|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Asocijacija na riječ "RAZVOD"
15.10.2010 11:46:39   
Bebys
jako si to lijepo napisala....fino svaka cast
vidis ja sam bas velika katolkinja
i znam da je bog rekao

tko god izvrsi preljub bilo muz ili zena
imate pravo OTPUSTITI GA ILI JU OD SEBE
dakle malo si PRETERALA...I TO JAKO
isto tako NIGDJE BOG NE KAZE...DA SE ZENA MOZE MLATITI DO BOLA...I DA TO TREBA TRPJETI
znas nema sanse da se bog koji je sama ljubav s time slaze...nema teorije...
NIJE STORIO NIKOGA DA SE NETKO NA NJEMU izzivljava...oprosti molim te
a da TREBA SURADJIVATI pa naravno da treba
i pod svaku cijenu pokusati sacuvati brak jer danas ima stvarno brakova koji se rastaju
BEZ VEZE PORIJECKALI SE I RADI GLUPOSTI SE RAZIDJU
ali one teske i krupne stvari...su jako jako velike
i NEMOZE SE NISTA RIJESITI AKO DRUGA OSOBA NE ZELI DA SE RIJESI
izvini ako je moj muz alkoholicar
mogu ga sto puta voditi i kod vlc. zlatka sudca....ni on nemoze nista JER TA OSOBA NE ZELI DA SE PROMIJENI....to ce ti i vlc. sudac reci a ne ja..
cak ni BOG NEIDE PROTIV LJUDSKE VOLJE....

nadam se da ti se to nikada nece desiti jer onda nebi bila tako IDEALISTA...

a da ima brakova i razvoda bez veze i da su se vjencali u crkvi isto jel to drugi rade A TAJ ISTI BOG IM NISTA NEZNACI ooooo
tu si jako jako u pravu...
jako si u pravu...i tu se s tobom slazem...svakako...
nazalost toga ima jako jako puno danas

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 26
15.10.2010 11:48:55   
Marcus
IZVORNA PORUKA: andela1

Osim toga,ako imamo djecu,zasto se rastajati? Ako misimo rastati se i naci nekog drugog,to znaci da mislimo na sebe i svoj zivot.A zivot vlastite djece?

Samo par kratkih pitanja? Da li bi oprostila muzu pedofiliju nad tvojom vlastitom kceri i da li bi u tom trenu mislila na svoj brak ili na svoje dijete? Mogla bi spavati kraj covjeka koji ima cudne nagone prema tvom djetetu?
Ja bi recimo ovdje molio da mi da snage da ga ne zatucem sa cekicem i uzivam dok posljednji dah zivota ne izadje iz njega. A psihicki zivot moje djece bi bio zavrsen jer sam zatvarao oci pred problemom moleci se Bogu za vjecnu ljubav koje s druge strane zasigurno nema.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 27
15.10.2010 11:53:26   
Bebys
markus NE TRUDI SE...
vidis da je FANATIK VJERSKI...to mi se gadi...kod ljudi
TAKVI ZATVARAJU OCI NAD SVIME I SVACIM...
joj kako je to blesavo
nema to veze sa katolicanstvom
to mozes prenijeti na svaku drugu religiju FANATICI su ti teski NEREALCI...

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 28
15.10.2010 13:01:39   
andela1
Kako me žaloste vase poruke!! najgori je slijepac kraj zdravih ociju..I pedofilija je bolest koju treba lijeciti!
Da mi muz zlostavlja kcer,prvo bi se pitala zasto to radi? covjek sam i burno bi reagirala,ali nebi ga "natukla cekicem"...jer kao sto sam napisala "mržnja se ne može pobijediti mržnjom-to može samo ljubav!
I gledala bi da spasim i dijete i brak i muza! Jer sve je to svetinja.
Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali  bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak.
I traume koje bi mi dijete imalo sigurno bi bile izbrisane ljubavlju istog covjeka koji je zlostavljao..
Ovo sve sto sam napisala znaci boriti se! Boriti za nesto do cega nam je stalo! Za muza,dijete i u konacnici brak.Pa pitajte se koliko je vama stalo do tih stvari.!?..

i bebys, zasto me odmah prozivas? ne sudi da ti ne bude suđeno..svaka vasa uvreda meni samo ide na ponos sto drzim do svoje vjere i zivim po njoj. 
uglavnom, ne zelim nikome popovat,samo sam iznijela svoje misljenje i obrazložila ga..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
15.10.2010 13:13:22   
Imra
Da mi muz zlostavlja kcer,prvo bi se pitala zasto to radi? covjek sam i burno bi reagirala,ali nebi ga "natukla cekicem"...jer kao sto sam napisala "mržnja se ne može pobijediti mržnjom-to može samo ljubav!
I gledala bi da spasim i dijete i brak i muza! Jer sve je to svetinja.
Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak.
I traume koje bi mi dijete imalo sigurno bi bile izbrisane ljubavlju istog covjeka koji je zlostavljao..

ne mogu vjerovati sta citam!!
nastaviti zivot i boriti se za covjeka koji je pedofil i koji je rodjeno dijete zlostavljao????

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 30
15.10.2010 13:35:22   
BUMBI
Ajme majko mila,čitam ovo sad i nevjerujem

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 31
15.10.2010 13:39:52   
danery
......................................... user posted image user posted image user posted image ............................................

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 32
15.10.2010 13:45:29   
Imra
mogu razumjeti da zene oprastaju prevaru, da trpe udarce i licno zlostavljanje,  ali da bi presli preko toga da im mm zlostavlja dijete, bilo to psihicko ili fizicno, to ne mogu podnijet, to je za mene bolesno razmisljanje, ne daj Boze ikome da se dogodi, ali zene drage od takvog se treba bjezatiiii,njemu je mjesto u zatvoru i to dozivotno, pa bi imao kad da se pokaje

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 33
15.10.2010 14:11:35   
andela1
da,svakako-od pedofila svoje djece treba otici sto dalje!

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 34
15.10.2010 14:14:21   
.dada.

Kako me žaloste vase poruke!! najgori je slijepac kraj zdravih ociju..I pedofilija je bolest koju treba lijeciti!
Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali  bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak.
Ovo sve sto sam napisala znaci boriti se! Boriti za nesto do cega nam je stalo! Za muza,dijete i u konacnici brak.Pa pitajte se koliko je vama stalo do tih stvari.!?..

i bebys, zasto me odmah prozivas? ne sudi da ti ne bude suđeno..svaka vasa uvreda meni samo ide na ponos sto drzim do svoje vjere i zivim po njoj. 
uglavnom, ne zelim nikome popovat,samo sam iznijela svoje misljenje i obrazložila ga..

user posted image Užas.

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 35
15.10.2010 14:41:12   
patka

As ti gospe!!!! Ne razumijem!!! Ne znam jel bi se smijala ili plakala??? Jos u zivotu nisam cula da rane zlostavljanja lijeci ljubav zlostavljaca- haaaaaloooo zeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svatko ima svoj nacin borbe ali ovaj nacin koji si ti napisala nije borba nego je to ajmo mi lijepo zazmiriti i ne sagledati problem nego se svaki dan molimo i onda bude nam Bog pomogao....... strasno

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 36
15.10.2010 14:45:06   
Anoniman

I gledala bi da spasim i dijete i brak i muza! Jer sve je to svetinja.
Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak.

i bebys, zasto me odmah prozivas? ne sudi da ti ne bude suđeno..svaka vasa uvreda meni samo ide na ponos sto drzim do svoje vjere i zivim po njoj.

Ok anđela, iznijela si svoje mišljenje. Ne slažem se s tobom.user posted image
Brak za mene prestaje biti svetinja onog trenutka kad mu uopće padne na pamet da naudi mom djetetu.
I pomogla bi ja njemu, ne brini. Kad bih ga dohvatila ne bi još dugo disao!
Svetinja je to malo nevino dijete koje ničime to nije zaslužilo da bude zlostavljano.

(Odgovor članu .dada.)
  Neposredna veza do poruke: 37
15.10.2010 14:45:48   
patka
IZVORNA PORUKA: Imra

mogu razumjeti da zene oprastaju prevaru, da trpe udarce i licno zlostavljanje,  ali da bi presli preko toga da im mm zlostavlja dijete, bilo to psihicko ili fizicno, to ne mogu podnijet, to je za mene bolesno razmisljanje, ne daj Boze ikome da se dogodi, ali zene drage od takvog se treba bjezatiiii,njemu je mjesto u zatvoru i to dozivotno, pa bi imao kad da se pokaje

Irma, takvi ljudi se ne mogu pokajati....to su ljudi koji ne razumiju da to sto rade nije OK jer kad bi razumjeli nebi to radili...a za takve treba uvesti nove kazne: fizicki si zlostavljao nekoga ajmo, cap rucice pa da te vidim kak ces opet nekoga udariti, nekoga si silovao ajmo, cap pisu.....pa da vidimo..ionak je za drzavu jeftinije uzeti jednog "mesara" nego takvima dozivotno placati stan i hranu

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 38
15.10.2010 14:49:27   
Anoniman
Irma, takvi ljudi se ne mogu pokajati....to su ljudi koji ne razumiju da to sto rade nije OK jer kad bi razumjeli nebi to radili...a za takve treba uvesti nove kazne: fizicki si zlostavljao nekoga ajmo, cap rucice pa da te vidim kak ces opet nekoga udariti, nekoga si silovao ajmo, cap pisu.....pa da vidimo..ionak je za drzavu jeftinije uzeti jednog "mesara" nego takvima dozivotno placati stan i hranu

Slažem se!

(Odgovor članu patka)
  Neposredna veza do poruke: 39
15.10.2010 14:50:09   
Imra
IZVORNA PORUKA: patka

IZVORNA PORUKA: Imra

potpuno se slazem s tobom, tako nesto bi im trebalo raditi
za pokajanje u zatvoru sam samo napisala na njenu recenicu da bi ga ona natjerala da se pokaje

Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali  bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak. - ovo sam citirala iz njenog posta, tako sam ja samo rekla nek se kaje u zatvoru, sto dalje od mene

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 40
15.10.2010 14:54:07   
mama mery
user posted image

rađe bi bila sama vec u braku u kojem nema ljubavi i postenja,
znaci ako mene mm vara moram  mu oprostiti zbog Boga i crkveuser posted image
vjerujm u Boga ali se uopce ne slazem s tobom

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 41
15.10.2010 14:56:20   
mama mery
Evo jedne koja je definitivno protiv razvoda!

Zasto? Kao sto smo rekli pred oltarom-i u dobru i u ZLU i u zdravlju i u BOLESTI! Dakle,ako nam i postane muz alkoholicar-to je bolest i trebamo biti uz njega da ga izljecimo,ako nas i pocne maltretirati trebamo mu pomoci,a nestanak ljubavi? Pa kako moze nestati ljubavi izmedu dvoje ljudi koji su zajedno stvorili zivote (djecu)..moramo se prvo pitati zasto je manjka ljubavi,zasto se svađamo?!? onda ocito nesto treba promijeniti...pocevsi od sebe samoga..

Zeljela bi naglasiti da ovdje nitko ne misli na Boga.ON nam je dao sve sto imamo.
Zasto su neki sklopili brak u crkvi kad su izostavili Boga iz svog zivota?!!!
Spajanje zivota jednog muskarca i zene odvija se u suradnji s Bogom,a kad dodu problemi pitamo se "zasto nam to Boze radis?" A gdje je bio taj bog dotad u vasim zivotima?
"To je kao da troje prijatelja organiziraju nesto,a onda jednog izostave iz svega..."-kako ce se on osjecati!
A ako se desi preljub s jedne strane (sto je teski grijeh).znam,sigurno je tesko,ali treba oprostiti i boriti se za dalje. Sigurno je tesko oprostiti muzu/zeni preljub,ali onda zato postoji molitva koja daje snagu.
Osim toga,ako imamo djecu,zasto se rastajati? Ako misimo rastati se i naci nekog drugog,to znaci da mislimo na sebe i svoj zivot.A zivot vlastite djece?

---"Mržnja se ne moze pobijediti mržnjom-to može samo ljubav!" ---

Ivana&Anđela

IZVORNA PORUKA: mama mery

user posted image

rađe bi bila sama vec u braku u kojem nema ljubavi i postenja,
znaci ako mene mm vara moram  mu oprostiti zbog Boga i crkveuser posted image
vjerujm u Boga ali se uopce ne slazem s tobom

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 42
15.10.2010 15:24:10   
andela1
zapravo,mozda imate pravo,ja sam pretjerala-bilo bi pretesko oprostiti muzu,zlostavljacu djeteta i nebi bio grijeh ostaviti takvu osobu i braniti da viđa dijete...no svejedno sam protiv razvoda zbog drugih stvari-gluposti..
ali ne kuzim,ako je jednom vas muz bio dobar-i postane alkoholicar ili nasilnik,onda sigurno to moze biti ponovo..samo uz pomoc i veliku volju da se izlijeci..
jedan dan partner u braku je savrsen i volite ga,a drugi dan odmah ga proklinjete jer je pogrijesio i zalutao krivim putem.. na to sam mislila  da se treba boriti.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 43
15.10.2010 15:38:47   
ivanaa
uvjek bi se rastala.Već jednom jesam i trpila sam njegova s.anja 6 mjesece.Žao mi je što se nisam rastala prije neg sam trpila tak dugo.Nema šanse da me netko maltretira.Niko nije toga vrijedan.No way.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 44
29.10.2010 12:09:04   
tina0310
to je za mene jako komplicirana tema,ugl niko se ne razvodi iz đira,uvik postoji neki razlog....
ja svog mm jako volim...al okolnosti su takve da jednostavno nikako nakraj nemožemo izać,vječito se borimo s vjetrenjačama a bojim se ovaj put da ću popustit i da je gotovo,jednostavno nemogu daljeuser posted image user posted image user posted image          u našem braku ima ljubavi na pretek al je tolerancija na minimumu,a još tome i sveki pridonosi...jednostavno nam se odnos prominija i to za kratko vrimeuser posted image
on jednostavno nema povjerenja u mene od pustih laži od S a ja nemam snage za borbu sa njom,već 4god nebira sredstva da nas rastavi....doklen tako ja neznamuser posted image
a u tom svemu on me najviše iznenađiva svojim "novim" reakcijama i kojekakvim glupavim pričama...
kako vratitit povjerenje i stati besmislenim pričama na krajuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 45
29.10.2010 13:17:15   
lilia
Ako možete odselite se od svekrve i budite sami.
Vidjet ćeš da je razlika dan-noć, biti sami ili živjeti s nekim, pogotovo sa svekrvom koja se petlja u sve.
Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 46
29.10.2010 19:14:03   
inna
kad bi mi brak upao u krizu, a je, trudili smo se oboje i preživjeli. Da nismo uspjeli barem bi znala da sam pokušala. Ako ide ide, ako nejde nejde. Idemo dalje... mislim da je život prekratak da bi ga potratili. Vidim da uplićete crkvu i Boga. Kad mi netko nabije na nos rečenicu: "dok vas smrt ne rastavi" ja pita čija to smrt. Može to biti smrt ljubavi, ne mora biti smrt jednog od nas.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 47
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!