njanja -> RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? (30.9.2010 9:37:53)
|
Nitko me nije povrijedio na RR.Može me povrijediti samo onaj do kojem mi je stalo, a to su na raji Iva Piva, Koka, Ruža, Tonka, Cvrčak, Maja, NOvamama, Puli i Mirna....Izuzev Cvrčka, sa svim ovim curama sam provela cijelu Janovu 1. godinu i povrijedile bi me kada bi mi rekle nešto u stilu: Užasna si mama, Jan ti je odvratan....Naravno da one to ne bi nikada rekle, ali od njih bi nešto ružno rečeno doživjela kao uvredu. Ostale cure koje volim više ili manje, ne mogu me povrijediti. Međutim, LJUTE ME, ali zaista me LJUTE neki stavovi na raji, tipa da ako te netko potpisao da ti se ulizuje jer si stara članica (a da se uopće ne razmišlja o tome da li je ono što je potpisano ispravno ili ne), LJUTI me stav od Zvonki da ako želiš dokazati da si u pravu ili ako braniš svoj stav da zapravo želiš da ti netko hrani ego, LJUTI me kada imam ISPAVAN stav, ali zaista ispravan po svim moralnim načelima (tipo pušenja u trudnoći), ali ME NADGLASA VEČINA, ali ne zato jer večina ima ispravan stav, nego zato jer SU U PREDNOSTI JER IH JE VIŠE i LJUTI ME što ista ta večina onda od mene i istomišljenika napravi budalu (kao u slučaju RR slika i facebooka)..... LJUTI me kada smo dvolične na nekim temama i kada pročitam post nekih osoba, a onda na sljedećoj stranici pročitam post iste te osobe koji sad veći vodi na drugu stranu..... Ali ipak sam tu JER me VESELI što si pomažemo, veseli me što se svi raduju napredku moga Jana, što ja s jednakom radošću se veselim napredku vaše djece, veseli me što iščekujemo bebice, veseli me što slavimo rođendane i ZAISTA, ZAISTA me vesele konstruktivne rasprave GDJE SVAKO BRANI SVOJ STAV, ALI I UVAŽAVA STAV SUPROTNOG MIŠLJENJA. OVo zadnje je ono što mi fali u zadnje vrijeme i zbog toga sam otvorila temu RR rasprave.....
|
|
|
|