariti).posteljicu su vadili 30min.uzas! odjednom kad je sve zavrsilo pita me sestra dali moze uvesti moga muza unutra? a ja jos onako raskorepljena na stolu.nisam ni znala da je vani! rekla sam joj ;pa barem me prvo upakirajte ako ga mislite uvesti! onda se blago nasmijala i rekla da se nebrinem.usao je,pogledao me i kad sam mu rekla da je bio sin luka rasplakao se.........kad su me izvezli u hodnik jedna sestra je u prolazu mi nabacili:pa mozda se i mogao spasiti!kad nisam tada umrla mislim da necu nikada.ta mi recenica zvoni i danas u usima............ nemogu svoga lukicu preboliti nikako! sanjala sam ga miliun puta i sada ga ponekad sanjam-uvijek isto dijete koji je slika i prilika mog muza. volim te sine zauvijek!!! oprostite ali morala sam ispricati pricu tu jer je nemogu drzati vise u sebi.od tada do danas je proslo godinu i pol dana. pusa svima
|
|
|
|