novamama
|
IZVORNA PORUKA: vivian novamama,izgleda da nisi pročitala moju priču prije svog komentara, jer da jesi i sama bi zaključila da sam napravila sve što sam mogla i znala (a vjeruj mi, dosta sam se informirala u trodnoći i nakon poroda, a rodila sam na Sv. Duhu gdje je dojenje jako poticano i vrlo dobro objašnjeno). ne znam zašto si zaključila da je ijedna od nas dvije protiv dojenja, mislim da je očito da sam se itekako trudila baš zato što sam ZA dojenje. sad sam opet trudna i ponovno se pripremam na porod i dojenje, čvrsto vjerujući da ću ovaj puta uspjeti još dulje i uspješnije dojiti. molim te, nemoj napadati i donositi zaključke naprečac, nije pristojno, a osim toga zaključci su ti netočni, te se na kraju krajeva probaj, barem na sekundu staviti u moj položaj. kako bi se osjećala da znaš da si radila sve što su ti savjetovali, patila se i trudila, a na kraju saznala da ti je dijete gladno? vjeruj mi, jako ružan osjećaj i ne želim ga niti jednoj mami. a na kraju te cijele priče, još me osuđuju (nisi jedina). probaj na sekundu zamisliti kako bi se ti osjećala...... razmisli, pa onda komentiraj moje postupke, informiranost, trud, volju, i na kraju ljubav prema djetetu. joj vivian, čemu takav stav pa napisala sam da je propaganda o dojenju za one koje nisu dovoljno informirane, a očito je da si ti dala sve od sebe... daj mi navedi jedan citat gdje sam te osudila oprosti ako sam te ičim uvrijedila, pročitaj još jednom moje postove i vidi da li sam te zaista ja uvrijedila ili si ti stvorila predrasudu o meni...pogle malo ovo boldano pa mi javi... možda jer sam pisala o rodinim naporima za promicanje dojenja? oprosti, ali niti sam roda niti radim za njih, samo imam svoje mišljenje: da se prelako odustaje, da hrvatskoj treba netko ko će biti glasan na tom području, i to je sve... mislim, baš mi je žao da si ovako odreagirala, jer tebe niti ikoga drugoga ne bih radi toga osudila ni iz zadnjeg atoma svojega bića...
< Poruku je uredio novamama -- 25.2.2010 22:42:29 >