|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JA NEMA RIJECI...
20.10.2010 11:41:10   
Bebys
IZVORNA PORUKA: maja

joj bebysuser posted image da, sigurno su je to naši policajci pitali jel razlog

malo je OT ali još nisam nikoga susrela tko je to uzeo za razlog za carski
masa zena...masa vijeruj mi

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 51
20.10.2010 11:41:11   
CallamityJane

joj bebysuser posted image da, sigurno su je to naši policajci pitali jel razlog

je, ja sam doKtoru rekla nakon 36 sati trudova, znate sta stari moj, hajdete vi meni fino moju piciku postedite pa mi napravite carski, jer moj muz je misljenja gdje glava prodje tu hajra vise nema user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 52
20.10.2010 11:41:59   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: callanhoe

je, ja sam doKtoru rekla nakon 36 sati trudova, znate sta stari moj, hajdete vi meni fino moju piciku postedite pa mi napravite carski, jer moj muz je misljenja gdje glava prodje tu hajra vise nema user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 53
20.10.2010 11:43:07   
Bebys
O tome se misli prije nego se rašire noge!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 54
20.10.2010 11:43:27   
maja

IZVORNA PORUKA: Bebys

kada su tako divni sto nedopuste zenama da rode i onda se skrbe kako treba za tu djecu....ma joj...meni

tko im nedopusti da rodeuser posted image pa to je njihova volja i na njihovoj duši je to i ja vjerujem da pola tih žena plače svaki dan zbog toga ali eto one znaju razlog zašto to naprave

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 55
20.10.2010 11:45:20   
Bebys

kada su tako divni sto nedopuste zenama da rode i onda se skrbe kako treba za tu djecu....ma joj...meni

tko im nedopusti da rodeuser posted image pa to je njihova volja i na njihovoj duši je to i ja vjerujem da pola tih žena plače svaki dan zbog toga ali eto one znaju razlog zašto to naprave

maja ciljala sam na one ZENE koje NEMAJU NOVACA...a jako jako puno ih je znam to

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Ja nemam riječi
20.10.2010 11:49:42   
Zvonki
Šta se tu ima komentirati - abortus plaćen, gratis svaki treći, bilo kakav?user posted image Sretna sam što će barem ovaj dio liječnika odgovarati za svoja djela.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 57
20.10.2010 12:47:46   
JASNA33
ne sudim nikoga...a sudit ce mi se ko i svakome kada SKLOPIM OKICE...
ali NEDAM NA MALU DJECU koja se nemogu braniti...
ajme meni pa to su bica koja NEMAJU SNAGE NI DISATI KAKO TREBA JOS ....o boze...vristila bi da mogu
al i ja nemogu nista
UVIJEK SAM ZATO DA JE SE BOLJE SPRIJECI DA DODJE DO ZACECA...nego da se iz vlastitih hirova ubija tudi zivot
I JE ....MI SE U HR. JE ZAKON SHIT ZA MNOGE STVARI PA TAKO I ZA AB...ma joj...meni
PA TO JE ZIVOT...KAO I MOJ I VAS I SVIH NAS...STA VAM JE BOG VAS DAO...
da su nase mame tako ...NITKO OD NAS NEBI BIO ZIV...i mi smo bili taj mali zivot koji nemoze nista....ja vas ne kuzim...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 58
20.10.2010 13:01:11   
Ninaa
Nema se tu što kužiti ili ne, po meni su lopovi ti doktori, a te žene ne osuđujem  svaka od njih ima pravo na izbor i vjerujem da nakon takve odluke ne živi lako.Evo moja prijateljica je proživljavala agoniju dok joj nisu došli nalazi sa amniocinteze jel su rekli da beba ima nekih problema. Plakala je svaki dan jel doma ima bebu od 15 mjeseci i na samoj granici za pobačaj je bila pred dramom što učiniti. Sva sreća da je na kraju sve ok. Nemojte moralizirati vjerujem da bi se svaka od nas zapitala. Ja vjerujem u Boga i držim se njegovih načela, ne pijem kontracepciju, to je moj izbor pazim se na druge načine. Da bi pobacila ih hira ne bi, ali da mi vele da je dijete teško bolesno razmislila bi sigurno,ali što bi učinila neznam i nadam se da neću nikad saznati. Svaka od njih očito ima svoje razloge. A za plaćanje poroda i dogovorene carske meni je to koma, jel bi svaka od nas imala pravo na isti tretman i ako on radi u bolnici za svoju plaću kakvo primanje novaca sa strane, prestrašno isto ko i za operacije.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 59
20.10.2010 13:52:41   
Marcus
Pobačaj ima dugu povijest i bio je izazivan mnogim različitim metodama, uključujući biljne abortifikante, upotrebom oštrih predmeta, fizičkom traumom i drugim tradicionalnim metodama (wikipedija). Dakle, radile su to i nase majke, pa i prabake,  a vjerojatno i njihove bake.
Interesantna je cinjenica da u Hrvatskoj abortus na crno kosta 2000kn, u bolnicama ga financira HZZO dakle sasvim je legalan i besplatan, dok s druge strane onaj tko zarko zeli dijete mora kupovati skupe terapije, dizati kredite, odlaziti u inozemstvo i ogranicava ga se brojem postupaka, kolicinom jajnih stanica koje se smiju oploditi i jos masu toga...Abortuse mozete raditi legalno - neograniceno.
Nisam od onih koji to odobravaju kao sredstvo kontracepcije, no smatram da u civiliziranom drustvu pojedincu mora biti dopusten iz nekih njegovih razloga taj izbor, koji uvijek ide njemu na dusu (taj dio nemojte zanemariti).
No, najtuznije u cijeloj ovoj uzasnoj hrvatskoj stvarnosti je sto crkva toliko energije trosi na zastitu zivota koji u stvari jos nije ni poceo, umjesto da svu tu energiju usmjeri na zive ljude i probleme zlostavljanja u obitelji, zena, pedofiliju i jos gro stvari gdje se bas nikada ne ocituje.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 60
20.10.2010 15:46:33   
ivanaa
Ja ne osuđujem ni žene ni doktore..osuđujem našu vladu.
Po meni žena ima pravo na abortus;kako kaze drada Vam svima Rudanica-Maknite krunice s moje vunice!
Ne osuđujem ni doktore,bez rasprave znam šta rade pod kojim pritiskom i za koju lovu!!Opljačkaki državu;jesen ti miša velikog li zločina!!Opljačkali žene_nebi rekla jer bi te onako išle na privatni ab.
Ko što sam već rekla ak je abortus ubojstvo,drkanje je genocid!!Zabraniti ga??S kojim pravom če država ili ikakvi vjerski bolesni psihopati odlućivati o mojoj privatnosti,mome tijelu i ulaziti u moj do..što su dalje od mene-to mi je bolje u životu.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 61
20.10.2010 16:08:34   
njanja
IZVORNA PORUKA: Marcus

No, najtuznije u cijeloj ovoj uzasnoj hrvatskoj stvarnosti je sto crkva toliko energije trosi na zastitu zivota koji u stvari jos nije ni poceo, umjesto da svu tu energiju usmjeri na zive ljude i probleme zlostavljanja u obitelji, zena, pedofiliju i jos gro stvari gdje se bas nikada ne ocituje.
 Bravo user posted image user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 62
20.10.2010 16:41:14   
dominik
placalale su ovak placale bi i onak...tu je stvar u doktorima koji su uzimali lovu a nisu prijavljivali to...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 63
20.10.2010 18:50:33   
leilany
IZVORNA PORUKA: leilany

a meni se place jer neznam jos jel "pao" i "moj" dr mr fr.....user posted image koji me porodio...
p.s. mene nije trazio euriceuser posted image

jep..pao je i on....user posted image oh tugomire,sad sam u depri

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 64
20.10.2010 18:56:22   
mamika

IZVORNA PORUKA: mamika

IZVORNA PORUKA: mamika

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma i to da se ne evidentiraju, ovak nitko nezna da su pobacile jel privatnici to nigdje ne prijavljuju čitala sam već o tome u novinama. A mamika pa kaj su tebe ispitivali u vezi carskog i za mito?

da, i meni ovaj dio nije jasan??? user posted image

htjeli su znati  zašto sam bila na carskom-dal je bila indikacija. jer oni nebi smijeli radit carski ako nema indikacija. bilo slučajeva da su žene plačale  da idu na carski  jer su tako htjele. i pitali me ak sam ja među njima i koliko sam dala para,ak sam dala. i dal me možda ko kaj tražil tam.. user posted image

vidis kak je BEBYS pogodila....znala sam...zato sto to zene rade
jer zele dolje ostati iste...znala sam

jel ovo ide na mene?

mamika samo sam pogadjala sto dodjose da te ispituju....kuzis...

kužim.. sve 5... user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 65
21.10.2010 9:02:58   
Bebys
No, najtuznije u cijeloj ovoj uzasnoj hrvatskoj stvarnosti je sto crkva toliko energije trosi na zastitu zivota koji u stvari jos nije ni poceo, umjesto da svu tu energiju usmjeri na zive ljude i probleme zlostavljanja u obitelji, zena, pedofiliju i jos gro stvari gdje se bas nikada ne ocituje.

CRKVA su ljudi koji ju cine...dakle svi oni koji su se DEKLARIRALI kao katolici...pa cinite nesto...ali vi se nemrdate smijesta...ocito

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 66
21.10.2010 9:07:28   
ninolina

a meni se place jer neznam jos jel "pao" i "moj" dr mr fr.....user posted image koji me porodio...

vidla samuser posted image
družiš se s mafijomuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 67
21.10.2010 21:22:00   
malica
Šta ti znaš zašto su one to napravile??? Na kraju-ONE SU GOSPODARI SVOG TIJELA, a ako će im tko suditi, neka to bude BOg, ali ne TI. A ovaj komentar da su doktori što rade abortuse ubojice mi je too much.Ovo koji su uzimali novce su LOPOVI, a ne ubojice.
[/quote]
Isto mislimo!

Iskreno meni se ovo čini kao još jedan novinarski "spin" da se odvuče pažnja sa nečeg što javnost ne bi trebala znati, a svjedoci smo da je takvih "spinova" bilo.

< Poruku je uredio malica -- 21.10.2010 21:23:50 >

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 68
22.10.2010 20:24:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

hebote da nije tragicno bilo bi smjesno....
jep....alex mafiauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 69
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 21:18:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 70
22.10.2010 21:23:08   
leilany
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: ninolina

hebote da nije tragicno bilo bi smjesno....
jep....alex mafiauser posted image

Umrla sam od smijeha na onaj članak u novinama;pitali trudnice u čekaonici gdje će sada roditi,a one odgovorile: U Remetincu tamo su najbolji doktori a i jeftinije jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kud i alex tu i jauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 71
22.10.2010 23:23:15   
novamama
bebys, ja te kužim...i ja se isto tako borim dokazati da žena u ovom slučaju nije gospodarica samo svoga tijela, nego i tijela tog djeteta...po meni je ful sebično razmišljati da je ona gospodarica svoga tijela, a još k tome muškarac (otac) nema pravo glasa odlučiti što će biti sa djetetom...jer je ona šefica (čitaj feministička isfrustrirana ****)...
no to je OT, pa ću samo još dodati da će legalnih, a nažalost i ilegalnih pobačaja uvijek biti i da treba raditi na:

edukaciji žena o tom svom tijelu čije su gospodarice.......to je sve...

a za ove ginekologe ustvari nemam komentara osim...javna tajna....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 72
23.10.2010 8:56:24   
njanja

IZVORNA PORUKA: novamama

a nažalost i ilegalnih pobačaja uvijek biti i da treba raditi na:

pa vjerojatno bi ti pola hrvatske reklo da su zapravo muškarci vlasnici ženina tijela, tako da eto i tu žena ne bi imala pravo glasa....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 73
23.10.2010 16:40:53   
Bebys
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: novamama

a nažalost i ilegalnih pobačaja uvijek biti i da treba raditi na:

pa vjerojatno bi ti pola hrvatske reklo da su zapravo muškarci vlasnici ženina tijela, tako da eto i tu žena ne bi imala pravo glasa....

UTOLIKO KOLIKO MU SEFICA TIJELA DOPUSTI...da to bude..i da legne s njim u krevet..
meni NITKO NA SVIJETU NEMOZE NAPRAVITI DJETE AKO SAM ZASTICENA JA....I JA O TOME VODIM RACUNA...
cak niti onaj tko me siluje...ako redovno koristim kontracepciju...
naravno...

< Poruku je uredio Bebys -- 23.10.2010 16:41:14 >

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 74
23.10.2010 20:07:50   
mišica 666
najbolje da svi odmah navalimo na pilule nedaj bože silovanja user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!